Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmişi okumadığım için bilmiyorum ama geçen haberlere konu oldu ünlüler ve gönüllüler aslında aynı adada farklı kıyılardaymış google earth da görmüşler konusu geçti mi sizde kızlar

Şu fragman beni benden aldı neyse öğrenmek istiyorum artık neden herkesin gözleri pörtlüyor

Ama çok gıcıklar yaa. Berna da ben aldım sayıları deyip duruyo. Tamam da onun almaı yeterli değil işte millet moralsiz
Bernanin yerine kendini koy canim oyunlari hep kazansan millet tatile gelmiş gibi oynasa napardin ben delirirdim valla berna az bile diyo ayrica acun bey kazanan gruba ödülü versin okey ama karsi grubun En iyisinede versin ödülü bak nasil kızısiyor ortalik bak nasil oynuyolar bi daha ki oyuna

Evet canım konusuldu

En kötü ihtimal ise Seda denizde sanırım bir sorun yaşıyor fragmanda gösterdiler az önce Seda eleniyor onun yerine ünlülerden bir kız gönüllülere geçiyor. Artık tahmin ürete ürete bir hal olduk

En kötü ihtimal ise Seda denizde sanırım bir sorun yaşıyor fragmanda gösterdiler az önce Seda eleniyor onun yerine ünlülerden bir kız gönüllülere geçiyor. Artık tahmin ürete ürete bir hal olduk

ahaa ne ilginç olur bak

Bu Acuna en iyi fragman ödülü vermek lazım. Hep ters köşe yapıyor bizi
Ilk izlediğimde Ahmet Dursun un mahkemeden dolayı gittiğini düşündüm ama bu kadar basit olamaz galiba.
Ters köşe düşüneyim;
Merve oflaz birinci oluyor, herkes onun şokunu yaşıyor, Almeda eleniyor, Merve Aydın ona ağlıyor. Acunun yeni gelişmeler dediğide eleme sisteminin değişmesi heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…