Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Yada
Aynen katıliyorum sana hakan konusunda da haklisin ayrica dün ben gönüllülerden ünlülere geçen bi gönüllü olarak herkesi eliyicem gibi bişey söyledi kızımdan dolayi tam anlayamadim
gönüllülerden ünlülere gecen kendini ünlü hissetmeyen mi dedi tam anlayamadım bi gün herkes gönüllü olacak der gibiydi

Kızlar bence bir gelişme oldu derken Ahmetin olayından bahsedecek herkes de ona şaşıracak, Ahmet gider mi bilmiyorum kardeşi açıklama yapmış öyle birşey yok diye o yüzden gitmez. Hatta herkes ünlülere dönüyor hatta Turabi de Ahmet le ilgili birşey söylüyor elini kaldırıp bence bu durum tamamıyla Ahmet ile ilgili. Neyse ağladıkları durum da bence helikopter kazası, hatta Merve'nin tanıdığı birileri bile olabilir o yüzden ağlıyor olabilir.
Acun yine ters köşe yapmaya çalışıyor yemeyelim

Aynen katıliyorum sana hakan konusunda da haklisin ayrica dün ben gönüllülerden ünlülere geçen bi gönüllü olarak herkesi eliyicem gibi bişey söyledi kızımdan dolayi tam anlayamadim
Tam hatırlayamadım şimdi o dediğini.Öyle dediyse de şayet bu performansla kimseyi elemeden kendisinin gitmesi yakındır yani.

Merve olimpiyatlara hazirlanacakmiş o parayla eger kazanırsa.
Merveyi tutayım diyorum ama içimden gelmiyor.
Kızınca çok antipatik oluyor.

Ben gonulluleri tutuyorum genelde.
Ama Bozok ve Sahra'ya kılım.
Acun Ilıcalı'nın Sahra'ya arada bir ayar vermesine bayılıyorum.

Ben de gonulluleri tutuyorum merve aydin hirsli ama cok antipatik duruo..merve ahmet almeda bunlari sevmiyorum ozellikle

Bozok'un özellikle her oyun yendikten sonraki o tuhaf bağrışlarına sinir oluyorum.

selam survivor tayfa ayrıca ünlüler tayfa nerdesiniz toplaşın bakalım bernacılar bernaya desteğe gitmiyormuyduk bugün

seni bekliyormuşuz demekki bizde gelip ortaya çıkardın iyi oldu neden ünlüleri tuttuğumuzu anlayamayacaktık gerçi bernada ünsüz sayılır ama şu an ünlülerde sonuçta
Hahah, aynen aynen. Bence Berna ve Pascal Ünlüler'i katlanılır kılıyor en çok.

Hahah, aynen aynen. Bence Berna ve Pascal Ünlüler'i katlanılır kılıyor en çok.
evet zaten bir onları seviyorum anılı da seviyordum bu aralar çok dedikodu yapıyor sinir ediyor beni merve aydınıda sadece yarışırken seviyorum onun dışında keşke hiç konuşmasa kaybolsa adada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…