gönüllülerden ünlülere gecen kendini ünlü hissetmeyen mi dedi tam anlayamadım bi gün herkes gönüllü olacak der gibiydiAynen katıliyorum sana hakan konusunda da haklisin ayrica dün ben gönüllülerden ünlülere geçen bi gönüllü olarak herkesi eliyicem gibi bişey söyledi kızımdan dolayi tam anlayamadim
Merve aydin berna nerde ben orda çok iyi yarisiyorlarkızlar çoğunuz ünlüleri tutuyorsunuz bende merak ettm
ünlülerin içinden hangi grubu tutuyorsunuz =)
Dün ödül oyunu neydi kim kazandı izleyemedim ?
Haha :)Nerde okudum hatırlamıyorumda birinin kızı annesine şöyle demiş yarışmayı izlerken.
Anne bu acun hilmiyi mi tutuyor baksana hilmiye hep hilmicim diyor
Tam hatırlayamadım şimdi o dediğini.Öyle dediyse de şayet bu performansla kimseyi elemeden kendisinin gitmesi yakındır yani.Aynen katıliyorum sana hakan konusunda da haklisin ayrica dün ben gönüllülerden ünlülere geçen bi gönüllü olarak herkesi eliyicem gibi bişey söyledi kızımdan dolayi tam anlayamadim
Ben de gonulluleri tutuyorum merve aydin hirsli ama cok antipatik duruo..merve ahmet almeda bunlari sevmiyorum ozellikleMerve olimpiyatlara hazirlanacakmiş o parayla eger kazanırsa.
Merveyi tutayım diyorum ama içimden gelmiyor.
Kızınca çok antipatik oluyor.
Ben gonulluleri tutuyorum genelde.
Ama Bozok ve Sahra'ya kılım.
Acun Ilıcalı'nın Sahra'ya arada bir ayar vermesine bayılıyorum.
Bozok'un özellikle her oyun yendikten sonraki o tuhaf bağrışlarına sinir oluyorum.Merve olimpiyatlara hazirlanacakmiş o parayla eger kazanırsa.
Merveyi tutayım diyorum ama içimden gelmiyor.
Kızınca çok antipatik oluyor.
Ben gonulluleri tutuyorum genelde.
Ama Bozok ve Sahra'ya kılım.
Acun Ilıcalı'nın Sahra'ya arada bir ayar vermesine bayılıyorum.
biz genel olarak gizli berna severlermişiz dün farkettik berna nerde biz ordakızlar çoğunuz ünlüleri tutuyorsunuz bende merak ettm
ünlülerin içinden hangi grubu tutuyorsunuz =)
bende sevmedim herşeyin orjinaliAyrılsak'da beraberizin çakması başladı ve ben hiç sevmedim.
İçinizdeki Berna aşkını dışarı saldım resmenselam survivor tayfaayrıca ünlüler tayfa nerdesiniz toplaşın bakalım bernacılar bernaya desteğe gitmiyormuyduk bugün
seni bekliyormuşuz demekki bizde gelip ortaya çıkardın iyi oldu neden ünlüleri tuttuğumuzu anlayamayacaktıkİçinizdeki Berna aşkını dışarı saldım resmen
Hahah, aynen aynen. Bence Berna ve Pascal Ünlüler'i katlanılır kılıyor en çok.seni bekliyormuşuz demekki bizde gelip ortaya çıkardın iyi oldu neden ünlüleri tuttuğumuzu anlayamayacaktıkgerçi bernada ünsüz sayılır ama şu an ünlülerde sonuçta
evet zaten bir onları seviyorum anılı da seviyordum bu aralar çok dedikodu yapıyor sinir ediyor beniHahah, aynen aynen. Bence Berna ve Pascal Ünlüler'i katlanılır kılıyor en çok.
Hafta sonu yemeyi düşündüm benm gibi olan kaç milyon insan vardır iyi reklam yapıyorlar valla2 arby's hamburgeri + patates
Bizi bitirdiler burda
Gönüllüler kazandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?