Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Keşke Ahmet Dursun sağlık sebebiyle değilde Mervenin karşısına çıkıp elenseydi,çooook mutlu olurdum.
Hiç bir işe yaramadan orda ağalık yapıp,üstüne birde ''sen sen sen,gideceksiniz'' diye parmak sallamak neymiş görürdü uyuz.
Sırf buna bu kadar prim verdikleri için Anıl grubu, Hakan-Merve oflaz grubuna sempati duymaya başladım.Serenayın birinci olmasıyla aldılar boylarının ölçüsünü.

Bence merve aydin i çok hırslı ve iyi mücadele ediyor diye seviyoruuuuuz
ya aslında ben merve aydını sporcu kimliğinden dolayı seviyorum sanırım olimpiyatları izlerizde biz evde genelde geçen sene merve geldiğinde o zamandan beri seviyorum yani hırslı olmasının nedenide o bireysel bir sporcu ve hırlı olup kendini düşünerek kazanmaya alışmış takım ruhu ona göre değil bu nedenle çok antipatik oluyor ama yine de seviyorum bazşarmak için hırs gerekir bazen abartıyor evet ama sonuçta iyi yarışıyor aynı durum bernedada var oda çok hırslı mesela onuda seviyorum serenay intikam diye tutturmasda onu da seviyorum biretk çok saçma sapan çocuksu işlerde hala ona gıcığım

Sedayi buldular mi nolmus sedaya iyimiymis
saf ya işte birde meraklandık senin için diyorlar niye meraklandınız diyor bozok birdaha gitmek yok dedi avlanmaya kayboluyorsun dedi buna adamın başının etini yedi senin mi oltalar bana karışma gidicem banae falan bozokta ne hailn varsa gör dedi seda tam saff

Adayi bu haftadan sonra cok.merak ediyorum aclik oyun umurlarinda degil kimi yazsak.kimi elesek cok sacmalar

Seda turabinin lafina inanip zipkin icin merak ettiler diyo kendileri kicini kaldirmadi ozlem hasan kendini parcaladi iste dost sandiklarimizla dusman gordukleri arasindaki farkki goremiyo seda bize aslinda iyi bir ders en azindan bana oyle oldu

Seda turabinin lafina inanip zipkin icin merak ettiler diyo kendileri kicini kaldirmadi ozlem hasan kendini parcaladi iste dost sandiklarimizla dusman gordukleri arasindaki farkki goremiyo seda bize aslinda iyi bir ders en azindan bana oyle oldu
evet aynen öyle turabi hilmi yatmış a seda yokmuş diyorlar ordadır ya falan diyor birde sonrada gidip kızı doldurdu falan halbüki bitek begüm sahra hasan özlem nadya gerçekten merak etti diğerleri oralı bile olmadı yani hatta zıpkın düşünen onlardı özlemde saf işte bende sinir oldum gerçekten başına bişey gelmiş olabilirdi

Ozlem ve hasan gonullulerde cok iyiler saflik degil ozlem.karakterli biri buda gercekten cok iyi gorunuyo unluleri tutuyorum ama onlarinda hakkini yememek.lazim seda bile tavir yapiyo bardak yikamada begum yine ayni keza o yine alttan aliyo yardim edim diyo

bende hasan ve özlemi seviyorum orda birtek son zamanlarda özleme bişey anlamıyor diyip duruyorlar sinir oluyorum seda çok şey anlıyor zaten ben ünlüleri destekliyorum ama hasanı zaten ilk yarışmadan beğeniyordum çok efendi çoğu zaman özlemi bilmiyordum ama çok üstüne gidiyor sahra sinir oluyorum

Sorma ya bozokta sinir takti kiza onunda sesi cikmiyo ustune gidiyolar oyun kazaninca iyi bi puan kaybettimi kotu dokunulmazlik oyununu ozlem kazandi sembol.nadyaya verildi acunada sinir oldu ozlemin hakkiydi

seda turabi ne derse inanır,ona yaranmaya çalışıyor çünkü.
Ben sedanın denizde kaybolmasında en çok hasanın endişelendiğini düşünüyorum.
zira hasan; özlem, bozoğa siz de şurdan girip arayın dedi ama bozok kılını kıpırdatmadı.
sahra ve begümün merak etmesi de yüz ifadelerinden hiç inandırıcı gelmedi.
gönüllerde tek oyun kazanıpta havalanmayan hasan.turabide fena değil.
merve oflaza da şu konuda sinir oldum,o börekleri yediyse, birazda merve aydının sayesinde.
milleti gaza getirip merve aydını yazdırsaydı,adadan gönderseydi ne yiyecekti...
hem oyun kazanamıyor hemde kazananları göndermeye çalışıyor.

Ac kalsinda akli basina gelsin o merve oflazin egolari cok yuksek

Bence hicc alakasi yok iki kitlenin . Ayrica bu sezon gayet başarılı. Nesi başarısız? Bi gecen dokunulmazlik oyununda gucu yetmedi.

valla bana göre gayette var turabi kendi ağzıyla serenayı destekledi geçen konseyde onun fanları da bu hafta serenaya attı muhtamelen demet akalın bile ikisini destekliyor onlar aynı tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…