Bence merve aydin i çok hırslı ve iyi mücadele ediyor diye seviyoruuuuuz:) :) hirsli diye seviyorsundur unlulere puan getiriyor diye :) ben merve aydin ve utopya da semih ve murat i hic sevmiyorum
İyiymiş iyiymiş ava çıkmış şükür avlanmamışSedayi buldular mi nolmus sedaya iyimiymis
ya aslında ben merve aydını sporcu kimliğinden dolayı seviyorum sanırım olimpiyatları izlerizde biz evde genelde geçen sene merve geldiğinde o zamandan beri seviyorum yani hırslı olmasının nedenide o bireysel bir sporcu ve hırlı olup kendini düşünerek kazanmaya alışmış takım ruhu ona göre değil bu nedenle çok antipatik oluyor ama yine de seviyorum bazşarmak için hırs gerekir bazen abartıyor evet ama sonuçta iyi yarışıyorBence merve aydin i çok hırslı ve iyi mücadele ediyor diye seviyoruuuuuz
Millet onu merak ediyo o hic beni niye merak ettiniz anlamadim diyo;-)Sedayi buldular mi nolmus sedaya iyimiymis
saf ya işte birde meraklandık senin için diyorlar niye meraklandınız diyor bozok birdaha gitmek yok dedi avlanmaya kayboluyorsun dedi buna adamın başının etini yedi senin mi oltalar bana karışma gidicem banae falan bozokta ne hailn varsa gör dedi seda tam saffSedayi buldular mi nolmus sedaya iyimiymis
Ben de onu diyorum iste hirsli mucadelesi ii ve puan getirio takiminaBence merve aydin i çok hırslı ve iyi mücadele ediyor diye seviyoruuuuuz
Seda turabinin lafina inanip zipkin icin merak ettiler diyo kendileri kicini kaldirmadi ozlem hasan kendini parcaladi iste dost sandiklarimizla dusman gordukleri arasindaki farkki goremiyo seda bize aslinda iyi bir ders en azindan bana oyle oldusaf ya işte birde meraklandık senin için diyorlar niye meraklandınız diyor bozok birdaha gitmek yok dedi avlanmaya kayboluyorsun dedi buna adamın başının etini yedi senin mi oltalar bana karışma gidicem banae falan bozokta ne hailn varsa gör dedi seda tam saff
evet aynen öyle turabi hilmi yatmış a seda yokmuş diyorlar ordadır ya falan diyor birde sonrada gidip kızı doldurdu falan halbüki bitek begüm sahra hasan özlem nadya gerçekten merak etti diğerleri oralı bile olmadı yaniSeda turabinin lafina inanip zipkin icin merak ettiler diyo kendileri kicini kaldirmadi ozlem hasan kendini parcaladi iste dost sandiklarimizla dusman gordukleri arasindaki farkki goremiyo seda bize aslinda iyi bir ders en azindan bana oyle oldu
Ozlem ve hasan gonullulerde cok iyiler saflik degil ozlem.karakterli biri buda gercekten cok iyi gorunuyo unluleri tutuyorum ama onlarinda hakkini yememek.lazim seda bile tavir yapiyo bardak yikamada begum yine ayni keza o yine alttan aliyo yardim edim diyoevet aynen öyle turabi hilmi yatmış a seda yokmuş diyorlar ordadır ya falan diyor birde sonrada gidip kızı doldurdu falan halbüki bitek begüm sahra hasan özlem nadya gerçekten merak etti diğerleri oralı bile olmadı yanihatta zıpkın düşünen onlardı özlemde saf işte bende sinir oldum gerçekten başına bişey gelmiş olabilirdi
bende hasan ve özlemi seviyorum orda birtek son zamanlarda özleme bişey anlamıyor diyip duruyorlar sinir oluyorum seda çok şey anlıyor zatenOzlem ve hasan gonullulerde cok iyiler saflik degil ozlem.karakterli biri buda gercekten cok iyi gorunuyo unluleri tutuyorum ama onlarinda hakkini yememek.lazim seda bile tavir yapiyo bardak yikamada begum yine ayni keza o yine alttan aliyo yardim edim diyo
Sorma ya bozokta sinir takti kiza onunda sesi cikmiyo ustune gidiyolar oyun kazaninca iyi bi puan kaybettimi kotu dokunulmazlik oyununu ozlem kazandi sembol.nadyaya verildi acunada sinir oldu ozlemin hakkiydibende hasan ve özlemi seviyorum orda birtek son zamanlarda özleme bişey anlamıyor diyip duruyorlar sinir oluyorum seda çok şey anlıyor zatenben ünlüleri destekliyorum ama hasanı zaten ilk yarışmadan beğeniyordum çok efendi çoğu zaman özlemi bilmiyordum ama çok üstüne gidiyor sahra sinir oluyorum
seda turabi ne derse inanır,ona yaranmaya çalışıyor çünkü.Seda turabinin lafina inanip zipkin icin merak ettiler diyo kendileri kicini kaldirmadi ozlem hasan kendini parcaladi iste dost sandiklarimizla dusman gordukleri arasindaki farkki goremiyo seda bize aslinda iyi bir ders en azindan bana oyle oldu
Ac kalsinda akli basina gelsin o merve oflazin egolari cok yuksekseda turabi ne derse inanır,ona yaranmaya çalışıyor çünkü.
Ben sedanın denizde kaybolmasında en çok hasanın endişelendiğini düşünüyorum.
zira hasan; özlem, bozoğa siz de şurdan girip arayın dedi ama bozok kılını kıpırdatmadı.
sahra ve begümün merak etmesi de yüz ifadelerinden hiç inandırıcı gelmedi.
gönüllerde tek oyun kazanıpta havalanmayan hasan.turabide fena değil.
merve oflaza da şu konuda sinir oldum,o börekleri yediyse, birazda merve aydının sayesinde.
milleti gaza getirip merve aydını yazdırsaydı,adadan gönderseydi ne yiyecekti...
hem oyun kazanamıyor hemde kazananları göndermeye çalışıyor.
Evet onu da bugün gördüm eğer Ahmet gitmeseydi Merve Oflaz kesin gidecekti şayet Merve Aydın deselerdi.İkinci olmamış beşinci olmuş
Ben de Merve Aydın'cıyım bu yarışmayı da hakettiğini düüşnüyorumBen niye merve ayfını tutuyorum bende mi bi tuhaflık var acep
En son final kısmına kadar genelde hiç oy atmam ama bir dahaki ünlüler konseyinde bir oyda benden Merve Aydın'aVallahi çok üzüldüm, birdahaki oylama çok çetin olacakben de oy atacağım Merve aydına
Bence hicc alakasi yok iki kitlenin . Ayrica bu sezon gayet başarılı. Nesi başarısız? Bi gecen dokunulmazlik oyununda gucu yetmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?