- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Bu en güzeli, herkesin düşüncesine ben de saygı duyuyorum
Şaşırdı o kadar tepkiyeSevmem ama sevenlere diyeceğim yok, ne yapalım
Hele geçen hafta suda kayboldu bir de millete fırça atıyor
Ah o böğürmesi deli ediyor insanı. Milletin yüzüne baka baka. Pascal yarışma bitmeden kafa göz girmese bari :SBide diğer yarışmacıların yüzüne bağırıyo tahrik ediyo resmen
süpersin canım yaEvet. Neticede herkesin hayatına kimse karısamaz
afiyet olsun canım bende çorba yaptım sıpamda makarna istedi o var napalım nerden bulalım biz hamburger pizza neyim
he ya öyle avutalım kendimizi dimi canımBizimki daha sağlıklı bosver
Bu performansla onu gönderirler zaten bence pascala gerek kalmazAh o böğürmesi deli ediyor insanı. Milletin yüzüne baka baka. Pascal yarışma bitmeden kafa göz girmese bari :S
hoş geldin canım bizde yeni başladık geç kalmadın yaniselam survivor tayfa nasılsınız muhabbetler dönmüş anca geldim bugün
hoş geldin canım bizde yeni başladık geç kalmadın yani
hahaha olabilir tabi ada atışmalardan birşeyler görürüz yarışmayı 10 8 veya 10 9 biri alır oldu bitti işte daha ne olsunzaten bir saat özet olacak yine bekle dur bugünki fragmanı görmedim sanırım çok değişik bişey yok bu hafta aksiyonu az geçecek anlaşılan neyse seda yine kaybolur nasılsa aksiyon yaşatır bize pascalda yarışta yine kesin düşer hakanda acun abi bana vuruyorlar der klasik şeyler
evet en iyi kız en iyi erkek yarışır birde unutmayalım en çok o kısmı seviyorum ya ayrı bir güzel oluyor öylehahaha olabilir tabi ada atışmalardan birşeyler görürüz yarışmayı 10 8 veya 10 9 biri alır oldu bitti işte daha ne olsun
Maralı izlememenin imkanı yokacun sağolsun bu maralıda izlemiş oldum her bölümün başı sonu ortası izlemediğim yeri kalmadı güncel takip ediyorum istemesemde taktik işe yaradı bende
bak ben bunu unuttum ya evet en iyi kız ve erkek yarışmasınıevet en iyi kız en iyi erkek yarışır birde unutmayalım en çok o kısmı seviyorum ya ayrı bir güzel oluyor öyle
hhaha zorla maralıda izletiyor yani buda iyiymiş acun işi biliyor nasıl zengin oldu sanıyorsun adamıacun sağolsun bu maralıda izlemiş oldum her bölümün başı sonu ortası izlemediğim yeri kalmadı güncel takip ediyorum istemesemde taktik işe yaradı bende
selam survivor tayfa nasılsınız muhabbetler dönmüş anca geldim bugün
Valla özet çekecek halim yok, ben tv'yi geç açarım.zaten bir saat özet olacak yine bekle dur bugünki fragmanı görmedim sanırım çok değişik bişey yok bu hafta aksiyonu az geçecek anlaşılan neyse seda yine kaybolur nasılsa aksiyon yaşatır bize pascalda yarışta yine kesin düşer hakanda acun abi bana vuruyorlar der klasik şeyler
ya gece gündüz tekrar veriyorlar sanırım birde şansıma hep bıraktığım yerden devam eden yerlere denk geldim 20 şer dk izleyerek izlemediğim bölümde kalmadı istemiyorum ama izliyorumMaralı izlememenin imkanı yok
evet ya özenti bence tamamen hilmicem takla atıyor hasan yarış sırasında bağırıyor turabi değişik danslr peşinde falan kıskanıyor bende böğüreyim demiş ama çok itici bozok kadar itici birisini görmedim benbak ben bunu unuttum ya evet en iyi kız ve erkek yarışmasınıbide bugün bozok kazanmasın hiç böğürme izlemeyelim görmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?