Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ay evet ya hemen özür dilerim abi falan diyo ya bitiyorum o hallerine hep bi kabadayı görüyoruz bi acuna el pençe divan duruyo ya bakalım bugün ne hünerleri çıkacak ortaya

Acunu cok seviyo ya.
Survivor allstara gelirken acundan tek para istemeyen o olmuş. Senin sayende ailemin hayatını kendi hayatımı kurtardım sen iste 3 sene bedava kalırım o adada demiş.

Acunu cok seviyo ya.
Survivor allstara gelirken acundan tek para istemeyen o olmuş. Senin sayende ailemin hayatını kendi hayatımı kurtardım sen iste 3 sene bedava kalırım o adada demiş.
evet bende duydum senin sayende geldim ben buralara sen iste yeter ki bedavaya hep gelirim demiş acuna

Sedanın bas bas bağırması benim bile piskolojimi bozdu adadakileri düşünemiyorum dövmemek için zor tutuyolardır kendilerini kesin
valla sedadan önce bozok var resmen kadın düşmanı gibi davranıyor adam ya sinirlerim zıplıyo onu gördükçe oyun kazandıktan sonraki böğürmeleri saymıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…