ay evet ya hemen özür dilerim abi falan diyo ya bitiyorum o hallerinehep bi kabadayı görüyoruz bi acuna el pençe divan duruyo ya bakalım bugün ne hünerleri çıkacak ortaya
evet bende duydum senin sayende geldim ben buralara sen iste yeter ki bedavaya hep gelirim demiş acunaAcunu cok seviyo ya.
Survivor allstara gelirken acundan tek para istemeyen o olmuş. Senin sayende ailemin hayatını kendi hayatımı kurtardım sen iste 3 sene bedava kalırım o adada demiş.
evet bende duydum senin sayende geldim ben buralara sen iste yeter ki bedavaya hep gelirim demiş acuna
olsun biz kimi seviyo sevmiyor diye bakmıyoruz olaya sohbet muhabbet maksatımız herkesin düşüncesine saygımız sonsuzbendeniz, turabisahrasevmeyenlerderneğindenim
HoşbuldukHoşgeldin
bak bu doğru tespit ne yalan söyleyimŞaka bir yana yarışmada sinir zıplatan çok fazla insan var :)
ay evet ya bak yemek yemedim hemen söyleselerde bende ysem yemekBu akşamın ödülü ne olcak acabaaaa
Bu en güzeli, herkesin düşüncesine ben de saygı duyuyorumolsun biz kimi seviyo sevmiyor diye bakmıyoruz olaya sohbet muhabbet maksatımız herkesin düşüncesine saygımız sonsuz
Sedanın bas bas bağırması benim bile piskolojimi bozdu adadakileri düşünemiyorum dövmemek için zor tutuyolardır kendilerini kesinŞaka bir yana yarışmada sinir zıplatan çok fazla insan var :)
ay evet ya bak yemek yemedim hemen söyleselerde bende ysem yemek
valla sedadan önce bozok var resmen kadın düşmanı gibi davranıyor adam ya sinirlerim zıplıyo onu gördükçe oyun kazandıktan sonraki böğürmeleri saymıyorum bileSedanın bas bas bağırması benim bile piskolojimi bozdu adadakileri düşünemiyorum dövmemek için zor tutuyolardır kendilerini kesin
Bide diğer yarışmacıların yüzüne bağırıyo tahrik ediyo resmenvalla sedadan önce bozok var resmen kadın düşmanı gibi davranıyor adam ya sinirlerim zıplıyo onu gördükçe oyun kazandıktan sonraki böğürmeleri saymıyorum bile
Sedanın bas bas bağırması benim bile piskolojimi bozdu adadakileri düşünemiyorum dövmemek için zor tutuyolardır kendilerini kesin
afiyet olsun canım bende çorba yaptım sıpamda makarna istedi o var napalım nerden bulalım biz hamburger pizza neyimBende yemedim daha onlarınkine bakarak mantar yicem bende napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?