acun.com a neden gircen ki kızz:) :) acunn.com a hic girmedim ya hilmiceme laf soylemelerine dayanamam :) en buyuk KK
hadi bakalım bekliyoruz bizde daha çok var ya üfffSurivor'a geri sayım başladı kızlar =))
çabuk geçer zaman canım Ahmet dursun mu gidiyomuş ben anlamadım?hadi bakalım bekliyoruz bizde daha çok var ya üfff
bölüm olmayınca konuşulacak bir şey bulamıyoruz ki canım cumartesiden salıya herkes burda geri kalan 3 gün tatilbölüm olmayınca kimsecikler yok
çabuk geçer zaman canım Ahmet dursun mu gidiyomuş ben anlamadım?
Reklam girdi sonrasını izleyemedim. Merve oflaz neden içine cin kaçmış gibi bakıyodu öyleGitti geçen hafta
ve aleyküm selam bakalım bugün neler izleyeceğiz sizin turbiş neler yapacak izleyip görelimDaha saat erken ama şimdiden herkese selammmm
Reklam girdi sonrasını izleyemedim. Merve oflaz neden içine cin kaçmış gibi bakıyodu öyle
ve aleyküm selam bakalım bugün neler izleyeceğiz sizin turbiş neler yapacak izleyip görelim
Hakan uyuşuğu sevinmiştir şimdiAhmetin midesi rahatsız o yuzden devam edemeyecek fln diye acun anlatıyordu ona
Hakan uyuşuğu sevinmiştir şimdi
ay evet ya hemen özür dilerim abi falan diyo ya bitiyorum o hallerineBende cok merak ediyorum turbişimi aman gene acundan azar işitecek bişeyler yapmasında
Ben seviyodum Ahmet dursunu ya Hakan ve Merve Oflaz gitmeliydiBende sevindim valla oh çıbanın başı gitti
hoşgeldin olmamı gel gel gelmeyenleride çağırınSelam SurvivorsevenlerderneğiBana da yer var mı
Olma mı buyur gel gel hoşgeldnSelam SurvivorsevenlerderneğiBana da yer var mı
Aynı şeyi söyledik anlaşmış gibihoşgeldin olmamı gel gel gelmeyenleride çağırın
valla öyle olmuş gerçekten kalp kalbe karşıymış belli kiAynı şeyi söyledik anlaşmış gibi
Aynen canımvalla öyle olmuş gerçekten kalp kalbe karşıymış belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?