Bugun baska oyun yok ve programin bitmesine cok var bu oyun her turlu uzamistir bence unluler ceviricek burdan :)
ya omlet için enerjimizi harcamayalım modundalar resmen haklısın onlarda pek sallamadı kimse kimseye destekte vermiyor o yüzdenAl benden de o kadar.... yarismacilar ds hirs yok.sanki odulde omlet ya onlarda sklmis sanki
evet ya kesinlikle yarıştıkları kişilerde iş yokmuşYaristigi kisiler tirtti bence..merve oflaz da birinci olmus yani su an tirtlarin kralicesi
ben izleyemiyorum acun beni düşündü demekki oyun nasıl bir şey ki bu arada kazanan kim oyun bitti miizleyemiyorum dedin ya pekde keyifli değil
acun sürekli attı atamadı diyor sadece
hani heycanlı sunum da yok
genelde acunn şöyle şeyler der ya;
özlem çokkkkk yaklaştııı
turabiiiiiiiii öndeeeeee
pascal düştüüüüü
hilmicem farkı açıyor
seda baya geride kaldı
merve aydın çok hızlı
işte bu gibi cümleler kurup heycan yaratmıyor
evet bu mantıkla bakınca banada öyle geldiBugun baska oyun yok ve programin bitmesine cok var bu oyun her turlu uzamistir bence unluler ceviricek burdan :)
hala kızlar yarışıyor bitmedi gittiben izleyemiyorum acun beni düşündü demekki oyun nasıl bir şey ki bu arada kazanan kim oyun bitti mi
evet bende ama bir yandan da ünlülere üzülüyorum
valla şuan ünlülerden çok bize üzüldüm o yüzden bu tur bitsin diyorum ben
hadi bakalım skorları ben heyecanla sizden bekliyormhala kızlar yarışıyor bitmedi gitti
ben izleyemiyorum acun beni düşündü demekki oyun nasıl bir şey ki bu arada kazanan kim oyun bitti mi
hadi bakalım skorları ben heyecanla sizden bekliyorm
Yaristigi kisiler tirtti bence..merve oflaz da birinci olmus yani su an tirtlarin kralicesi
yazık bizeee
Süpermiş bu ya Taner resmen evrim geçirmiş apaçi gibi değişik bir tarzı varmıştı Özlem ise baya baya fitmişti2007 senesinden taner ve özleme bakın , özlem o zamanlar ne kadar fitmiş şuan böyle olsa yarışmanın favorisi olurdu bence tanerde çok komik tipliEki Görüntüle 1464070
Hiç bu açıdan bakmamıştım. Bana da hep boşuna niye gelmiş ki dedirtiyordu.Taner cok iyi yarismaciydi rakipleri de tas gibiydi m.oflaz gbi sms sampiyonu degil kesinlikle
10 sene gecmis ustunden adam belliki sporu falan birakmis hamlamis yani ki sampiyon olurken de en onemli ozelligi hizli olmasiydi. Yillar acimasiz davranmis tanere :) turabi hilmicem falan bundan 10 sene sonra aktif spor hayatlarina devam etmeseler yine boyle performans gosteremezler
Adamin hiçbi iddiasi yok zaten belliki kiramadigi icin gelmis . Kotu oldugunu kendisi de biliyo ve m.oflaz gibi seda gibi kotu olduğu haldr ben oynicam beni oynatmiyolar tribinde degil en azindan takima zarar vermiyo.
Bugun baska oyun yok ve programin bitmesine cok var bu oyun her turlu uzamistir bence unluler ceviricek burdan :)
bilmiyorum taneri hatırlamıyorum pek ama haklısın 10 yıl önceyse baya geçmiş üstünden o zaman gayet doğalTaner cok iyi yarismaciydi rakipleri de tas gibiydi m.oflaz gbi sms sampiyonu degil kesinlikle
10 sene gecmis ustunden adam belliki sporu falan birakmis hamlamis yani ki sampiyon olurken de en onemli ozelligi hizli olmasiydi. Yillar acimasiz davranmis tanere :) turabi hilmicem falan bundan 10 sene sonra aktif spor hayatlarina devam etmeseler yine boyle performans gosteremezler
Adamin hiçbi iddiasi yok zaten belliki kiramadigi icin gelmis . Kotu oldugunu kendisi de biliyo ve m.oflaz gibi seda gibi kotu olduğu haldr ben oynicam beni oynatmiyolar tribinde degil en azindan takima zarar vermiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?