Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Al benden de o kadar.... yarismacilar ds hirs yok.sanki odulde omlet ya onlarda sklmis sanki
ya omlet için enerjimizi harcamayalım modundalar resmen haklısın onlarda pek sallamadı kimse kimseye destekte vermiyor o yüzden

Yaristigi kisiler tirtti bence..merve oflaz da birinci olmus yani su an tirtlarin kralicesi
evet ya kesinlikle yarıştıkları kişilerde iş yokmuş

ben izleyemiyorum acun beni düşündü demekki oyun nasıl bir şey ki bu arada kazanan kim oyun bitti mi

ben izleyemiyorum acun beni düşündü demekki oyun nasıl bir şey ki bu arada kazanan kim oyun bitti mi

havuzda kale var ortada bi kaleci var
karşı takımda suya atlayarak gol atmaya çalışıyor
kaleciler sabit ünlülerde merve aydın
gönüllülerde sahra durum 9-4 gönüllüler önde

Yaristigi kisiler tirtti bence..merve oflaz da birinci olmus yani su an tirtlarin kralicesi

Taner cok iyi yarismaciydi rakipleri de tas gibiydi m.oflaz gbi sms sampiyonu degil kesinlikle

10 sene gecmis ustunden adam belliki sporu falan birakmis hamlamis yani ki sampiyon olurken de en onemli ozelligi hizli olmasiydi. Yillar acimasiz davranmis tanere :) turabi hilmicem falan bundan 10 sene sonra aktif spor hayatlarina devam etmeseler yine boyle performans gosteremezler

Adamin hiçbi iddiasi yok zaten belliki kiramadigi icin gelmis . Kotu oldugunu kendisi de biliyo ve m.oflaz gibi seda gibi kotu olduğu haldr ben oynicam beni oynatmiyolar tribinde degil en azindan takima zarar vermiyo.

erkek kız karışık atarken daha eğlenceli değil mi ya niye böyle yapmış ki acun yine 2 tur olsaydı kız erkek karışık olsaydı ama daha iyi olurdu bence

2007 senesinden taner ve özleme bakın , özlem o zamanlar ne kadar fitmiş şuan böyle olsa yarışmanın favorisi olurdu bence tanerde çok komik tipli Eki Görüntüle 1464070
Süpermiş bu ya Taner resmen evrim geçirmiş apaçi gibi değişik bir tarzı varmıştı Özlem ise baya baya fitmişti

Hiç bu açıdan bakmamıştım. Bana da hep boşuna niye gelmiş ki dedirtiyordu.

bilmiyorum taneri hatırlamıyorum pek ama haklısın 10 yıl önceyse baya geçmiş üstünden o zaman gayet doğal

Merve aydın oyunun en kötüsü. Manzaranın ilginçliğine for

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…