Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

aynen ters köşe olabilir diyor
şimdi anladım ben fragmanı kaçırdım ya başka şeyle uğraşıyordum o sırada o nedenle bilemedim tamam o zaman anladım şimdi mantıklı oldu

kızlar yarınki oyun nasıl bişey peki fragmanı kaçırdım ya merak ettim hareketli bişeydir umarım ya

acun hazal kayaya söz vermiş sözleşmede madde varmış rating düşük gelsede final yapana kadar dizi oyanayacak diye adam oparasını çıkarmak için her yere yaymış diziyi izlendsin diye iyide para vermiştir kesin

Hahahahah unluler kaybetmis olsa bu kadar bariz gostermezdi fragmanda, demekki ters kose yapiyolar yine demek istedim
sonradan anladım ya bende fragmanı kaçırdımda ondan anlamamışım meğer

Bence asil zevk dokunulmazlik oyununu izlemek konsey falan zevkli oluyor yarin ki oyunda guzel ve zor kimin me yapacagi belli olmuyor merakla beklicem

şimdilik değil ama alıştıralım ünlülerde sevdiğimiz biri kalmazsa mecbur napıcaz başka şaka bir yana hala ünlüleri tutuyorum ama oflaz gitsin artık ya
Hadi gitmedi bari sussun oda yok mervenin dedikodusunu yapiyo hadi dedikodu yapior bari oyna oda yok

ya yeter artık serenayın intikam kasma halleri merve de merve sanki kız kocasını elinden aldı bu ne nefret , kendini de bir halt sandı zavallıcık, Anıııııılllll beybisi kendine gel artık bak ortalık bozuldu kendini bir halt sandı serenay , azcık topla kendini yarışmalarda birinci ol yahuuu, sms de birinci gel olmuyo böyle...

genel olarak dokunulmazlığı ünlüler alır gibi hissettim nedense umarım alırlar...

İnşallah böyle giderse kan kaybeder yarışma hep gönulluler hep gönulluler izlemeye gerek kalmiyo gruplar iyi seçilememis bence eşit degiller özellikle erkek yarsmacilar

İnşallah böyle giderse kan kaybeder yarışma hep gönulluler hep gönulluler izlemeye gerek kalmiyo gruplar iyi seçilememis bence eşit degiller özellikle erkek yarsmacilar
aynen mesela turabi ve hilmicem fazla geldi bari biri gelmeseydi, hasan bozok nerde hakan , manço iki lokmalık adamlar kızlarımız iyi birtek yani olmamış adam seçimi iyi değil zaten bir terslikle başladı yarışma ardı arkası kesilmez artık.

bizdeki umut işte ama inşallah alırlar ya yoksa biri daha giderse çok kötü olacak gönüllülerden bi kaç kişi gitsin m. oflaz la almeda nasılsa gider yarışmadan sıkıntı değil

Son düzenleme:
aynen ya grup çok adil olmamış gözlerim ümit karan cengiz ve nihatı arıyor arkadaşım neden gelmediler sanki kızlara da bi Bennu gerede iyi olurdu fulya yada almeda yerine

dimi canım tahmin edecez diye birbirimize burda eziyet ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…