ahahahahahha
önce bende anlamadım ama sey demek istedi sanırım
hani fragmanda hangisini kaybetmiş gibi gosterirse gercekte o kazanmıs oluyoya
ünlüleri kaybetmiş gibi gostermişler fragmanda demekki gercekte gonulluler kaybedecek diyor
şimdi anladım ben fragmanı kaçırdım ya başka şeyle uğraşıyordum o sırada o nedenle bilemedim tamam o zaman anladım şimdi mantıklı olduaynen ters köşe olabilir diyor
yine mi maral 3 adamda bile maral kaderin bana oyunu bu hafat hergün maral izledim nerdeysekızz değiş kanalı değiş maral geldiiiiiiiii kaçınnnnnnn
yine mi maral 3 adamda bile maral kaderin bana oyunu bu hafat hergün maral izledim nerdeyse
Hahahahahevet aynene bizimki tam survivor olur
kız kim kaybetmiş demek istedin sen
acun hazal kayaya söz vermiş sözleşmede madde varmış rating düşük gelsede final yapana kadar dizi oyanayacak diye adam oparasını çıkarmak için her yere yaymış diziyi izlendsin diye iyide para vermiştir kesintv8=maral tv
Hahahahahunluler kaybetmis olsa bu kadar bariz gostermezdi fragmanda, demekki ters kose yapiyolar yine demek istedim
twitter hashtagı 3adam1maral ya daha ne olsun kaçıyorum ben beynim maral oldutv8=maral tv
Hadi gitmedi bari sussun oda yok mervenin dedikodusunu yapiyo hadi dedikodu yapior bari oyna oda yokşimdilik değil ama alıştıralım ünlülerde sevdiğimiz biri kalmazsa mecbur napıcaz başkaşaka bir yana hala ünlüleri tutuyorum ama oflaz gitsin artık ya
Çok güldüm yaTaner oynuyor yarın..Demek ki gonulluler kaybedecek
Numaradan sakatlansa bari.
İnşallah böyle giderse kan kaybeder yarışma hep gönulluler hep gönulluler izlemeye gerek kalmiyo gruplar iyi seçilememis bence eşit degiller özellikle erkek yarsmacilarya yeter artık serenayın intikam kasma halleri merve de merve sanki kız kocasını elinden aldı bu ne nefret , kendini de bir halt sandı zavallıcık, Anıııııılllll beybisi kendine gel artık bak ortalık bozuldu kendini bir halt sandı serenay , azcık topla kendini yarışmalarda birinci ol yahuuu, sms de birinci gel olmuyo böyle...
genel olarak dokunulmazlığı ünlüler alır gibi hissettim nedense umarım alırlar...
aynen mesela turabi ve hilmicem fazla geldi bari biri gelmeseydi, hasan bozok nerde hakan , manço iki lokmalık adamlar kızlarımız iyi birtek yani olmamış adam seçimi iyi değil zaten bir terslikle başladı yarışma ardı arkası kesilmez artık.İnşallah böyle giderse kan kaybeder yarışma hep gönulluler hep gönulluler izlemeye gerek kalmiyo gruplar iyi seçilememis bence eşit degiller özellikle erkek yarsmacilar
bizdeki umut işte ama inşallah alırlar ya yoksa biri daha giderse çok kötü olacak gönüllülerden bi kaç kişi gitsin m. oflaz la almeda nasılsa gider yarışmadan sıkıntı değilya yeter artık serenayın intikam kasma halleri merve de merve sanki kız kocasını elinden aldı bu ne nefret , kendini de bir halt sandı zavallıcık, Anıııııılllll beybisi kendine gel artık bak ortalık bozuldu kendini bir halt sandı serenay , azcık topla kendini yarışmalarda birinci ol yahuuu, sms de birinci gel olmuyo böyle...
genel olarak dokunulmazlığı ünlüler alır gibi hissettim nedense umarım alırlar...
aynen ya grup çok adil olmamış gözlerim ümit karan cengiz ve nihatı arıyor arkadaşım neden gelmediler sanki kızlara da bi Bennu gerede iyi olurdu fulya yada almeda yerineİnşallah böyle giderse kan kaybeder yarışma hep gönulluler hep gönulluler izlemeye gerek kalmiyo gruplar iyi seçilememis bence eşit degiller özellikle erkek yarsmacilar
him olabilir kaç gün kalacak onlarda şimdi tahtaya alıştılar yataktada rahat yatamazlar ki rahat batar şimdi onlarayok birleştirmezler kızlar birine erkekler birine
dimi canım tahmin edecez diye birbirimize burda eziyet ediyoruzkızlar yaa yaptıgınız yemek tahmınlerı benı benden aldı off, neler yazmıssınız,canım istedı hepsındenzayıflamaya calısıyorum ama ben yaa
şimdi yazılanların hepsınden ıstıyorum hepsınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?