Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Şu gönüllüler adasındaki tek efendi insan Hasan,onu bile sinir ettiler.
Nasıl terbiyesiz bir şahıs bu turabi,adam kamyon arkası yazısı ezberleyip pirim yapıyor.
Seda kaybolduğunda zaten hepsinin ne olduğunu gördük.O gün Bozok,Turabi,Hilmi ve Tanerin umursamazlığı beni sinir etmişti.Resmen içlerinde tek vicdaanlı olan Hasan.

Turabiyi destekleyen ergen tayfası demek ne oluyor pardon?
Yorumları tekrar oku öyleyse. Ha ben öyle bir sey demedim diyorsanda üstüne alınma.

Direk öyle bi kelime kullanmadim ama benim msjimda vardi boyle bi ifade, banaysa eger cevap vereyim

Turabiyi destekleyen herkes ergendir demedim ama oy kitlesinin büyük çoğunluğu ergen evet serenayinda onunda arkasında ciddi bi ergen kitle var, bunda bozulacak birsey yok. 50 yaşında adamda destekliyodur ama sosyal medyada ve cevremde gordugum bu adamin hareketlerine ozenen destekleyen sms gonderen grup 12-18 yas arasi cogunlukla

Su taner denen zevat karistirmis resmen ortalığı. Pislik yaa ucluye karsi atilmis bir adimmis. Ulen utanmaz sus bari otur bi halt ettigin yok bi de boyle diyip iyice rezil ediyosun kendini
Bunların hepsı sıkıntıdan boş vakit bollugundan oluyo oyunlardada oynamayinca ceneye vuruyo

Hilmi Cem'i önceki yarışmadan seviyordum ama bu sezon Turabi ile beraber hareket ettiğinden mi yoksa gerçekten değiştiğinden mi bilmiyorum ama çok itici buluyorum.Turabi,Taner,Hilmicem'in beraber olup Hasan'a karşı olmaları ise tamamiyle saçmalık yani bence.Hasan'ı önce ki sezonda da tutuyordum keza bu sezon da öyle.Esasen ünlüler tarafındanım ama gönüllülerden de birisi kazanacaksa sona kadar gidecekse Hasan kesinlikle olmalı diyorum.

bende ünlüleri destekliyorum ama gönüllülerden birisi kazanacaksa kesinlikle hasan olmalı ama ünlüler foreverdokunulmazlığıda aldık bu hafta bugünki ödülüde alsalar gariplerim bir karınları doysa demi ama ödül ne çok merak ediyorum

Hasanin birinci olup Taneri gondermesini cok isterdim hrm bu Hilmicemin gelecegi icinde cok parlak olur o 3lunun dagilmasi guzel olur. Turabi oyunlarsa efsane onu izlemek guzel ama oldukca itici ozellikle Hasana satasmasi beni benden etti gidip ozur dilerse amenna ama onu yapacak bir tip deil maalesef. Benim suan tek acidigim isim Hilmicem onu sonuna kadar gormek istiyorum Survivor da ama kazanan da tabiki Hasan olsun veya Ozlem olsun cok isterim oda kizlarin en efendisi bana gore

Bakalim daha ilerleyen gunlerde kimlerin ne yuzlerini ne kulislerini gorecegiz merakla bekliyorum.

ödüle nedir yahu kendinden geçmişler , öyle de b,r oyun koymuş ki acun düşen düşene bozok çok pis düşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…