Aynen ya hic hanimefendi deil..bayan oldugunu unutuyor..merve aydin da erkeksi ama en azindan bu sekil konusmuyorbence koşsana gerizekalı diye bağırmasa bile yeter o ne demek ya kimsede ses çıkarmıyor
Turabiyi destekleyen ergen tayfası demek ne oluyor pardon?
Yorumları tekrar oku öyleyse. Ha ben öyle bir sey demedim diyorsanda üstüne alınma.
bence koşsana gerizekalı diye bağırmasa bile yeter o ne demek ya kimsede ses çıkarmıyor
Bunların hepsı sıkıntıdan boş vakit bollugundan oluyo oyunlardada oynamayinca ceneye vuruyoSu taner denen zevat karistirmis resmen ortalığı. Pislik yaa ucluye karsi atilmis bir adimmis. Ulen utanmaz sus bari otur bi halt ettigin yok bi de boyle diyip iyice rezil ediyosun kendini
Ne demek rica ederim canımaa sağol cnm aklıma takılıp duruyordu ahaha
bende ünlüleri destekliyorum ama gönüllülerden birisi kazanacaksa kesinlikle hasan olmalıHilmi Cem'i önceki yarışmadan seviyordum ama bu sezon Turabi ile beraber hareket ettiğinden mi yoksa gerçekten değiştiğinden mi bilmiyorum ama çok itici buluyorum.Turabi,Taner,Hilmicem'in beraber olup Hasan'a karşı olmaları ise tamamiyle saçmalık yani bence.Hasan'ı önce ki sezonda da tutuyordum keza bu sezon da öyle.Esasen ünlüler tarafındanım ama gönüllülerden de birisi kazanacaksa sona kadar gidecekse Hasan kesinlikle olmalı diyorum.
Hemende gruplasmalar basladi adada ama dagilir mutlaka..Bakalim daha ilerleyen gunlerde kimlerin ne yuzlerini ne kulislerini gorecegiz merakla bekliyorum.
yorumların beni benden alıyor çok hoş üslupla yazıyorsun,çoğu yorumuna da katılıyorum.Taner tatiline devam etsin diyorsan Taner yaz 1890 na gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?