- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Ayy hasancilar bu haftadan sonra bence baya artacak..
Hasan elendi suvivirda ama acun birakmadi yine survivor kamera Arkasinda calisiodu..gecen sene gorudum hep..ins artar ya destekcisiValla ben yarışma başlamadan kadroyu nasıl gördüm o zamandan beri en iyi birinci adayı Hasan'dır dedim.
Eski yarışmadan tanıyanlar zaten bilirler. Bilmeyenler de tanıdıkça artacak inşallah Hasan destekçileri çoğalacak diye umuyorum.
Söke güzeldir bol rüzgarlı bol outlet li sever eminim siz nerelisiniz nerden gelin geliyor kardesiniz ben sökeye cok yakinim diyeerek bugun ödulu gonulluler alir deyip survivore bagliyayimAyy kardesim aydina gelin gidecek ..sokeye ..alakasiz oldu ama yazmak istedim
Turabi kotu atislarda alir hasan bencedeSembolu insAllah Hasan alir
Iskenderundayim cnm ben evet kardesimde cok sevior sokeyi aydinda okudu ordan anlastilar diyor ve malesef turabi aldi sembolu diyorumSöke güzeldir bol rüzgarlı bol outlet li sever eminim siz nerelisiniz nerden gelin geliyor kardesiniz ben sökeye cok yakinim diyeerek bugun ödulu gonulluler alir deyip survivore bagliyayim
yarışma senesinde ne efendiydi sakindi şimdi konuşması bile kabadayı gibi çok şaşırdım hilmiceme yürek yiyip gelmişHilmicem gitgide dusuyor gozumden..su kucuk kabadayı tavırları cok itici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?