Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy hasancilar bu haftadan sonra bence baya artacak..

Valla ben yarışma başlamadan kadroyu nasıl gördüm o zamandan beri en iyi birinci adayı Hasan'dır dedim.
Eski yarışmadan tanıyanlar zaten bilirler. Bilmeyenler de tanıdıkça artacak inşallah Hasan destekçileri çoğalacak diye umuyorum.

Hasan elendi suvivirda ama acun birakmadi yine survivor kamera Arkasinda calisiodu..gecen sene gorudum hep..ins artar ya destekcisi

Ayy kardesim aydina gelin gidecek ..sokeye ..alakasiz oldu ama yazmak istedim
Söke güzeldir bol rüzgarlı bol outlet li sever eminim siz nerelisiniz nerden gelin geliyor kardesiniz ben sökeye cok yakinim diyeerek bugun ödulu gonulluler alir deyip survivore bagliyayim

Söke güzeldir bol rüzgarlı bol outlet li sever eminim siz nerelisiniz nerden gelin geliyor kardesiniz ben sökeye cok yakinim diyeerek bugun ödulu gonulluler alir deyip survivore bagliyayim
Iskenderundayim cnm ben evet kardesimde cok sevior sokeyi aydinda okudu ordan anlastilar diyor ve malesef turabi aldi sembolu diyorum

Turabi bikere taktıya hasana artık ne gıcıklık yapacağını şaşırır adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…