- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Off aynen ya yazik bozok'a ... kotu dusmusödüle nedir yahu kendinden geçmişler , öyle de b,r oyun koymuş ki acun düşen düşene bozok çok pis düşüyo
Off der valla yaa ..gecenki sms sonuclarinda da altlardaydi.hasanTurabi birinci olsa Hasan mı der acaba?
Off der valla yaa ..gecenki sms sonuclarinda da altlardaydi.hasan
Baby bozok pert oldu ne yzik kiAnammmmm Bozok'un düşüş ne öyle.
Bi de bu ödül oyununu ilk kez görüyor gibiyim, diğer survaviorlardan hatırlamadım.
çok teşekkürler canım ben de bazen aşırıya mı kaçıyorum diye düşünüyordum demek ki sınırı koruyormuşumyorumların beni benden alıyor çok hoş üslupla yazıyorsun,çoğu yorumuna da katılıyorum.
Makarna sanki bana oyle geldi..ben makarnaya boyle.sevinirdim cunku..ödüle nedir yahu kendinden geçmişler , öyle de b,r oyun koymuş ki acun düşen düşene bozok çok pis düşüyo
olabilir bende sucuklu ekmek diye düşünüyorum bakalım ne çıkıcakMakarna sanki bana oyle geldi..ben makarnaya boyle.sevinirdim cunku..
Yaaaa Hasan gibi adamın sms'si nasıl az olur anlamıyorum. Ünlüler bile Hasan'ı takdir ediyor.
Bir programda da soylemislerdi hasan icin adam hem efendi hem guclu hem.orda becerikli sms i az demislerdi..demek guclu ve efendi olmak yetmiomus..Halk neye gore oy veriosa artikYaaaa Hasan gibi adamın sms'si nasıl az olur anlamıyorum. Ünlüler bile Hasan'ı takdir ediyor.
Köfte ekmek yada iskenderMakarna sanki bana oyle geldi..ben makarnaya boyle.sevinirdim cunku..
Köfte ekmek yada iskender
Ayy kardesim aydina gelin gidecek ..sokeye ..alakasiz oldu ama yazmak istedimNe özetmiş arkadaş izmirden aydina geldik hala devam ediyor yahuuuu
Ayy hasancilar bu haftadan sonra bence baya artacak..Bi tanesi Ekşi'de şöyle yazmış Turabi'ye ithafen:
bir kere işe yarar çakma delikanlılık
bozok sana tutsun balık
çirkeflik değildir haklılık
hasan'a dokunanı yakarık!!!
O da olabilir evet..oh miss valla..Köfte ekmek yada iskender
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?