Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Oflaz ve hakan disarda da samimilermis
Hakann esi gizemle oflaz kankalar
Samimiyetleri ordan

yeni fragmanda turabi yapmış yine yapacağını , doğukana top fırlatıyo , kum atıyo , sen her kazandığın oyundan sonra insanlara tahrik edici,terbiyesiz,saygısız hareketler yap, sana yapılınca saldır! umarım diskalifiye olur

Fragmanı nerden izlediniz? Acun'un sayfasında goremedim.

Vallahi diskalifeye olursa da çok yerinde olur.

Nedir bu terbiyesiz hareketler diskalifiye olsun artık yeter. Her bölüm bu erkek müsveddesini gormek istemiyorum.

Bir de hasana "hedi leeen, yürü leeen" gibi bir şeyler söylüyor..adamın yarısı kadar..elinin tersiyle bir çaksa kumda izi kalır..
Bu herif zaten yarışma dışında çok dayak yer..Herkes gelemez böyle yılışıklıklara, edepsizliklere..

İyi bir yarışmacı..Keşke bu kadar itici olmasa.

fragmanda tam net göremedim ama sanki doğukan turabiye top atıyo ya anlamadım ki tahrik var mı yok mu bu acun fragmanları oldugundan başka gösteriyo.

Doğru valla hasan in yarısı kadar :)
Hasan sakin adam, turbis dua etsinde Pascal'a denk gelmedi. İnsaAllah diskalifiye olur kurtulurum her hafta görmekten.

fragmanda tam net göremedim ama sanki doğukan turabiye top atıyo ya anlamadım ki tahrik var mı yok mu bu acun fragmanları oldugundan başka gösteriyo.
Hayır Turabi Doğukan'a önce top atıyor sonra da ayağıyla kum fırlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…