Oflaz ve hakan disarda da samimilermisÜnlüler takımı erkekler yönünden çok zayıf artık herşey kızlarına bakıyor hakkını yememek lazım berna ve merve aydın çok iyi yarışıyorlar..
Hakan ve M.Oflaz'ın samimiyetine asla inanmıyorum.
Hakan meydan bana kaldı tavırlarında dolanıyor ortalıkta..
Gönüllülere gelincede.Seda'nın gerçekten samimiyetsiz bir kız olduğunu düşünüyorum sürekli kameralara oynuyor.Gitmesine çok sevindim.
Sahra hala geçen sezondan Turabi'nin acısını yaşıyor.Hırçınlığıda kıskançlıktan ayrıca oyunlarda da çok başarısız gönüllüler adasının en güçlü kızları begüm ve özlem.
Taner bahsini bile açmaya gerek yok.
Fragmanı nerden izlediniz? Acun'un sayfasında goremedim.Offff
Fragmanı gördüm gene atesler bastı bana
Turabi hasanla tartısıyor+doğukana cok yanlıs hareketler yapıyor
Git sahraya sar, merve aydına sar. niye benim sevdiklerime sarıyorsun yaaa
Bu gidişle acundan yine azar işitecek doğukana yaptıgı yuzunden. Diskalifiye olmasa bari.
Vallahi diskalifeye olursa da çok yerinde olur.yeni fragmanda turabi yapmış yine yapacağını , doğukana top fırlatıyo , kum atıyo , sen her kazandığın oyundan sonra insanlara tahrik edici,terbiyesiz,saygısız hareketler yap, sana yapılınca saldır! umarım diskalifiye olur
inşallah olurVallahi diskalifeye olursa da çok yerinde olur.
Terbiyesiz..
Begümün sözleri hala kulağında yankılanıyor agresifliği hep bundan ahahaSen millete yılışık hareketler yaparken iyiydi..Zoruna mı gitti doğukanın seni taklit etmesi?
Dümbük..
Nedir bu terbiyesiz hareketler diskalifiye olsun artık yeter. Her bölüm bu erkek müsveddesini gormek istemiyorum.
Acun hala onu orda tutuyor.adam yapmadığını birakmadı.Sen millete yılışık hareketler yaparken iyiydi..Zoruna mı gitti doğukanın seni taklit etmesi?
Dümbük..
Bir de hasana "hedi leeen, yürü leeen" gibi bir şeyler söylüyor..adamın yarısı kadar..elinin tersiyle bir çaksa kumda izi kalır..
Bu herif zaten yarışma dışında çok dayak yer..Herkes gelemez böyle yılışıklıklara, edepsizliklere..
İyi bir yarışmacı..Keşke bu kadar itici olmasa.
Begümün sözleri hala kulağında yankılanıyor agresifliği hep bundan ahaha
Ama çok ileri gidiyorduaa seda cok tatlıydı bence ya
Hayır Turabi Doğukan'a önce top atıyor sonra da ayağıyla kum fırlatıyor.fragmanda tam net göremedim ama sanki doğukan turabiye top atıyo ya anlamadım ki tahrik var mı yok mu bu acun fragmanları oldugundan başka gösteriyo.
ilk baş doğukan elleriyle bişey yapıyor elinde de kırmızı top var sanki ben öyle gördümHayır Turabi Doğukan'a önce top atıyor sonra da ayağıyla kum fırlatıyor.
ilk baş doğukan elleriyle bişey yapıyor elinde de kırmızı top var sanki ben öyle gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?