Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bak yemek konusunuda yazacaktım unuttum sen yazmışsın canm.
bencede bende sahrayla olacağıma başkalarıyla takılırım

diğer kızlarıda sahra gaza getirdi zaten
ayy nasıl bi kız bu sahra yaa dobralık falan değil bu
seda çıkınca ropörtajında en dobra kız sahra diyor ya
eee sahrada aynı cephede savaşıyor tabi ondan
Sahrayı geçen yılda sevmezdim ama bu yıl nefret ettim sürekli kendisi kızların en iyisiymiş gibi konuşuyor ama bence performansı da o kadar iyi değil erkeklerde turabi neyse kızlarda da sahra o al birini vur ötekine

Ben sahraya sinir oldum orada. Ortalığı karıştıracak ya evet Seda haklı Söylemişsin diyor. Nerden biliyorsun diyince de Seda söyledi :)
ayyy orda ne kızdım yaa
bir de bıyık altından gülerek söylüyor böyle şahtlik olur mu
özlem in oyları iyice artar

turabi diskalifiye olmuş galiba.

Bu Acun ne yapmaya çalışıyor anlamadım.illaki birinin biryerinimi kırmalı diskalifiye etmek için.ona bakarsak pascal,Berna boşuna diskalifiye oldu o zaman.
Aynen ya cok mantiksiz bi aciklama...ins diskalifuye olmazsa bile halk oylamasiyla elenir...acun reytingi dusunuor elemez yani belli

Aynen ya cok mantiksiz bi aciklama...ins diskalifuye olmazsa bile halk oylamasiyla elenir...acun reytingi dusunuor elemez yani belli
Evet acundan fayda yok.halk inşallah doğruyu yanlışı ayırt edebilirdi turabiyi eler..

Evet acundan fayda yok.halk inşallah doğruyu yanlışı ayırt edebilirdi turabiyi eler..
Kendi karsisinda kaybeden olunca sacma sapan hareketler yapio yani bebek gibi elini sallio biberon verio ne bilim acaip hreketler yapio ..dogukanda yapti hemen arkasindsn cocuga sacma sapan davrandi..sanki o hareketler ona ozgu..hasanla da tartisirken yere uzamis yuru git lan falan demesi cok kotu bi hareket ya saygisiz

Onu diyen turabi değil bozok
Sizde ne olsa turabiden biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…