bak yemek konusunuda yazacaktım unuttum sen yazmışsın canm.Özlem diğerlerinden daha kilolu olduğu için ödüllerin yarısını yiyor, diğer yarısını takım arkadaşlarına ısırttırıyor tek tek. Sırf turabilere özgü bir durum değil. Bir de turabiyi hiç sevmesem de karşısında sahra varken o bile sempatikleşiyor ben özlem olsam bende sahranın olduğu grupla samimi olamam.
Ben sahraya sinir oldum orada. Ortalığı karıştıracak ya evet Seda haklı Söylemişsin diyor. Nerden biliyorsun diyince de Seda söyledi :)turabi seda nın dedikodusunu dinlemedi ya seda bozuldu ohh ya dedm koptum onuda söyleym
Sahrayı geçen yılda sevmezdim ama bu yıl nefret ettimdiğer kızlarıda sahra gaza getirdi zaten
ayy nasıl bi kız bu sahra yaa dobralık falan değil bu
seda çıkınca ropörtajında en dobra kız sahra diyor ya
eee sahrada aynı cephede savaşıyor tabi ondan
başlarda iyidi performansı şimdi baya baya gerilediSahrayı geçen yılda sevmezdim ama bu yıl nefret ettimsürekli kendisi kızların en iyisiymiş gibi konuşuyor ama bence performansı da o kadar iyi değil erkeklerde turabi neyse kızlarda da sahra o al birini vur ötekine
ayyy orda ne kızdım yaaBen sahraya sinir oldum orada. Ortalığı karıştıracak ya evet Seda haklı Söylemişsin diyor. Nerden biliyorsun diyince de Seda söyledi :)
Gercekten mi? Insallah!turabi diskalifiye olmuş galiba.
Bu bugün değil miydi ya??? Bu tarz benim var.
Bu Acun ne yapmaya çalışıyor anlamadım.illaki birinin biryerinimi kırmalı diskalifiye etmek için.ona bakarsak pascal,Berna boşuna diskalifiye oldu o zaman.
Aynen ya cok mantiksiz bi aciklama...ins diskalifuye olmazsa bile halk oylamasiyla elenir...acun reytingi dusunuor elemez yani belliBu Acun ne yapmaya çalışıyor anlamadım.illaki birinin biryerinimi kırmalı diskalifiye etmek için.ona bakarsak pascal,Berna boşuna diskalifiye oldu o zaman.
Evet acundan fayda yok.halk inşallah doğruyu yanlışı ayırt edebilirdi turabiyi eler..Aynen ya cok mantiksiz bi aciklama...ins diskalifuye olmazsa bile halk oylamasiyla elenir...acun reytingi dusunuor elemez yani belli
Kendi karsisinda kaybeden olunca sacma sapan hareketler yapio yani bebek gibi elini sallio biberon verio ne bilim acaip hreketler yapio ..dogukanda yapti hemen arkasindsn cocuga sacma sapan davrandi..sanki o hareketler ona ozgu..hasanla da tartisirken yere uzamis yuru git lan falan demesi cok kotu bi hareket ya saygisizEvet acundan fayda yok.halk inşallah doğruyu yanlışı ayırt edebilirdi turabiyi eler..
Kendi karsisinda kaybeden olunca sacma sapan hareketler yapio yani bebek gibi elini sallio biberon verio ne bilim acaip hreketler yapio ..dogukanda yapti hemen arkasindsn cocuga sacma sapan davrandi..sanki o hareketler ona ozgu..hasanla da tartisirken yere uzamis yuru git lan falan demesi cok kotu bi hareket ya saygisiz
Bu Acun ne yapmaya çalışıyor anlamadım.illaki birinin biryerinimi kırmalı diskalifiye etmek için.ona bakarsak pascal,Berna boşuna diskalifiye oldu o zaman.
senı turabıcı seniiii nasılda hemen savundunOnu diyen turabi değil bozok
Sizde ne olsa turabiden biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?