- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
nankörün sözlükteki karşılığı sahraboğazında kalsaymış yüzsüz sahra..acaba sahra hanım ne işe yararmış.
turabi de o kadar iyi oyunculuk yeteneği yok oynadığı diziye baksan anlarsın ciddi ciddi sinirlendi orada sana hangisi kurgu geldi mesela
Aynen bende yazdim Acun bey olsa ağzinin payini verirdi resmen doğuyu payladi alp... bide özür diledi....turabide önemli değil diyor pes.Turabi nin özür dilemesi gerekiyordu resmen Alp ayrımcılık yaptı pes diyorum ya.
bir şey kaçırmadın özette izledigin kadar yani.1 haftadır gösteriyorlar devamı varmış gibi zaten o kadarmış görüntü.
Aman ALLAH kimseyi açlıkla imtihan etmesin..ama bazıları sanki ders olsun diye hakediyormuş gibi.aynen açlık böyle bir şey galiba
kurgu olsa başttan duygu gitmezdi hem reyting getiriyor hem de sms gücü var oydan para getiriyor bence acun müdahale etmiyor, merve de zaten iyi bir kız değil güçsüz halka orada serenaya yanaşıp kalıcağını düşünüyo ama yanılıyor serenay birdaha birinci olamazYa begümü yazdılar ya bunlar madem gerçekten begümü göndermek istediler neden seda yani en zayıf halkayı söyleyip gönderdin daha güçlü olduğunu tahmin ettiği birisini söylemeliydi Hilmicem orada...
Begüm de konseyde sosyal medya agızıyla konuştu resmen
Hani dedim Begüm gitmedi Turabi/Begüm atışmasını ballandırarak verdiler fragmanda bilmiyorum ya
Sanki reyting için bilerek yapılıyor böyle şeyler
Misal yeni fragmanda da Hakan/Merve O. ayrılması mümkün mü ya kaç yıllık arkadaşlık bir çırpıda bitsin
Uzun oldu ama çelişkiye düştüm iyice ben :/
Gerci evet duygu faktoru var onun gitmemesi gerekirdi galiba oyle olsa bende ilk defa bu son olayda dusundum bunukurgu olsa başttan duygu gitmezdi hem reyting getiriyor hem de sms gücü var oydan para getiriyor bence acun müdahale etmiyor, merve de zaten iyi bir kız değil güçsüz halka orada serenaya yanaşıp kalıcağını düşünüyo ama yanılıyor serenay birdaha birinci olamaz
Aynen kendi kalitesini gösteriyor işte.n
nankörün sözlükteki karşılığı sahra
inşallah bidahakine boğazında kalır
yemez olurmu hiç hemde sahra.yemek buldunmu ye, iş buldunmu kaçyüzsüz yine yer diyorsun hem IQ su düsük de hem de şapır şupur ye balıkları ulen Sahra
yemez olurmu hiç hemde sahra.yemek buldunmu ye, iş buldunmu kaçaynen sahrayı tarif ediyor.eski perfonması yok artık sallıyor.
düne kadar sadece merve aydını tek kendime rakip görüyorum demişti.karşı takımdan serenay,almida,berna onu kaçkere yendi.kendi takımındanda kendi kazanamadığı oyunları özlem,begüm kazandı.demek ki neymiş öyle çok büyük konuşup havalanmamak lazimmiş.aynen sahrada iş yok artık.Begüm geçti onu.Sahra da iş yok artık.
düne kadar sadece merve aydını tek kendime rakip görüyorum demişti.karşı takımdan serenay,almida,berna onu kaçkere yendi.kendi takımındanda kendi kazanamadığı oyunları özlem,begüm kazandı.demek ki neymiş öyle çok büyük konuşup havalanmamak lazimmiş.aynen sahrada iş yok artık.
merve aydın bir kere mı oynadı ben mı kacırdım kızlar onu da kaybettı zaten. herkes ıkıser ucer oynarken nıye bır kez oynadı anlamadım, normal gelmedı bana..
ayrıca sahra nın hakaretlerınden gına geldı .. özlemın de bır aılesı var ne demek ıq su dusuk bılmeme ne.... oyun alamıyor mus , kendısı kac kere oyun alıyor acaba son zamanlarda ? sinir oldum gercekten yaa, uslup yüzünden uyarılması gerek bence kacıncı hakaret artık yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?