Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
turabi de o kadar iyi oyunculuk yeteneği yok oynadığı diziye baksan anlarsın ciddi ciddi sinirlendi orada sana hangisi kurgu geldi mesela

Ya begümü yazdılar ya bunlar madem gerçekten begümü göndermek istediler neden seda yani en zayıf halkayı söyleyip gönderdin daha güçlü olduğunu tahmin ettiği birisini söylemeliydi Hilmicem orada...
Begüm de konseyde sosyal medya agızıyla konuştu resmen
Hani dedim Begüm gitmedi Turabi/Begüm atışmasını ballandırarak verdiler fragmanda bilmiyorum ya
Sanki reyting için bilerek yapılıyor böyle şeyler
Misal yeni fragmanda da Hakan/Merve O. ayrılması mümkün mü ya kaç yıllık arkadaşlık bir çırpıda bitsin
Uzun oldu ama çelişkiye düştüm iyice ben :/

kurgu olsa başttan duygu gitmezdi hem reyting getiriyor hem de sms gücü var oydan para getiriyor bence acun müdahale etmiyor, merve de zaten iyi bir kız değil güçsüz halka orada serenaya yanaşıp kalıcağını düşünüyo ama yanılıyor serenay birdaha birinci olamaz

Gerci evet duygu faktoru var onun gitmemesi gerekirdi galiba oyle olsa bende ilk defa bu son olayda dusundum bunu

Pazar&Salı günleri daha heyecanlı daha güzel
Konsey&Eleme daha zevkli
Bakalım neler olacak içimden bir ses dokunulmazlık gönüllülerin diyor

yüzsüz yine yer diyorsun hem IQ su düsük de hem de şapır şupur ye balıkları ulen Sahra
yemez olurmu hiç hemde sahra.yemek buldunmu ye, iş buldunmu kaç aynen sahrayı tarif ediyor.eski perfonması yok artık sallıyor.

Sahra yedi balıgı ohhh hem kiza demediğini birakma hem de götürrr...ama onun huyu bu samenta ile kavga edip sonrada kiz hindistan cevizi dagitirken bana vermedi diye cingar çıkarmıştı yok hep yiyor vermiyor falan diye başını yakmısti samenta nin turabiyi doldurup.

Begüm geçti onu.Sahra da iş yok artık.
düne kadar sadece merve aydını tek kendime rakip görüyorum demişti.karşı takımdan serenay,almida,berna onu kaçkere yendi.kendi takımındanda kendi kazanamadığı oyunları özlem,begüm kazandı.demek ki neymiş öyle çok büyük konuşup havalanmamak lazimmiş.aynen sahrada iş yok artık.

bence merve aydında da iş yok.o da çok büyük konuştu ben çok iyiyim diye hiç oyun alamıyor artık.

merve aydın bir kere mı oynadı ben mı kacırdım kızlar onu da kaybettı zaten. herkes ıkıser ucer oynarken nıye bır kez oynadı anlamadım, normal gelmedı bana..
ayrıca sahra nın hakaretlerınden gına geldı .. özlemın de bır aılesı var ne demek ıq su dusuk bılmeme ne.... oyun alamıyor mus , kendısı kac kere oyun alıyor acaba son zamanlarda ? sinir oldum gercekten yaa, uslup yüzünden uyarılması gerek bence kacıncı hakaret artık yeter...

ben özlem in sakinliğine şaşıyorum doğrusu.

anilin orda hala ne isi var gercekten cok merak ediyorum, ordan alacagi para sagligindan daha mi önemli acaba? belli oyun oynayamayacaksin bir daha, dogru düzgün besin alamiyorsun, o bacak nasil düzelsin?
anlamiyorum bazen bu insanlari, acunun onu ordan yollamasi gerekiyordu.

turabinin bugün yaptigini baskasi yapsa kesin elenirdi. acun reyting kaygisindan hakli olan insana özür diletti. ne demek top atti, ortam gerildi? turabin sevinc gösterilerini napicaz peki? adam gecen sezon müstehcen seyler bile yapmistida birsey olmamisti. ALLAHIMdan diliyorum, su halkimiz bi uyansin su adamin gercek yüzünü görsün, bu sene hak eden biri kazansin.

Kendisine Turabi diye cakma bir isim takmis ne idugu belirsiz saygisiz, seviyesiz, siddet egilimini insanlarin gozune sokan adamdan ozur dilenmis bir de! Ne icin? Avuc icine sigan bir top ayagina temas etmis adam(?)in! Dogukan Manco asil ve egosuz biri, ozru kendi dilemek istemistir. Fakat Turabiyi hakli gostermeye calisan yanli sunuculardan tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…