çok güzel bir soru bende aynısını düşünüyordum neden acabaNiye surekli kizlar yarisiyor. Hilmicem Turabi Bozok neden yarismiyor?
Ben de Anıl'ın yazılmasını istemem şahsen ama Merve Oflaz,Serenay vs. yazarla diye düşünüyorum bakalım göreceğiz konseyde.inşallah anılı yazmazlar.bence merve oflaz gitmeli
Hakan kötü olunca ünlüler de oyun sadece Doğukan'a kaldı bir erkek kız olraka devam edemezdi tek Doğukan vardı malum ondan büyük ihtimalle.Niye surekli kizlar yarisiyor. Hilmicem Turabi Bozok neden yarismiyor?
bence bernayıda yazabilirler hakan kesin berna yazacak adada da kavgalı bu hafta onlarda belki yazarBen de Anıl'ın yazılmasını istemem şahsen ama Merve Oflaz,Serenay vs. yazarla diye düşünüyorum bakalım göreceğiz konseyde.
Acun cekisme olsun falan diye bi suru kural degistirdi oyun oynanirken de hic unlulere gore bi oyun değildi. Napsa olmazdi olmadi daçok güzel bir soru bende aynısını düşünüyordum neden acaba
bence bernayıda yazabilirler hakan kesin berna yazacak adada da kavgalı bu hafta onlarda belki yazar
Haken kesin yazar ona eminim zaten ama Merve Oflaz yazmaz bence o biraz Berna'yı tutuyor gibiydi bugün tabi oyun öncesi tutumdu bu ama oyundan sonra değişmiş olabilir fikri.bence bernayıda yazabilirler hakan kesin berna yazacak adada da kavgalı bu hafta onlarda belki yazar
Pascal da vardi. Bilemedim surekli oyunun kurallarini da degistirdi durduHakan kötü olunca ünlüler de oyun sadece Doğukan'a kaldı bir erkek kız olraka devam edemezdi tek Doğukan vardı malum ondan büyük ihtimalle.
Pascal da vardı evet o da mı sakat veya rahatsızdı acaba onu bilemedim şimdi.Pascal da vardi. Bilemedim surekli oyunun kurallarini da degistirdi durdu
ben özlemi çözemedim açlık başına vurdu algıları düşüyor benceözlem niye zorla gitti sembolü almaya.bu kadın gerçekten bir tuhaf.
özlem niye zorla gitti sembolü almaya.bu kadın gerçekten bir tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?