Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
[QUO üTE="yercekimli karanfil, post: 40218470, member: 230348"]Acun cekisme olsun falan diye bi suru kural degistirdi oyun oynanirken de hic unlulere gore bi oyun değildi. Napsa olmazdi olmadi da[/QUOTE]
bencede ünlülere göre bir oyun değildi.nedense dokunulmazlık oyunlarında ünlülülere zor gelecek oyunlar oluyor.

Hakan'ın kararı şimdiden belli oldu o halde Berna yazacak.

bende onu yazacaktım tam şimdi ....aynen bana bi güzel geldş doğal

evet tonlarını çok begendim çok hoş görüntülenmiş
normalde öyle değil ama ışık vs işte o röportajdaki saçını sevdim
keşke benmde öyle olabileydi

Merve Oflaz da sanki olaydan etkilenmese oyun alabilecekti hayret yaa

ya ama bir tuhaf ya algılamıyor söylenenleri.Bir de aşırı sakinliği delirtecek boyutta
beyninin motor fonksiyonları yavaşlamış normal hayatta çok yavaş konuşması algılaması tepkisi ama oyunda öyle değil bende onu anlamış değilim oyunda adrenalinle yaşıyor galiba

oflaza bak bencil topun ağzındaymışmışda falan çakal aynı durumda hakan olsa kılını kıpırdatmaz

beyninin motor fonksiyonları yavaşlamış normal hayatta çok yavaş konuşması algılaması tepkisi ama oyunda öyle değil bende onu anlamış değilim oyunda adrenalinle yaşıyor galiba

yarışmada nöronlar çalışıyor yarışma dışı pasif durumda

evet tonlarını çok begendim çok hoş görüntülenmiş
normalde öyle değil ama ışık vs işte o röportajdaki saçını sevdim
keşke benmde öyle olabileydi
güneşten de daha da açılmıştır rengi..ombre yaptır uçları doğal sarı yap olur belki

eee berna yani sende
zaten vukuatlısın adamlar haklı vurma diye tutuyorlar seni iyilik yapıolar
bernayıda şuan anlayamıyorum en iyisi berna gitsin

oflazın taktik bernayı kendi taraflarına çekip kendini garantiye almaya çalışıyor ne kız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…