aynen ya aynısından hissediyorum merve aydını sevesim geldi sırf bu yüzdenben önceden az da olsa seviyordum serenayı ama bu hareketleriyle çok iticiydi bugün sanki birden bire buz kestim kıza karşı
işte orda Berna zaten diyecekti bahaneler sunuldu hakanla tartıştı ya Berna bunun sebep gösterip cephe alamadı başka çarem yok ayaklarına girdi büzüldü süzüldü vah vah tüh tüh triplerine girdi orda bide hakan sakin ol diyince sana ne oluyor diye terslendi garip kız vallaerkekler kalsın demeleri bana hiç samimi gelmedi serenayla anılın, pascal etkisiz eleman resmen kızlar daha iyi
valla merveye de bi o kadar yaklaştım aynen senin gibi bendeaynen ya aynısından hissediyorum merve aydını sevesim geldi sırf bu yüzden
bak bakalım bende soğudum ütopyadan şu son bi haftadır koptumneyse kızlar iyi geceler herkese azcık ütopya bakayım bari uykum yok
kız sende seranay dan cesaret mı aldın yazık yarışma tabi ama geçmiş geçmişte kaldı bu kadarda olmaz altı üstü yarışma hayatı bir mesele değil ya bu ama şu konuda haklısın kendi gibi güçlü kızları çekemiyor bende katılıyorum bunaMerve aydın gecen sene burası yarısma ben yarısmaya geldim arkadas bulmaya değil diyordu bu sene niye böyle her gidenin arkasından böğüre böğüre aglıyor?
Gecen sene serenay arkadasıydı ama aglamayı bırak kendi gönderdi bide üstüne güldü.
Bu sene mi arkadaslık nedir öğrenmiş. Bence mervede kendisi gibi guclu olan kızları cekememe huyu var. Serenay guclu ustelikte birinci oluyor. Asla cekemiyor gecen senede hiç sevmedi serenayı.
Almeda ezik biri oyuzden onunla arkadaslık yapabiliyor. Birde erkeklerle arkadas olabiliyor. Ama güçlü bir kızla asla asla arkadas olamaz.
Zerre üzülmedim aglamasına hatta ohhhhhh cektim.
Burası sörvaynır merve aydın!
ben 2 haftadır izliyorum ondan daha yeni yanibak bakalım bende soğudum ütopyadan şu son bi haftadır koptum
ya bu aralar çok duygusal galiba hakikaten çok ağlıyortamam üzülmüş olabilirde çok abarttı ya, elenen almeda bile ağlamadı o derece
ama ilk bbg den beri değişen bişey yok bizim memlekette ağlayan sms de birinci oluyor, anıl örneğinde olduğu gibi acitasyon hep kazanır
kız sende seranay dan cesaret mı aldın yazık yarışma tabi ama geçmiş geçmişte kaldı bu kadarda olmaz altı üstü yarışma hayatı bir mesele değil ya bu ama şu konuda haklısın kendi gibi güçlü kızları çekemiyor bende katılıyorum buna
valal ya bizim ülkemizde heryerde ağlarsan kazanıyorsun gerçekten ben ağlamayı hiç sevmem mesela normal hayatta bile ağlayana daha önde her zaman bunun yüzünden okulda stajdan tekrar kaldım hiç unutmam ağlamadığım içn
Serenay merveye niye üzülsün ki, gecen sene o kiz konseyde aglarken, sonrasinda ne kdr kirildigini anlatirken ve hala israrla alayci bi sekilde gülen merve degil mi?
Serenayda oyuncu, mervede oyuncu... Ikiside samimiyetsiz.
Serenayin halka oynamasi, merveninde adadan cenaze kalkmis gibi aglamasindan bunaldim
sini sin kez giriyirim almeda
almeda uzaya falan gidiyoda haberimiz mi yok? bu ne abarti arkadas, gecen sene yediginin ictiginin ayri gecmedigi serenayi bi kalemde silen sen degil miydin.
Serenay madem takimi düsünerek oylamayi dogru buluyorsun o zaman merveye kizmayada hakkin yok.
Hepsi bi dengesiz, öncesinde kankan olan bernayi söyleyip merveye ates püskürürsen gülerler sana.
ay evet kedicik ben unuttum senin turbişi hakkaten herkes nefret ediyo sen tek kaldın bir başına o zaman serenay senden almış cesareti besbelli kızKız benim cesarete ihtiyacım mı var herkesin nefret ettiği turabiyi tutuyorum burda
Merveyi gecen senede sevmiyordum hiçte sevmicem pis sıracalı deve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?