yok biz zaten serenaya kızdık samimi sanıyorduk samimi olmadığını anlamış olduk ben ona kızdım kendime onunda çok farkı yokmuş diyeSerenay merveye niye üzülsün ki, gecen sene o kiz konseyde aglarken, sonrasinda ne kdr kirildigini anlatirken ve hala israrla alayci bi sekilde gülen merve degil mi?
Serenayda oyuncu, mervede oyuncu... Ikiside samimiyetsiz.
Serenayin halka oynamasi, merveninde adadan cenaze kalkmis gibi aglamasindan bunaldim
sini sin kez giriyirim almeda
almeda uzaya falan gidiyoda haberimiz mi yok? bu ne abarti arkadas, gecen sene yediginin ictiginin ayri gecmedigi serenayi bi kalemde silen sen degil miydin.
Serenay madem takimi düsünerek oylamayi dogru buluyorsun o zaman merveye kizmayada hakkin yok.
Hepsi bi dengesiz, öncesinde kankan olan bernayi söyleyip merveye ates püskürürsen gülerler sana.
aynen arkadaşım bak ne doğru yazmışsın vallaSerenay merveye niye üzülsün ki, gecen sene o kiz konseyde aglarken, sonrasinda ne kdr kirildigini anlatirken ve hala israrla alayci bi sekilde gülen merve degil mi?
Serenayda oyuncu, mervede oyuncu... Ikiside samimiyetsiz.
Serenayin halka oynamasi, merveninde adadan cenaze kalkmis gibi aglamasindan bunaldim
sini sin kez giriyirim almeda
almeda uzaya falan gidiyoda haberimiz mi yok? bu ne abarti arkadas, gecen sene yediginin ictiginin ayri gecmedigi serenayi bi kalemde silen sen degil miydin.
Serenay madem takimi düsünerek oylamayi dogru buluyorsun o zaman merveye kizmayada hakkin yok.
Hepsi bi dengesiz, öncesinde kankan olan bernayi söyleyip merveye ates püskürürsen gülerler sana.
kamera arkası diyolardır belki zaten hepsi sosyal hayatında arkadaşlarelenenler neden diğer takıma bay bay demiyorki ne saçma, kalsanız zaten aynı adada da kanka olcaktınız
bana hoca dedi ki sözlü oluyorz tamam mı stajda önemli yani bütünlemeye kalıyorsun sözlüyü geçemezsen tekrarda staj alıyorsun not düşeyimde sen hiç ağlamıyorsun belli hiç çalışmamışsın burda karman çorman anlatıyorsun kaldım öyel heyecandan karıştırdım dedim hocam baştan alıyım ben çalıştım falan çalışmadığın belli işte çalışsan ağlardın dedi dinlemedi kaldım ne alakası varsaAğlamanla ne ilgisi vardı ayy
evet ya sanırsın ölcekte kız, son kez görüyorum yüzüne bi bakayım, insan sevgilisine demez
yok biz zaten serenaya kızdık samimi sanıyorduk samimi olmadığını anlamış olduk ben ona kızdım kendime onunda çok farkı yokmuş diye
aynen biraz düşünseler güçlüyü elemezler zaten ödül alamıyorlar adam gibi pascal deseydi yine bu kadar tepki vermezdim tamam berna bu hafat morallerini bozdu falan ama kız oyun alıyor en azından o kadar oyun alamayan varken iyiyi göndermeye çalışmak saçma aç kalsınlar görsünleryani. ne geregi var abartmanin. Inanmiyorum onun o gözyaslarina, ben buraya arkadas bulmaya gelmedim diyen bi insandan bahsediyoruz.
serenay kukla, kendi fikri olmayan bi cocuk bence. hakanin mervenin doldurusuna geldi takimin en güclü kizlarindan birini oylamaya cikardi. sonra ac kalinca aglamalar zirlamalar, eh siz istediniz.
almeda oyun aliyordu en azindan, hele bernayi yazmalari tam bi sacmalik.
orada yarışma odaklı yaşamaya başlamadıkları sürece onlardan bi halt olmaz artık ben öyle tahmin ediyorum elemede bile nasıl yanlış yapıyolar kaldı yarışmalar artık hak getireeaynen biraz düşünseler güçlüyü elemezler zaten ödül alamıyorlar adam gibi pascal deseydi yine bu kadar tepki vermezdim tamam berna bu hafat morallerini bozdu falan ama kız oyun alıyor en azından o kadar oyun alamayan varken iyiyi göndermeye çalışmak saçma aç kalsınlar görsünler
zaten bernanın elemeye çıkması saçmalık oldu merve aydın en iyi oyunlarda sonra Berna sonra serenay geliyor almeda ve oflazın çıkmasını bir şekilde anlarım ama 3. kişi pascal en mantıklısıydıyani. ne geregi var abartmanin. Inanmiyorum onun o gözyaslarina, ben buraya arkadas bulmaya gelmedim diyen bi insandan bahsediyoruz.
serenay kukla, kendi fikri olmayan bi cocuk bence. hakanin mervenin doldurusuna geldi takimin en güclü kizlarindan birini oylamaya cikardi. sonra ac kalinca aglamalar zirlamalar, eh siz istediniz.
almeda oyun aliyordu en azindan, hele bernayi yazmalari tam bi sacmalik.
bencede yakında ünlüler takımı kalmayacak zaten bende gider hasanımı desteklerim zaten hasanı destekleyip ünlüleri tutyorum şu an neden öyle yapıyorum bilemedim ilk göz ağrım ünlüler kolay vazgeçemiyorum galibaorada yarışma odaklı yaşamaya başlamadıkları sürece onlardan bi halt olmaz artık ben öyle tahmin ediyorum elemede bile nasıl yanlış yapıyolar kaldı yarışmalar artık hak getiree
bana hoca dedi ki sözlü oluyorz tamam mı stajda önemli yani bütünlemeye kalıyorsun sözlüyü geçemezsen tekrarda staj alıyorsun not düşeyimde sen hiç ağlamıyorsun belli hiç çalışmamışsın burda karman çorman anlatıyorsun kaldım öyel heyecandan karıştırdım dedim hocam baştan alıyım ben çalıştım falan çalışmadığın belli işte çalışsan ağlardın dedi dinlemedi kaldım ne alakası varsaben insanların içinde hayatta ağlayamam yani içime atarım öyle dedi yinede ağlamadım ne küçültcem kendimi hiç çalışmayan arkadaşlar vardı ağlıyor kız görsen hocam çalıştımda unuttum falan geçti bende günlerce çalışmıştım adaletsizlik ajitasyon yapan kazanır
bencede kalmayacak bende doğu kalsın istiyorum ama birleşmeye birlikte gidebilme uğruna ünlülerden kimse gidemeyecek o olacak işin sonubencede yakında ünlüler takımı kalmayacak zaten bende gider hasanımı desteklerim zaten hasanı destekleyip ünlüleri tutyorum şu an neden öyle yapıyorum bilemedim ilk göz ağrım ünlüler kolay vazgeçemiyorum galiba
inanınırım valla benimde o nedenle işten bile atıldım o yüzden acıtasyon hep kazanan taraftadır iyi bilirimAğlamanla ne ilgisi vardı ayy
valla öyle bende şok olmuştum zaten manyak biriydi çok mantıklı değildi kendisi bende çok dertliymişim yaAaaa o ne sacma hocaymış öyle ya aglamaklamı ölçülüyormuş çalışıp çalışmamak.
Bende nefret ederim ağlamaktan cok utanırım
acun, almeda demek için bize 4 part reklam seyrettirdi ya, kendisine sevgilerimi iletiyorum
ay bana hiç menemen gibi gelmedi bembeyaz yda benim yediğim menenemler menemen değildi arkadaş20dk sürdü ya
Ah ne para kırıyorsun acunnnnnnnnnnnn
O kadar para kazan sonrada ödül menemenimsi bulamaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?