Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
yok biz zaten serenaya kızdık samimi sanıyorduk samimi olmadığını anlamış olduk ben ona kızdım kendime onunda çok farkı yokmuş diye

aynen arkadaşım bak ne doğru yazmışsın valla

elenenler neden diğer takıma bay bay demiyorki ne saçma, kalsanız zaten aynı adada da kanka olcaktınız

almeda oflaza sarılmadımı bana mı öyle geldi, hakanda pek isteksiz sarıldı, evli adamlara bu kadar sarılmayın yaw

Ağlamanla ne ilgisi vardı ayy
bana hoca dedi ki sözlü oluyorz tamam mı stajda önemli yani bütünlemeye kalıyorsun sözlüyü geçemezsen tekrarda staj alıyorsun not düşeyimde sen hiç ağlamıyorsun belli hiç çalışmamışsın burda karman çorman anlatıyorsun kaldım öyel heyecandan karıştırdım dedim hocam baştan alıyım ben çalıştım falan çalışmadığın belli işte çalışsan ağlardın dedi dinlemedi kaldım ne alakası varsa ben insanların içinde hayatta ağlayamam yani içime atarım öyle dedi yinede ağlamadım ne küçültcem kendimi hiç çalışmayan arkadaşlar vardı ağlıyor kız görsen hocam çalıştımda unuttum falan geçti bende günlerce çalışmıştım adaletsizlik ajitasyon yapan kazanır

evet ya sanırsın ölcekte kız, son kez görüyorum yüzüne bi bakayım, insan sevgilisine demez

yani. ne geregi var abartmanin. Inanmiyorum onun o gözyaslarina, ben buraya arkadas bulmaya gelmedim diyen bi insandan bahsediyoruz.

yok biz zaten serenaya kızdık samimi sanıyorduk samimi olmadığını anlamış olduk ben ona kızdım kendime onunda çok farkı yokmuş diye

serenay kukla, kendi fikri olmayan bi cocuk bence. hakanin mervenin doldurusuna geldi takimin en güclü kizlarindan birini oylamaya cikardi. sonra ac kalinca aglamalar zirlamalar, eh siz istediniz.
almeda oyun aliyordu en azindan, hele bernayi yazmalari tam bi sacmalik.

aynen biraz düşünseler güçlüyü elemezler zaten ödül alamıyorlar adam gibi pascal deseydi yine bu kadar tepki vermezdim tamam berna bu hafat morallerini bozdu falan ama kız oyun alıyor en azından o kadar oyun alamayan varken iyiyi göndermeye çalışmak saçma aç kalsınlar görsünler

orada yarışma odaklı yaşamaya başlamadıkları sürece onlardan bi halt olmaz artık ben öyle tahmin ediyorum elemede bile nasıl yanlış yapıyolar kaldı yarışmalar artık hak getiree

zaten bernanın elemeye çıkması saçmalık oldu merve aydın en iyi oyunlarda sonra Berna sonra serenay geliyor almeda ve oflazın çıkmasını bir şekilde anlarım ama 3. kişi pascal en mantıklısıydı

orada yarışma odaklı yaşamaya başlamadıkları sürece onlardan bi halt olmaz artık ben öyle tahmin ediyorum elemede bile nasıl yanlış yapıyolar kaldı yarışmalar artık hak getiree
bencede yakında ünlüler takımı kalmayacak zaten bende gider hasanımı desteklerim zaten hasanı destekleyip ünlüleri tutyorum şu an neden öyle yapıyorum bilemedim ilk göz ağrım ünlüler kolay vazgeçemiyorum galiba

Aaaa o ne sacma hocaymış öyle ya aglamaklamı ölçülüyormuş çalışıp çalışmamak.
Bende nefret ederim ağlamaktan cok utanırım

bencede kalmayacak bende doğu kalsın istiyorum ama birleşmeye birlikte gidebilme uğruna ünlülerden kimse gidemeyecek o olacak işin sonu

Aaaa o ne sacma hocaymış öyle ya aglamaklamı ölçülüyormuş çalışıp çalışmamak.
Bende nefret ederim ağlamaktan cok utanırım
valla öyle bende şok olmuştum zaten manyak biriydi çok mantıklı değildi kendisi bende çok dertliymişim ya bu arada turabi yarışmadığı zamanlar turabi bana sevimli geliyor kuzu gibi oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…