valla öyle bende şok olmuştum zaten manyak biriydi çok mantıklı değildi kendisi bende çok dertliymişim yabu arada turabi yarışmadığı zamanlar turabi bana sevimli geliyor kuzu gibi oluyor genelde
ay bana hiç menemen gibi gelmedi bembeyaz yda benim yediğim menenemler menemen değildi arkadaş
ay bugün pek komikti ya o ne öyle dedim turbiş gün geçtikçe kılıktan kılığa girecek belli kiKuzu kız ooo hele bugun kafasındaki tshirtuyle
Kuzu kız ooo hele bugun kafasındaki tshirtuyle
ay bugün pek komikti ya o ne öyle dedim turbiş gün geçtikçe kılıktan kılığa girecek belli ki
herhalde öyle oldu turkish işi değildi orası kesin yada ben menemeni hiç bilmiyorum benim yediklerim yalancı menemenDominiklinin biri yaptı heralde
geçen seneyi aratmayacak anlaşılan komik çocuk turabi sadece oyun sonrası hareketlerini vede yürüyüşünü beğenmiyorumGecen senede yapıyodu onu ya ırgat stayla
bakalım kim kalacak bahadır pek dişli ece de ha var ha yok misali zıt tipler bakalım ne çıkacak ortaya semih kesin bahadır yazmayacak o belliÜtopyadada oylama var
aynen birde bu sene hilmiyle yaptıkları birde taner dedikoduyugeçen seneyi aratmayacak anlaşılan komik çocuk turabi sadece oyun sonrası hareketlerini vede yürüyüşünü beğenmiyorum
ütopya topiğne gelin bari orda tek başıma takılıyorumbakalım kim kalacak bahadır pek dişli ece de ha var ha yok misali zıt tipler bakalım ne çıkacak ortaya semih kesin bahadır yazmayacak o belli
ay evet birde onlar var dimiaynen birde bu sene hilmiyle yaptıkları birde taner dedikoduyu
geçen seneyi aratmayacak anlaşılan komik çocuk turabi sadece oyun sonrası hareketlerini vede yürüyüşünü beğenmiyorum
aynen birde bu sene hilmiyle yaptıkları birde taner dedikoduyu
doğu benim adamım ya çok beyefendi çok güzel bir çizgisi var çocuk kavga ederken bile saygısızlık yapamıyor gayet kibarOyun sonrası onun tarzı ya napem öyle kabul ettim
Ama hepsi dedikodu yapıyo yaa yapmayan yokki dogu hariç
doğu benim adamım ya çok beyefendi çok güzel bir çizgisi var çocuk kavga ederken bile saygısızlık yapamıyor gayet kibar
Oyun sonrası onun tarzı ya napem öyle kabul ettim
Ama hepsi dedikodu yapıyo yaa yapmayan yokki dogu hariç
doğukan ya adamımdoğu benim adamım ya çok beyefendi çok güzel bir çizgisi var çocuk kavga ederken bile saygısızlık yapamıyor gayet kibar
öyle deme birde hasan var kıbrısat doğu hasan görmek isterimsurvıvor doğu gerisi yalan arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?