- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
anıl böyle giderse halkın sayesinde kendini kıbrısta bulacaköyle deme birde hasan var kıbrısat doğu hasan görmek isterimanılda yata yata gelebilir yani bugün dedimki bir bakmışız anıl orda
turbo geçen sene gitti bu senede gitmeyi versin yaaaSörvaynır Turbodur.
Yanına doğu ve hasan kabulümdür
kız aldı parayı yeter ona arabayıda aldıydı geçen sene zaten yeter hasan yada doğu alsın yazık ikiside finalde kaybettiSörvaynır Turbodur.
Yanına doğu ve hasan kabulümdür
işte bu sene gelmesin kıbrısa bizimkilerin şansı olmaz yazık gelmesin turabi gelmesin istemiyom yaakız aldı parayı yeter ona arabayıda aldıydı geçen sene zaten yeter hasan yada doğu alsın yazık ikiside finalde kaybetti
evet ya gelmesin finaleişte bu sene gelmesin kıbrısa bizimkilerin şansı olmaz yazık gelmesin turabi gelmesin istemiyom yaa
anıl böyle giderse halkın sayesinde kendini kıbrısta bulacak
turbo geçen sene gitti bu senede gitmeyi versin yaaa
kız aldı parayı yeter ona arabayıda aldıydı geçen sene zaten yeter hasan yada doğu alsın yazık ikiside finalde kaybetti
kendinde biliyon demi kıbrısa gidememden diskalifiye olacak inşallah kız yada acuna desin abi ben seneyede geleyim sen beni bu sene 5. neyim yap desin o bana yeter desinUf ya evet haklısınız ama onun kaybedip üzülmesini istemiyorum en iyisi finale az kala yarısmadan kendi istwğiyle ayrılsın diskalifiye dısında bişey olsun
kızmaz o ya barışırızkedicik kızacak bize şimdi
yok yok gelmesin o riske girmeyelim hiç 5 . olsun o ona yeter geçen sene aldıklarına saysın okızmaz o ya barışırıztamam finale gelsin 3. olsun gitsin
bize mi dedin kız gelirsem saçını başını yolarım bir turabi için bize dediğine bak hani arkadaştık biz ne oldu şimdi (serenaya bağladım bende )Hainler
senın turabı su oyununu gorunce nasıl cortladı oynamak ıstemedı ama heheheheHainler
sudan korkuyo çocuk napsın yazık acuna yazalım hemen bol sulu bol yükseklikli oyunlar yapsın artık bundan sonrasenın turabı su oyununu gorunce nasıl cortladı oynamak ıstemedı ama hehehehe
demiii yapsında turabıyı kaçırtsın ordansudan korkuyo çocuk napsın yazık acuna yazalım hemen bol sulu bol yükseklikli oyunlar yapsın artık bundan sonra
Bende senin gibi turabiyi tutuyorum canimHainler
aynen aynen işimize gelir valla bu sene doğu alsın istiyorum turabide 5. 6. olsun hem o geçen sene kazana düştü bu sene yok işte hıhdemiii yapsında turabıyı kaçırtsın ordan
bende hasancıyım bu sene hem cok efendı hemde cok guclu kediyi de kacırttık sonunda topıktenaynen aynen işimize gelir valla bu sene doğu alsın istiyorum turabide 5. 6. olsun hem o geçen sene kazana düştü bu sene yok işte hıh
kaçmamıştır gelir şimdi o hasanda çok efendi çok kibar evet onuda beğeniyorum ama ben survıvor oldu olalı hep ünlülerden yana oldum bu senede öyle kural bozmadımbende hasancıyım bu sene hem cok efendı hemde cok guclu kediyi de kacırttık sonunda topıkten
Aynen bende ünlülerkaçmamıştır gelir şimdi o hasanda çok efendi çok kibar evet onuda beğeniyorum ama ben survıvor oldu olalı hep ünlülerden yana oldum bu senede öyle kural bozmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?