Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
anıl böyle giderse halkın sayesinde kendini kıbrısta bulacak

turbo geçen sene gitti bu senede gitmeyi versin yaaa

kız aldı parayı yeter ona arabayıda aldıydı geçen sene zaten yeter hasan yada doğu alsın yazık ikiside finalde kaybetti

Uf ya evet haklısınız ama onun kaybedip üzülmesini istemiyorum en iyisi finale az kala yarısmadan kendi istwğiyle ayrılsın diskalifiye dısında bişey olsun

Uf ya evet haklısınız ama onun kaybedip üzülmesini istemiyorum en iyisi finale az kala yarısmadan kendi istwğiyle ayrılsın diskalifiye dısında bişey olsun
kendinde biliyon demi kıbrısa gidememden diskalifiye olacak inşallah kız yada acuna desin abi ben seneyede geleyim sen beni bu sene 5. neyim yap desin o bana yeter desin

bende hasancıyım bu sene hem cok efendı hemde cok guclu kediyi de kacırttık sonunda topıkten
kaçmamıştır gelir şimdi o hasanda çok efendi çok kibar evet onuda beğeniyorum ama ben survıvor oldu olalı hep ünlülerden yana oldum bu senede öyle kural bozmadım

post: 40252672, member: 659417"]ay bana hiç menemen gibi gelmedi bembeyaz yda benim yediğim menenemler menemen değildi arkadaş[/QUOTE]
Bulamaçgibimenemen dana gibi yaprak sarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…