Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hımm ben o kısmı kaçırmışım.anladım.
birde merve aydın ona o konuda takmış olabilir ama mantıkende oyunlarda en başarısız kimse
onun isminin yazılması mantıklı.merve oflaz, serenay ya da bir berna gibi yarışsaydı,
kanımca merve aydında takımın çıkarı için onun ismini yazmazdı.

anıl kimin adını söyledi
seranay berna mı dedi

Serenay Berna dedi nedense Berna çok alındı bi de dediki geçen senede böyle bi durum olmuştu 2 yakın arkadaştı Merve A. ve Serenay .. Serenay çok üzülmüştü ağlamıştı şimdi aynısını kendisi bana yaptı dedi. (Sanki can ciğer arkdaşlar Berna ile onunla kaç ay kaldı adada onların arkdaşlıklarını kendi ile bir tutuyo Berna daha 1.5 ay olmuş sanki canım cicimlerde Seranayda şaşırdı o cümleler komikti çok Berna )

Anıl da Berna dedi , çünkü sakat 3 erkekten birini sms e çıkarmak istemedi Berna da zaten beni söyle beni 4. aday çıkarma hiç dedi konseyde yaklaşıp.

Çok ilginç değilmi,anıl nasıl birinci olabilir oynamadan..

teşekkürler
akşam izlicem =)

aynen yaa benmde aklıma geldi
çok hasta madem ne geliyorsun

tabi oflaz diğerlerine güçsüz
ama berna ve serenay gibi olsa yinede merve ye takmış durumda en baştan kavga ettiler ya.ahmet le beraber

Çok ilginç değilmi,anıl nasıl birinci olabilir oynamadan..

Bende şaşırıyorum ona , annem bile bu çocuk oynamıyo nasıl oylamada 1. diyo yani zaten oyunlara göre verilmiyoki oylar halk kimi seviyosa , kimi tutuyosa , yada güzel & yakışıklı buluyosa ona veriyo yani hiç Adil değil...

Çok saçma bir oylama olmuş,tamam seversin ama,birazda oyun gücüne göre oy verilsin..
Anıl hak etmeden aldı o oyları..

Çok saçma bir oylama olmuş,tamam seversin ama,birazda oyun gücüne göre oy verilsin..
Anıl hak etmeden aldı o oyları..

Kesinlikle öyle , hem de oynamıyo oynayacağını da sanmıyorum zaten .. Hep söylüyo finale gidicem Kıbrıs a gidicem diye ama ordaki diğer erkeklerde bi yere kadar dayanıyo oyunlarda oturup duruyo köşede.Yani sağlığını düşüneceğine... Hep ben finalde olcam ben 1. olucam diyo çok değişmiş çoookk .

O sakatlığı yaşayan vede ameliyat olan birisi olarak söyleyim,asla ve asla yarışamaz.
Ayakta tendomlar kopmuş,çok uzun süren bir tedavisi var çünkü..

O sakatlığı yaşayan vede ameliyat olan birisi olarak söyleyim,asla ve asla yarışamaz.
Ayakta tendomlar kopmuş,çok uzun süren bir tedavisi var çünkü..

Doğrudur tabii eğer yaşadıysanız bilirsiniz , bende şaşırıyorum ama çok özgüveni var adamın baya baya kazanıcam alıcam diyo

Doğrudur tabii eğer yaşadıysanız bilirsiniz , bende şaşırıyorum ama çok özgüveni var adamın baya baya kazanıcam alıcam diyo

1,5 ay alçıda kaldı ayağım,sonrası zaten sıkıntılı bir dönem adım atamıyorsunuz bir süre.
Çok zor bence Kıbrıs'a finale gitmesi..

Rica ederim özette ayrıntılı olarak göstermez belki ama , intten bakarsınız :)
ya dün uyudum internetten bakıyorum ben uykum gelince.
akşam bakıcamda merak ettm detayları
kızlardan öğreneym dedm =)

Çok fazla değişen birşey olmaması lazım,yaşı çok genç daha zıpkın gibi olmalı yani..
evet sporcu ama bir de ordakiler çok güçlü merve ye göre
mesela geçen sene ki survivor en yakını b seneki parkurlara
zaten çoğunluk geçen senenin yarışmacıları
onlar daha sıcak oyunlara
bu da haksızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…