hımm ben o kısmı kaçırmışım.anladım.merve aydın neden sana taktı gibi bi konu oldu.
oflaz da şampiyonum diye dedi
bana mantıklı geldi şöyle ki: oflaz güçsüz evet ama ilk başta tartışmaar yaşadılar bu da merve nin hırsından. göstercem şampiyonluk nasıl gibilerinden.
anıl kimin adını söyledi
seranay berna mı dedi
ee o zaman 22 yaşında falandı
şimdi oldu 27
Ayrıca Anıl'ı hangi zihniyet birinci yapıyor ya.
Acunun parmağı var mı bu sms lerde?
Birde mektup için Serenay'ın ağlayıp annem hastaydı çok merak ediyorum demesi komikti. Madem o kadar düşünüyordun yarışmaya gelmeyecektin.
Para baldan tatlı tabi ne de olsa !!
Hepsi oynuyor sinirlerimi bozuyorlar.
eskiye göre demek istedm27 yaş nedir ki..
Birde pilates hocalığı yapıyormuş daha çevik olması lazım bu durumda.
teşekkürlerSerenay Berna dedi nedense Berna çok alındı bi de dediki geçen senede böyle bi durum olmuştu 2 yakın arkadaştı Merve A. ve Serenay .. Serenay çok üzülmüştü ağlamıştı şimdi aynısını kendisi bana yaptı dedi. (Sanki can ciğer arkdaşlar Berna ile onunla kaç ay kaldı adada onların arkdaşlıklarını kendi ile bir tutuyo Berna daha 1.5 ay olmuş sanki canım cicimlerde Seranayda şaşırdı o cümleler komikti çok Berna )
Anıl da Berna dedi , çünkü sakat 3 erkekten birini sms e çıkarmak istemedi Berna da zaten beni söyle beni 4. aday çıkarma hiç dedi konseyde yaklaşıp.
aydın abi mi neydiyok bir erkeği daha elediler sanki kumpas yapıp sona kalmadan önce.
aynen yaa benmde aklıma geldiAyrıca Anıl'ı hangi zihniyet birinci yapıyor ya.
Acunun parmağı var mı bu sms lerde?
Birde mektup için Serenay'ın ağlayıp annem hastaydı çok merak ediyorum demesi komikti. Madem o kadar düşünüyordun yarışmaya gelmeyecektin.
Para baldan tatlı tabi ne de olsa !!
Hepsi oynuyor sinirlerimi bozuyorlar.
eskiye göre demek istedm
tabi oflaz diğerlerine güçsüzhımm ben o kısmı kaçırmışım.anladım.
birde merve aydın ona o konuda takmış olabilir ama mantıkende oyunlarda en başarısız kimse
onun isminin yazılması mantıklı.merve oflaz, serenay ya da bir berna gibi yarışsaydı,
kanımca merve aydında takımın çıkarı için onun ismini yazmazdı.
Çok ilginç değilmi,anıl nasıl birinci olabilir oynamadan..
teşekkürler
akşam izlicem =)
Bende şaşırıyorum ona , annem bile bu çocuk oynamıyo nasıl oylamada 1. diyo yani zaten oyunlara göre verilmiyoki oylar halk kimi seviyosa , kimi tutuyosa , yada güzel & yakışıklı buluyosa ona veriyo yani hiç Adil değil...
Çok saçma bir oylama olmuş,tamam seversin ama,birazda oyun gücüne göre oy verilsin..
Anıl hak etmeden aldı o oyları..
Kesinlikle öyle , hem de oynamıyo oynayacağını da sanmıyorum zaten .. Hep söylüyo finale gidicem Kıbrıs a gidicem diye ama ordaki diğer erkeklerde bi yere kadar dayanıyo oyunlarda oturup duruyo köşede.Yani sağlığını düşüneceğine... Hep ben finalde olcam ben 1. olucam diyo çok değişmiş çoookk .
O sakatlığı yaşayan vede ameliyat olan birisi olarak söyleyim,asla ve asla yarışamaz.
Ayakta tendomlar kopmuş,çok uzun süren bir tedavisi var çünkü..
Doğrudur tabii eğer yaşadıysanız bilirsiniz , bende şaşırıyorum ama çok özgüveni var adamın baya baya kazanıcam alıcam diyo
ya dün uyudum internetten bakıyorum ben uykum gelince.Rica ederim özette ayrıntılı olarak göstermez belki ama , intten bakarsınız :)
evet sporcu ama bir de ordakiler çok güçlü merve ye göreÇok fazla değişen birşey olmaması lazım,yaşı çok genç daha zıpkın gibi olmalı yani..
1,5 ay alçıda kaldı ayağım,sonrası zaten sıkıntılı bir dönem adım atamıyorsunuz bir süre.
Çok zor bence Kıbrıs'a finale gitmesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?