Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bize mi dedin kız gelirsem saçını başını yolarım bir turabi için bize dediğine bak hani arkadaştık biz ne oldu şimdi (serenaya bağladım bende )

Ayy uyumuşum kalmışım gece yaa nasılda turabiyi düşürme kulisleri yapmışsınız su oyunları cıksın fln diye stratejik girl
Yazık değilmi turbişime yaa zalımın kızı

senın turabı su oyununu gorunce nasıl cortladı oynamak ıstemedı ama hehehehe
>>>>>>>>

hıhh turabi bogulma tehlikesi yaşamış zamanında napsın ki amaa iyi yaptı yarısmayarak

Birdfe onun dönemimde ki oyunlar daha değişikti,denge oyunları filan vardı.
Zorlanmasını anlarım tabiki,ama biraz daha gayret göstermesi lazım diye düşünüyorum.

Bende öyle düşünmüştüm . Dokunulmaz olsa desem e oyun oynayamıyo alamaz da..

Bazen çok saçmalıyorlar oy konusunda.

bernayla serenay disarda yakinmis ama canim, birlikte baya resimleri varmis. adada olusan bi arkadaslik degil yani, öncesi var...

evet gayretide pek yok
merve aydın ın oyun oynatmamasna bağlıyor

yakışıklı olması,sevenlerinin oy vermesi yanı sıra bizim milletimiz acıyor bir de o yüzdende aldı oy
hiç doğru değil

Yanlış bir tercih ama,bende gönüllüleri tutuyorum favorim hasan mesela.,Ünlülerden de doğukan'ı çek beğenirim..
Acıma duygusu olmamalı bence burada..

Yanlış bir tercih ama,bende gönüllüleri tutuyorum favorim hasan mesela.,Ünlülerden de doğukan'ı çek beğenirim..
Acıma duygusu olmamalı bence burada..
bencede adamların canları çıkıyor
bende gönüllüleri tutuyorum sahra begüm hariç
zaten o yavaş kızı ne diye oynattılar anlamadm (begüm)
şansa alıyor aldığı oyunları
özlem serenay ı çok rahat geçmişti
özlem oynamalıydı
sahra hanım oynatmadı

Aynen Sahra da da bi havalar bi havalar Özlem bence en iyisi kızlardan .. Neredeyse her oyunu alıyo.Hele o Begüm resmen yürüyo oyunlarda ,ben bile izlerken bağrıyorum koşsana hadi diye sanki sahilde yürüyüş yapıyo :) Dediğiniz gibi şansa alıyo oyunlarıda .En iyisi Özlem Sahranın da perfonması düştü bu aralar.

Sahra ve begüm çok fazla koşamıyorlar hızları düşük bana göre..
Birazda tesadif bunlar yani,şansları yaver giderse alıyorlar oyunları.
Sahrada acayip hırslı bir kız.

Aynı kişileri tutuyoruz :) :)

Düzgün kişiler birde:)))

gizem, hakan asla oflazın arkasından entrika çevirmez dedi iddialı konuştu, bence o kadar iddia etmeyeydi iyiydi, millet açlıktan hırstan herşeyi yapabilir orda, oflazında hakanın arkadından iş çevirmesi muhtemel

sahranın hırsı ağzında bence ya, yes beee den başka bişey yok, ama mesela aydın hırstan yanıyo resmen

sahranın hırsı ağzında bence ya, yes beee den başka bişey yok, ama mesela aydın hırstan yanıyo resmen

Kendşde söylüyor ama oyunlarda çok hırs yapıyorum dedi.
Sen ne bakıyon aydına oyun kaybettimi kendini kaybediyor artık,sevmiyorum onu zaten..
Karar verdim seneye bende katılacam alırlarmı acana ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…