bize mi dedin kız gelirsem saçını başını yolarım bir turabi için bize dediğine bak hani arkadaştık biz ne oldu şimdi (serenaya bağladım bende )
>>>>>>>>senın turabı su oyununu gorunce nasıl cortladı oynamak ıstemedı ama hehehehe
evet sporcu ama bir de ordakiler çok güçlü merve ye göre
mesela geçen sene ki survivor en yakını b seneki parkurlara
zaten çoğunluk geçen senenin yarışmacıları
onlar daha sıcak oyunlara
bu da haksızlık
Bende öyle düşünmüştüm . Dokunulmaz olsa desem e oyun oynayamıyo alamaz da..
Bazen çok saçmalıyorlar oy konusunda.
Ben halen o oylama sonuçlarının noterden geldiğine inanamıyorum.
Bilmediğimiz şeyler dönüyor olabilir yani..
Kesinlikle öyle
Serenay Berna dedi nedense Berna çok alındı bi de dediki geçen senede böyle bi durum olmuştu 2 yakın arkadaştı Merve A. ve Serenay .. Serenay çok üzülmüştü ağlamıştı şimdi aynısını kendisi bana yaptı dedi. (Sanki can ciğer arkdaşlar Berna ile onunla kaç ay kaldı adada onların arkdaşlıklarını kendi ile bir tutuyo Berna daha 1.5 ay olmuş sanki canım cicimlerde Seranayda şaşırdı o cümleler komikti çok Berna )
Anıl da Berna dedi , çünkü sakat 3 erkekten birini sms e çıkarmak istemedi Berna da zaten beni söyle beni 4. aday çıkarma hiç dedi konseyde yaklaşıp.
bernayla serenay disarda yakinmis ama canim, birlikte baya resimleri varmis. adada olusan bi arkadaslik degil yani, öncesi var...
evet gayretide pek yokBirdfe onun dönemimde ki oyunlar daha değişikti,denge oyunları filan vardı.
Zorlanmasını anlarım tabiki,ama biraz daha gayret göstermesi lazım diye düşünüyorum.
Bazen çok saçmalıyorlar oy konusunda.
yakışıklı olması,sevenlerinin oy vermesi yanı sıra bizim milletimiz acıyor bir de o yüzdende aldı oyÇok saçma bir oylama olmuş,tamam seversin ama,birazda oyun gücüne göre oy verilsin..
Anıl hak etmeden aldı o oyları..
yakışıklı olması,sevenlerinin oy vermesi yanı sıra bizim milletimiz acıyor bir de o yüzdende aldı oy
hiç doğru değil
bencede adamların canları çıkıyorYanlış bir tercih ama,bende gönüllüleri tutuyorum favorim hasan mesela.,Ünlülerden de doğukan'ı çek beğenirim..
Acıma duygusu olmamalı bence burada..
Yanlış bir tercih ama,bende gönüllüleri tutuyorum favorim hasan mesela.,Ünlülerden de doğukan'ı çek beğenirim..
Acıma duygusu olmamalı bence burada..
bencede adamların canları çıkıyor
bende gönüllüleri tutuyorum sahra begüm hariç
zaten o yavaş kızı ne diye oynattılar anlamadm (begüm)
şansa alıyor aldığı oyunları
özlem serenay ı çok rahat geçmişti
özlem oynamalıydı
sahra hanım oynatmadı
hangi gizem. hakan ın eşi olan gizem mi
bencede adamların canları çıkıyor
bende gönüllüleri tutuyorum sahra begüm hariç
zaten o yavaş kızı ne diye oynattılar anlamadm (begüm)
şansa alıyor aldığı oyunları
özlem serenay ı çok rahat geçmişti
özlem oynamalıydı
sahra hanım oynatmadı
Aynı kişileri tutuyoruz :) :)
Sahra ve begüm çok fazla koşamıyorlar hızları düşük bana göre..
Birazda tesadif bunlar yani,şansları yaver giderse alıyorlar oyunları.
Sahrada acayip hırslı bir kız.
Düzgün kişiler birde:)))
sahranın hırsı ağzında bence ya, yes beee den başka bişey yok, ama mesela aydın hırstan yanıyo resmen
evet canm bende onu diyecektm sana kutu yarışmasından kankalarevet canım özelde kankalarmış kocasıyla beraber oflazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?