ay kusura bakmayın kızlar bende arkadaşın yorumunu beğendim ama ilk cümlesini beğendiğim için yanlış anlaşılma olmasın
ben bu topikte bu yarışmadaki insanlar yüzünden gruplaşma olmasına karşıyım tatlı tatlı konuşalım, farklı insanları desteklesek bile, fanatiklik saçma zaten kimse parasını bizimle paylaşmıcak
gizem ne kadar üzülmüştür düşünsene kocanı biri tekmeliyor haksız şekilde sonra eli kolunu sallayarak geziyor adada ne diskalifiye bişey yok, aynı tekmeyi berna da attı cana kasıtsa bu da cana kasıt, hakanın boynu kırılabilirdi, acun bir toplantı yapar belki de diskalifiye eder hiç belli olmaz öyle böyle küçük hareket değil, hakanın bence orada can güvenliği yok gerçi sadece hakanın deil doğukana yaptı yapacağını.
para içinde yüzüyor ayrıca hiçte reyting kaybı olmaz bence ben izlerim turabi yandaşları da hilmi için izler.evet Acun yine reyting uğruna göz yumdu bence. o azarlama vs şov sadece. Turabi'yi göndereceklerini sanmıyorum .
Canm bende böyle düşünüyorum biz işin eglencesinde takılıyoruz burda ki en cok konustuklarım da turabiden nefret eden insanlar ama tatlı tatlı atısıyoruz guluyoruz.
Zaten turabiye istediğini desin banane yani, ama iş destekleyenlere hakaret edilmesine gelince doğal olarak tepki gösteriyorum.
Aradan cıkıyor işte böyle bazen.
bu hafta bir ders alırlar gibime geliyor kendilerine çeki düzen verirler belki o zaman , hiç umudunuz yok mu ya ben hasan ya da begüm birinci çıkıcak diye düşünüyorum konseydeay bi de okey arkadaşlarınıda fiştekliyo hem karşı gruba hem kendi grubuna karşı düşmanlık saçıyo adam
bence diğer okey 3 lüsünün kafası çalışıyosa turabinin oyununa gelmezler
ama hilmi gelmez bence ben hilminin sinsi olduğunu düşünüyorum bence herşeyin farkında, turabiyle nemalanacğını düşündüğü için onun yanında kara kaşına gözüne değil
para içinde yüzüyor ayrıca hiçte reyting kaybı olmaz bence ben izlerim turabi yandaşları da hilmi için izler.
hasanı ve özlemi tutuyordum ama bır muhabbette hasan hemen özlemı sattı ve özlemın özel olarak söyledığı şeyi sahranın yanında hasan kullandı.hani şu turabılerın özel konuşacağız dedıgı ve özlemı kovduğu mevzusu...
bu hafta bir ders alırlar gibime geliyor kendilerine çeki düzen verirler belki o zaman , hiç umudunuz yok mu ya ben hasan ya da begüm birinci çıkıcak diye düşünüyorum konseyde
inşallah ayy çıkarsa bir gün oruç tutucam adak adadımHasan çıkacak bence de :)
bu haftaki toplu gözlemim...
turabiye keşke yemek oyunlarında kazansalarda vermeseler:)ceza...
onun dışında hala özlemin grup olduğunu düşünmüyorum.
hasanı ve özlemi tutuyordum ama bır muhabbette hasan hemen özlemı sattı ve özlemın özel olarak söyledığı şeyi sahranın yanında hasan kullandı.hani şu turabılerın özel konuşacağız dedıgı ve özlemı kovduğu mevzusu...
sahrayı hıc sevmıyorum umarım elenir...
sanırım favorilerimden hasanı çıkaracağım ve doğukanı ekleyecegım.ona hıç yakıştıramadım.
inşallah ayy çıkarsa bir gün oruç tutucam adak adadım
canım hasan haklıydı orada çünkü özlemde hasanların konuştuğunu turabilere yetiştiriyor zaten turabi yalakası olduğunu sahrayı yazarak gösterdi nadya da kankim diyordu sahraya hatta gitti sahrayı yazdı hepsi turabinin yalakası olmuş hilmi taner bozok vs.hasanı ve özlemi tutuyordum ama bır muhabbette hasan hemen özlemı sattı ve özlemın özel olarak söyledığı şeyi sahranın yanında hasan kullandı.hani şu turabılerın özel konuşacağız dedıgı ve özlemı kovduğu mevzusu...
hasan için değer benceuuuuu sen baya fanatiksin
hasan için değer bence
Gönüllülerden tek beğendiğim isim Hasan gerçekten..
Nadya'nın konuşmalarına da ayrı bayılıyorum
evet sempatik biri ama o adada çok saf kalıyor yazık garibim olaylara pek hakim değilGönüllülerden tek beğendiğim isim Hasan gerçekten..
Nadya'nın konuşmalarına da ayrı bayılıyorum
ay ben geçen balık kavgasında nadyanın sahrayı taklidine kopmuştum
özlem bence sahrayı yazmakta geç bile kaldı...canım hasan haklıydı orada çünkü özlemde hasanların konuştuğunu turabilere yetiştiriyor zaten turabi yalakası olduğunu sahrayı yazarak gösterdi nadya da kankim diyordu sahraya hatta gitti sahrayı yazdı hepsi turabinin yalakası olmuş hilmi taner bozok vs.
nasıl adaları erken birleştirmek ?ünlüler Bernayı yazsın da sonları gelsin Allah aşkına.
Şu dedikoducu Oflaz 1 hafta daha adada ya ona sinir oluyorum. Hatta dün bu yüzden keşke gönüllüler kazansa da Oflaz gitse dedim.
adaları erken birleştirmek istiyorlar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?