Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Canm bende böyle düşünüyorum biz işin eglencesinde takılıyoruz burda ki en cok konustuklarım da turabiden nefret eden insanlar ama tatlı tatlı atısıyoruz guluyoruz.
Zaten turabiye istediğini desin banane yani, ama iş destekleyenlere hakaret edilmesine gelince doğal olarak tepki gösteriyorum.
Aradan cıkıyor işte böyle bazen.

ay bi de okey arkadaşlarınıda fiştekliyo hem karşı gruba hem kendi grubuna karşı düşmanlık saçıyo adam
bence diğer okey 3 lüsünün kafası çalışıyosa turabinin oyununa gelmezler
ama hilmi gelmez bence ben hilminin sinsi olduğunu düşünüyorum bence herşeyin farkında, turabiyle nemalanacğını düşündüğü için onun yanında kara kaşına gözüne değil

evet Acun yine reyting uğruna göz yumdu bence. o azarlama vs şov sadece. Turabi'yi göndereceklerini sanmıyorum .
para içinde yüzüyor ayrıca hiçte reyting kaybı olmaz bence ben izlerim turabi yandaşları da hilmi için izler.

evet canım dalgasına eğlencesine takılıyoruz burda öyle aşırı hırslara gerek yok dediğin gibi

bu haftaki toplu gözlemim...
turabiye keşke yemek oyunlarında kazansalarda vermeseler:)ceza...
onun dışında hala özlemin grup olduğunu düşünmüyorum.
hasanı ve özlemi tutuyordum ama bır muhabbette hasan hemen özlemı sattı ve özlemın özel olarak söyledığı şeyi sahranın yanında hasan kullandı.hani şu turabılerın özel konuşacağız dedıgı ve özlemı kovduğu mevzusu...
sahrayı hıc sevmıyorum umarım elenir...
sanırım favorilerimden hasanı çıkaracağım ve doğukanı ekleyecegım.ona hıç yakıştıramadım.

bu hafta bir ders alırlar gibime geliyor kendilerine çeki düzen verirler belki o zaman , hiç umudunuz yok mu ya ben hasan ya da begüm birinci çıkıcak diye düşünüyorum konseyde

para içinde yüzüyor ayrıca hiçte reyting kaybı olmaz bence ben izlerim turabi yandaşları da hilmi için izler.

Dün facede bi sayfada Turabi elenirse Survivor izlenmez yazan bi sürü kişi gördüm ama ben de reyting kaybedeceğini düşünmüyorum .
Acun'un yaptığı ortalığı biraz ateşlemek , tansiyon yükseltmek

Bende bu kısma niye kimse değinmiyor diyordum seni tebrik ediyorum objektif bakabildiğin için

eee canım kazanma hırsı, ben bu yarışmada kazanmak için arkadaşını satmayacak adam tanıyorum, biz de olsak biz de yapardık belki, önemli olan efendiliği bozmadan küfür etmeden fiziksel şiddette başvurmadan kazanmak

canım hasan haklıydı orada çünkü özlemde hasanların konuştuğunu turabilere yetiştiriyor zaten turabi yalakası olduğunu sahrayı yazarak gösterdi nadya da kankim diyordu sahraya hatta gitti sahrayı yazdı hepsi turabinin yalakası olmuş hilmi taner bozok vs.

özlem bence sahrayı yazmakta geç bile kaldı...
kız sürekli hakaret edıyor özleme.
özlemın laf taşıdığı denk gelmedı görüntülerde.oladabilir.

nasıl adaları erken birleştirmek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…