Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
turabinin bi de oturuşuna sinir oluyorum, insan bu kadar yaya yaya oturur mu ya, hasan bile 2 metre bacak boyuyla derli toplu oturuyor

adap işte. ordan bile belli bir insanın karakteri ,duruşu...
Dolmuş ve otobüste yayık oturan sinir olduğumuz insanlardan ne farkı var.

Taner de artık tüy dökücü reklamlarda çıkar altyazılı

Kızlar ben Aşk Yeniden i izledim yaa nereden bilecektim Hasan'ın birinci cıkıp Turabi'ye bu kadar döşeyeceğini. Turabi eziklerdeyken actım tam.. Videolarından bakıyorum simdik de bu Turabi 'nin ne kadar itici bi adaamsın ya oturusu bile insanı sinir ediyo.

Oyyyşşşşş Turabi nasıl bozulmuş öyle hahahahahaaha koptum yaaa

kızlar tv 8 de duygu var hasan ın birinciliğini yorumluyor izlemek isteyenere

Eki Görüntüle 1485025 iki saattir gülüyorum
(inşallah küfürü kapatabilmişimdir)

hasanın konseyde her söylediğinin altına imzamı atarım....
inşallah hasan hep birinci olur da turabi krizden krize girer...

İnşallahhh hem dokunulmaz hem birinciii

bence de gönüllülerin alması iyi olmuş.

sırada Oflaz var inş. bu hafta o gider

Sahra'nın gitmediğine sevineceğim aklıma gelmezdi. Gerçi ben Taner' e de üzüldüm ama takımın kazanması için bu gerekliydi. Hasan doğru bir karar verdi bence söylediğnin arkasında durdu.
Bundan sonra Hasan'ın oyları daha da artacak bence. Bende atıcam oy acayip kıl gidiyorum Turabi'ye.. Hasan tak tak konusunca bir cümle dahi doğru düzgün yanıt veremedi. Dumur oldu kaldı.
Hilmicemde de sanki pişmanlık olustu gibi geldi bana. Ben ne yaptım der gibi.
Hasan sanki gitmiş internette yazılan yorumları okumusta konseyde hepsini söylemiş gibiydi

Turabi ve Hilmicem bunun intikamımı almak isterler sıra onlara gelince belki duyguya yaptıklarını yaparlar sahra'yı göndermek için

All Star tanımına yakışmayan kişilerin gitmesi gerekiyor. Taner fiyaskoydu gitti.Normal şartlarda Ünlüler kazansın isterim. Ama sadece Oflaz gitsin diye gönüllüler dokunulmazlığı kazansın istiyorum. O kızın adada silikonlarıyla tatil yapması sinir bozucu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…