Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
aynen ama hani benim niyetim kimseyi kırmak değil sadece bişeylerin yanlış düşünülmesine karşı tepki veriyorum :) ve evet hilmicemi seviyorum :) Zaten murat katılsaydı hilmicemle hiç ayrılmazlardı süper olurdu :)

Öyle olsaydı süper olurdu gerçekten :)

Allaaahhhhhh
Kız sen merdeydin şimdiye kadarrr mafettiler beni burda maaafettilerrrr
Hasan hasan diye diye yediler başımı kızzz
Hoşgeldin gözümün önü açıldı ohhhh

Bende dünden beri diyorum niye herkes sürekli Hasanı savunuyor valla bende sonuna kadar Hilmicemi savunurum burda.Geldim artk burdayım

Of daha 2 gün daha sörvaynır yok ya
Çok sıkıcı oluyor akşamlarr
Bari ütopya olsaydı onuda haftada 3 gun yaptı acun
Aksilik gibi butun dizilerimde sörvaynır akşamına denk geliyor
Çarş, perş, cuma hiç dizimde yok
Çatlıyorummm

Bende dünden beri diyorum niye herkes sürekli Hasanı savunuyor valla bende sonuna kadar Hilmicemi savunurum burda.Geldim artk burdayım

Bende Turbişimlen hilmiyi destekliyorum ama hasanın 1.oldugu gece daha önce burda hiç görmediğim insanlar bile gelip turabiyle hilmiye demediklerini bırakmadılar hasanın1.olmasını bekliyolarmış demekki konusmak için
Tıpkı hasanın konusmak için yuksek oy aldıgını ogrenmeyi beklediği gibi, diğer turlu korkuyormuş bukadar laf konusmaya galiba elenirim diye

aynenn :) amaaa iki gün kaldı sabretmeliyiz

ahhh hilmicem ahhh,başını eğip kaşlarının altından sinsi sinsi bakıyorsun ya sinir oluyorum

Evet. Turabinin yerine o katilsaydi yarışma daha kaliteli olurdu bence
Cnm tartismak falan degil amac ama burda bi ata sozunu hatirlamadan gecemicem.bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soylim diye muratla takildi pirlanta gibi bir hilmiydi turabiyle takildi boyle oldu guzel bir ornek

ayy aynen sabahtan beri bende bunu anlatmaya çalışıyorum insanlara hasan birinci olduktan sonra baktım saydırıyor saydırıyor dedim noluyor buna çenesi açıldı ama yaptığı saçmalıktan başka bisey değildi kim ne derse desin ben gördüklerimi konuşurum :) turabi ve hilmi onların yanında saçma fikirlerine katılmadıkları için de hemen adam değil oluyorlar ya bi gitsinler ya

Cnm tartismak falan degil amac ama burda bi ata sozunu hatirlamadan gecemicem.bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soylim diye muratla takildi pirlanta gibi bir hilmiydi turabiyle takildi boyle oldu guzel bir ornek
valla iyki Hasan bişey dedi herkesin ağzında bu cümle var Hilmi her zaman pırlanta gibi ama onu kötüleyerek düşürmeye çalışanlar yüzünden( hasan ve yandaşları ) böyle görülūyor

Öyle öyle.
Mesela hasanı sahra ve begumle oturup dedikodu yaparken gördüm kaç kere. Ama o yayınlanınca hasanınki dedikodu olmuyor ya da ama orası sörvaynır kalite oldugu surece dedikodu tabiki olur deniyor.
Turabiyle hilmi dedikodu yapınca kalitesizler, kahveye gelmiş gibiler, okey takımı fln oluyorlar

aynen bide mesela hasan ve begümde en çok gözlemlediğim şey hep seçici kelimeleri biraraya getirip süslü cümleler kullanıyorlar böylece halkın gözünde ön plana geçiyorlar ama bana yediremezler
Seçici kelime tam olarak ne demek? Düzgün konuştukları için suçlu mu oldular? Ya da soruyu şöyle sorayım. Hilmi ve turabi nin konuşmalarından birkaç örnek cümle aktarayım,
" Taner, Hasan sana mı YÜRÜYOR lan?"
" Oğlum bu adam ne ayak?"
Ya kardeş, bak turabi gibi konuşuyorum senin için, survivor başladığından beri adam mısın, adam olsun, insan olabilir ama adam değil diye milyon tane laf eden kişi Hasan mıydı?

valla iyki Hasan bişey dedi herkesin ağzında bu cümle var Hilmi her zaman pırlanta gibi ama onu kötüleyerek düşürmeye çalışanlar yüzünden( hasan ve yandaşları ) böyle görülūyor
daha önceki sayfaları okudun mu,zaten hilmicemle ilgili aynı yorumlar yapıldı

Onlar gibi arkadan arkadan dedikodu yapmadan yüzlerine yüzlerine vuruyorlar ya ondan yaranamıyorlar

Bu konusma tarzı olayının konusulması bana tuhaf geliyor.
Demekki onlar böyle insanlarla buyumusler. Abileri sokakta böyle konusuyormuş. Cevresinden böyle öğrenmiş böyle konusuyor. Bu onu kötü biri mi yapar?
Hasanda güzel konusulan bir cevrede buyumuş guzel konusuyordur bu onu iyi birimi yapar?

ayy ağzımdan aldın cümleyi ne hasanmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…