Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Olsun kara ak beraberiz burda. Hem Turabi insanlara dusmanlik besliyor kotu konumda suan ama diger bir cogu tamamen sinsi fesat onlarinda alt kalir yanlari yok ki.o Sahra Begum falan da az kurnaz deil .
Evet kurnaz takılmaya çalışan bir sürü insan var ama turabinin hayatı kaba kuvvetten ibaret. Benciliği sinir bozacak seviyede, konuşmaları inanılmaz çelişkili, herkes onun kurallarına göre hareket etsin istiyor, ayıp ama. Hasan'a "kibar" "humanist" fln diyor ya, orda kopuyorum. Saygılı olmak dalga geçilecek bir şey onun için

Ben de senin gibi düşünüyorum.
Ama korkarım bu hafta hepimizin gazını aldılar, önümüzdeki haftadan itibaren turabie şov izleyeceğiz survivor'ın sonuna kadar
Bu tavırlarıyla bile 2. olmayı başardı, yuh diyorum, yazıklar olsun diyorum.

Umarım başta hasan olmak üzere sonra sahra sonra begüm hepsini hilmicem ve turabi teker teker götürürler adadan.Ne kadar içleri onlara karşı doluymuş dün hasanın cümlelerini duyunca şoka girdim kimse anlamıyor hilmicemi en çok da buna üzülüyorm o sadece kavgadan gürültüden uzakta sessiz bi şekilde yarışmak istiyor böyle olunca da fesat veya sinsi oluyor, gülerim ben buna ya gayet dürüst saygılı bi insan bence :) sürekli hilmicemin adamlığına laf edilmesi karakterine kötü yorum yazılması ona yapılan haksızlıktan başka bişey değildir.Ne yani herkes gibi ona buna laf mı yetiştirsin böyle yapınca mı herkesin gözünde adam olacak anlamadım ama herkes bunu istiyor galiba.Saçmalık.Sonuna kadar hilmicemin arkasındayım.

Hasan da kavgadan gurultuden uzak yarışıyor. Hilmi ve turabi 7/24 milletin adamlığına laf ederse, karşılığını görür. Yapacak bir şey yok.

Hasan da kavgadan gurultuden uzak yarışıyor. Hilmi ve turabi 7/24 milletin adamlığına laf ederse, karşılığını görür. Yapacak bir şey yok.
gürültüden uzak yarışıyor ama nedense kulağı hilmicem gilin tarafında maşaallah konuştukları herşeyi dinlemiş.Dün milletin adamlığına laf eden hasandı iyi izlemiyordun galiba.Bunla da kalmadı adamların söylemedikleri şeyi söylüyor gibi gösterdi kusura bakma ben bunda iyi niyet veya "adamlık" arayamam.

Turabi ile Hilmicem'in adadaki konuşmalarında ben masumiyetin "m"sini göremiyorum. Onların öyle birbirlerini adadaki diğer insanlara karşı kışkırtmaları ve milletin adamlığına laf etmeleri hiç doğru değil. Hasan'a bulaşıyorlar, adam değilsin diyorlar; sorun yok. Hasan kendi hakkında konuşulanlarla alakalı efendi bi şekilde yorum yapıyor; sorun var öyle mi?

Sevcan Hanım, size birazcık bile katılmıyorum.
Hiç kimse bir başkasının adamlığını sorgulayacak hakka sahip değil.

savunduklarınızla dünkü konseyde konuşulanlar çelişiyor ama tekrar bi açıp izleyin bakalım hasan milletin adamlığını sorguluyor mu sorgulamıyor mu? ayrıca kimseyi kışkırttıkları da yok sadece üçü ayrı takılıyordu diye diğerleri kendi kendilerine laf ürettiler kime ne ya isteyen istediğiyle istediği yerde takılır.Ayrıca ben hilmicemin bugune kadar kimseye laf yetiştirdiğini sen adam değilsin dediğini ağzından duymadım, Turabi konuşmuş olabilir ona fazla dikkat etmedim ama Hilmicem den duymadım.Fakat gelen giden Hilmicemle uğraşıyor tepkim ona zaten çünkü Hilmicemin kimseye bişey yaptığı yok.

Hasan önceki yarışmada da aynıydı. Dürüst ve seviyeliydi adamdi kısaca yani. Nihatla hasanin onceki yarışmada rakip olmalarına rağmen birbirlerine karşı nasıl konustuklarini birbirlerine olan tavrini izlemenizi tavsiye ederim.

Turabi bu kadar üstüne gitmeseydi azcik Nihat kadar adam olabilseydi hasan da daha sakin kalabilirdi. Adamin sabri taştı ne yapsin.

Dominikte havalar nasil? Nasil ada,deniz güzel mi?
Niye mi soruyorum, yazdiklarini okuyunca 7/24 Hilmicem ve Turabinin yaninda kaldigin anlasiliyor
yoksa nerden bilebilirdin söylemediklerini demi?

ben konseyi iki kere izledim, sen hangi kanali hangi programi izledin bilmiyorum ama
milletin adamligina laf eten tek "insan" turabiydi.

Turabiye bişey demiyorum zaten ben Hilmiceme konuşulanlardan rahatsızım.Ama keşke Hasan da birinci olmadığı zaman o kadar saydırsaydı adamlara çünkü bi anda kendi kendine gaza geldiğini düşünüyorum.

Hilmicem Turabiyi karşısına almaya korktu ve ona yanaştı.Adada huzur istiyorduda Hasan mı bozacaktı o huzuru .Huzurun baş düşmanı Turabi zaten..Ne oldu sonuç kendine oldu 5. liğe düştü bu hafta..

O zaman Hasanın da adada küfür etmediğini nerden bilelim?Yorum yapmak,gördüklerimi söylemek onlarla beraber adada kalmış gibi anlaşılıyorsa o zaman hiçbirimiz yorum yapmayalım.Çünkü hiçbirimiz onların söyleyip söylemediklerini veya içlerinden ne düşündüklerini bilemeyiz değil mi?

Hilmicem Turabiyi karşısına almaya korktu ve ona yanaştı.Adada huzur istiyorduda Hasan mı bozacaktı o huzuru .Huzurun baş düşmanı Turabi zaten..Ne oldu sonuç kendine oldu 5. liğe düştü bu hafta..
Neyinden korkacak ya
Eğer Hilmicem bişeylerden korksaydı ilk ada konseyinde duygunun karşısına kendisini çıkarttırmazdı, banane der bi köşede dururdu.Ama yapmadı çünkü cesareti var.Turabiyle olan ilişkisine de gelince belki onda anlaşabileceği bişeyler buldu.Bu neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum

Hilmicem turabinin yancisi durumunda şu anda kusura bakma niyetim kesinlikle tartışmak değil ama görülen bu. Hilmicem turabinin hatalı olduğu yerde durup da hatalı olduğunu soyleseydi emme basma tulumba gibi sürekli kafasını sallamasaydi turabi her konustugunda, bugün sms sıralamasında 5.lige dusmezdi.

Hilmicem maalesef birazcık pasif kaldı turabinin yanında. Turabi hasanla konuşma diyor o da turabinin dedigini yapıyor yine her zamanki gibi. Ben istedigimle konuşurum sana ne diyemiyor.

İşte bunu da anlamıyorum beki kendisi de konuşmak istemediğinden konuşmuyor ama iş böyle olunca Turabinin dediğini yapıyor gibi gözüküyor.Merak etme bende tartışmak istemiyorum :) Ama gerçekten Hilmiceme haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Turabinin tek hatası var o da sinirlerini kontrol edemeyip sakinliğini koruyamamasıdır bu hatasını da Hilmicem belirtmişti zaten sakin ol sinirine hakim ol dedi yani hatalarını gösteriyordu daha napsın.

Amaan boş ver canım ya bi yarışma için kirmayalim birbirimizin kalbini. Anladığım kadarıyla çok seviyorsun hilmicemi :)

Yarismacilar bölüm başına çatır çatır alırken paralarını bizimle mi paylasacaklar sanki :))

Hilmicem muratla daha iyiydi ama :)

Allaaahhhhhh
Kız sen merdeydin şimdiye kadarrr mafettiler beni burda maaafettilerrrr
Hasan hasan diye diye yediler başımı kızzz
Hoşgeldin gözümün önü açıldı ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…