- 29 Mart 2015
- 176
- 121
- 18
sinsi değil sadece insanların yapmacıklıklarını çözmeye çalışıyor.Ya bari bakışlarına laf söylemeyin Allah Allah yaahhh hilmicem ahhh,başını eğip kaşlarının altından sinsi sinsi bakıyorsun ya sinir oluyorum
ayy ağzımdan aldın cümleyine hasanmış ya
o zaman cumartesi akşamı hasanseverlerle sonuna kadar savaşmaya hazırımAyy daha hiç bir sey görmedinn bide sörvaynırın oldugu akşamlar gör burayı
o zaman cumartesi akşamı hasanseverlerle sonuna kadar savaşmaya hazırım
modemin bozulmadığı ya da annemin bana bulaşıkları yıkatmadığı sürece burdayımHeheheh
Aradan bazen densizler cıkıyor tabi ama genel olarak guzel tatlı tatlı atısıyoruz kaybolma bak artık hep gel
yaa ütopya neden 3 güne düştü kiOf daha 2 gün daha sörvaynır yok ya
Çok sıkıcı oluyor akşamlarr
Bari ütopya olsaydı onuda haftada 3 gun yaptı acun
Aksilik gibi butun dizilerimde sörvaynır akşamına denk geliyor
Çarş, perş, cuma hiç dizimde yok
Çatlıyorummm
dimi yani neden 1.liği beklediBende Turbişimlen hilmiyi destekliyorum ama hasanın 1.oldugu gece daha önce burda hiç görmediğim insanlar bile gelip turabiyle hilmiye demediklerini bırakmadılar hasanın1.olmasını bekliyolarmış demekki konusmak için
Tıpkı hasanın konusmak için yuksek oy aldıgını ogrenmeyi beklediği gibi, diğer turlu korkuyormuş bukadar laf konusmaya galiba elenirim diye
bu ne kız ben anlamadm neden kızdı muneMelih gökçeğin transformerslarını bide buraya koyayım
Mavi turabi sarı hasan
Mune abla kızmıstı konusamadık @_MedceziR_
Eki Görüntüle 1486967 Eki Görüntüle 1486966
Bu da yetmezmiş gibi o kadar saydırdı ama hasan herkesin gözünde sütten çıkma ak kaşık.Adam birinci olunca resmen susmak bilmedi ama şunu da demeden geçemicem begüm az değil yani hemen hasana tatlılıklar yapmaya başladı konseyde.Görünce sinirlerim tepeme çıkıyor yadimi yani neden 1.liği bekledi
ve söylemecekse turabinin adını ne diye ona o kadar yorum yaptı.
madem öyle önceki haftalarda yap begüm gibi yorumunu
direk ikiyüzlü yalancı diye başladı yani
ben hasan ın özlem e neden öyle yaptığınıda sorgulamıştımÖyle öyle.
Mesela hasanı sahra ve begumle oturup dedikodu yaparken gördüm kaç kere. Ama o yayınlanınca hasanınki dedikodu olmuyor ya da ama orası sörvaynır kalite oldugu surece dedikodu tabiki olur deniyor.
Turabiyle hilmi dedikodu yapınca kalitesizler, kahveye gelmiş gibiler, okey takımı fln oluyorlar
Bu da yetmezmiş gibi o kadar saydırdı ama hasan herkesin gözünde sütten çıkma ak kaşık.Adam birinci olunca resmen susmak bilmedi ama şunu da demeden geçemicem begüm az değil yani hemen hasana tatlılıklar yapmaya başladı konseyde.Görünce sinirlerim tepeme çıkıyor ya
yaa ütopya neden 3 güne düştü ki
eskiden hafta içiyken bile eksik eksik veriliyordu.3 günü düşünemiyorum
eksikti çünkü ben canlı izliyordum ve çoğu kavganın başı sonu verilmiyordu
şimdi 3 gün ve 45dk 1 saat sürüyor
dimi yani neden 1.liği bekledi
ve söylemecekse turabinin adını ne diye ona o kadar yorum yaptı.
madem öyle önceki haftalarda yap begüm gibi yorumunu
direk ikiyüzlü yalancı diye başladı yani
hepsi bi cins ya sonrada gelir hilmicemle turabiye laf söylerler öncelikle kendilerini düzeltmeleri gerekirkenevet onu gördm bende
Hasan Sahra ve Begümle sürekli dedikodu yapıyor. Onu bunu eleştiriyor. Turabi önceki sezondada bu sezondada her zamanki gibi dobra. Bence bunu kaldıramıyorlar. Sevmiyorsa sevmiyorum kardeşim diyor. Bundan daha güzel ne olabilir ki.. Hasan ne yaptı??? Biriktirmiş biriktirmiş birinci olunca açtı ağzını yumdu gözünü. Daha önce söyleseydin ya bunları Turabi ve Hilmi'nin yüzüne. Adamlık böyle mi olur??? Hilmi'de efendiliğini hiç bozmuyor. Hasan bir sürü şey söyledi. Hilmi güldü geçti. Sahra ve Begüm'ün ne olduğu zaten belli. Hasan Sahra ile dedikodu yaptığı sürece ne kadar adam sizce???
Kizlar oylamaya bakin hilmiyle turabinin oyuna birde hasanin oyuna hasan konusmak icin birinciligi degil soz hakki verilmesini bekledi ki bence dogru olani yapti birde burda herkes bi taraf ve basindan beri tuttuklarini savunuyolar sizde savunacaksiniz basindan beri hasan burda favoriydi efendiligiyle ama ben unlu taraftariyim zaten
Zaten Hilminin gözümün gördüğü hicbirşeyden korkmam demesi hasana yeter de artar bence.Hasanın dedikleri kışkırtmadan başka bişey değildi uyanık zannediyor kendiniHasan Sahra ve Begümle sürekli dedikodu yapıyor. Onu bunu eleştiriyor. Turabi önceki sezondada bu sezondada her zamanki gibi dobra. Bence bunu kaldıramıyorlar. Sevmiyorsa sevmiyorum kardeşim diyor. Bundan daha güzel ne olabilir ki.. Hasan ne yaptı??? Biriktirmiş biriktirmiş birinci olunca açtı ağzını yumdu gözünü. Daha önce söyleseydin ya bunları Turabi ve Hilmi'nin yüzüne. Adamlık böyle mi olur??? Hilmi'de efendiliğini hiç bozmuyor. Hasan bir sürü şey söyledi. Hilmi güldü geçti. Sahra ve Begüm'ün ne olduğu zaten belli. Hasan Sahra ile dedikodu yaptığı sürece ne kadar adam sizce???
Bizim.kk sayfa basindaki oydan bahsettim cnm birinciligiyle degil daha oncesinden hasanin oyunun coklugundan yalnismi anlattimkioy oranlarına nerden baktın merak ettim bende bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?