Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ahhh hilmicem ahhh,başını eğip kaşlarının altından sinsi sinsi bakıyorsun ya sinir oluyorum
sinsi değil sadece insanların yapmacıklıklarını çözmeye çalışıyor.Ya bari bakışlarına laf söylemeyin Allah Allah ya

yaa ütopya neden 3 güne düştü ki
eskiden hafta içiyken bile eksik eksik veriliyordu.3 günü düşünemiyorum
eksikti çünkü ben canlı izliyordum ve çoğu kavganın başı sonu verilmiyordu
şimdi 3 gün ve 45dk 1 saat sürüyor

dimi yani neden 1.liği bekledi
ve söylemecekse turabinin adını ne diye ona o kadar yorum yaptı.
madem öyle önceki haftalarda yap begüm gibi yorumunu
direk ikiyüzlü yalancı diye başladı yani

Bu da yetmezmiş gibi o kadar saydırdı ama hasan herkesin gözünde sütten çıkma ak kaşık.Adam birinci olunca resmen susmak bilmedi ama şunu da demeden geçemicem begüm az değil yani hemen hasana tatlılıklar yapmaya başladı konseyde.Görünce sinirlerim tepeme çıkıyor ya

ben hasan ın özlem e neden öyle yaptığınıda sorgulamıştım
özlem zaten anlaşamıyor sahra yla bir de sahra ya aktarmış konuşulanları.
hayır araları iyi olsa tamam da
zaten özlem e üzülüyorum =(

evet onu gördm bende

Acunun işi işte utopyaya el atar atmaz önce oylama sistemini sonrada gunlerini değiştirdi
İnsanlar bıkmasın diye gununu azalttılar herhalde ama böylede azcık ordan azcık burdan izliyoruz yarım yamalak anlasılmıyor

Aynen bende böyle dusunuyorum.
Hasan da o kadar adam gibi adam laflarını haketmiyor.
İçinde derin pazarlıkları stratejileri var bence

Hasan Sahra ve Begümle sürekli dedikodu yapıyor. Onu bunu eleştiriyor. Turabi önceki sezondada bu sezondada her zamanki gibi dobra. Bence bunu kaldıramıyorlar. Sevmiyorsa sevmiyorum kardeşim diyor. Bundan daha güzel ne olabilir ki.. Hasan ne yaptı??? Biriktirmiş biriktirmiş birinci olunca açtı ağzını yumdu gözünü. Daha önce söyleseydin ya bunları Turabi ve Hilmi'nin yüzüne. Adamlık böyle mi olur??? Hilmi'de efendiliğini hiç bozmuyor. Hasan bir sürü şey söyledi. Hilmi güldü geçti. Sahra ve Begüm'ün ne olduğu zaten belli. Hasan Sahra ile dedikodu yaptığı sürece ne kadar adam sizce???

Kizlar oylamaya bakin hilmiyle turabinin oyuna birde hasanin oyuna hasan konusmak icin birinciligi degil soz hakki verilmesini bekledi ki bence dogru olani yapti birde burda herkes bi taraf ve basindan beri tuttuklarini savunuyolar sizde savunacaksiniz basindan beri hasan burda favoriydi efendiligiyle ama ben unlu taraftariyim zaten

Ohhhh
Konuş kız konuşşşşş

oy oranlarına nerden baktın merak ettim bende bakayım

Zaten Hilminin gözümün gördüğü hicbirşeyden korkmam demesi hasana yeter de artar bence.Hasanın dedikleri kışkırtmadan başka bişey değildi uyanık zannediyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…