Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Turabi ve Hilmicem bunun intikamımı almak isterler sıra onlara gelince belki duyguya yaptıklarını yaparlar sahra'yı göndermek için
Turabi ,Hasan'a diyordu ya adamsan beni söylersin diye.
asıl adam kim görcez bakalım cesur yürek olup Hasan yazacaklar mı.

acunn.com da elenen kişiden sonra neler yaşandı diye paylaşılan video yu sabırsızlıkla bekliyorum :)

Davşanlar ya butun gece ruyamda hilmiyle ugrastım durdum Turabiden ayrılacakmı napacak
Bu yarısmalar beni çok etkiliyor biarada kemal doguluyu erkek gibi goruyordum

Turabi ,Hasan'a diyordu ya adamsan beni söylersin diye.
asıl adam kim görcez bakalım cesur yürek olup Hasan yazacaklar mı.
Hasan çok iyi söyledi Gaza gelip Turabi yazmıycam diye e. Hatta ünlülerde bukadar şeyin üstüne Turabi demesi lazım falan dediler.

Hasan çok iyi söyledi Gaza gelip Turabi yazmıycam diye e. Hatta ünlülerde bukadar şeyin üstüne Turabi demesi lazım falan dediler.

Ünlülerden kim dedi duymadım ama saçmalamışlar.
Herşeyin sırası var Hasan abinin dediği gibi.
adam yine ego yapmadan takımı düşünüp Taner dedi anlayana.

Turabiye en iyi lafı bence ; dokunulmazlıkta sen oyna Taner ben yarın ödülde oynarım demesiydi." Acun da yeterli reyrtinge ulaştı sıkıldı bence Turabi'den göndermeye bakıyor ...

yoksa Hasan'a oy atan Acun mu o kadar

Rizeli olan Hasan Yalnızoğlu 2007 yılında Anadolu Ateşi’nde dans ederken de hayatını Rus dansçı Tatiana Ruichiana’yla birleştirmişti. Hasan’ın eşi Tatiana Müslüman olarak “Ayşenur” adını almıştı ve çift objektiflere böyle poz vermişti.

Hasan saf mı akıllı adam tabii ki Turabi demezdi. Mantıklı olarak Taner dedi bir de heyecanlı heyecanlı bekliyo Taner tabii sen gidicektin ne sandın yaniiii

Hasan saf mı akıllı adam tabii ki Turabi demezdi. Mantıklı olarak Taner dedi bir de heyecanlı heyecanlı bekliyo Taner tabii sen gidicektin ne sandın yaniiii

Taner bir de diyor ya Hasan'a bana oynuyo geldiğimizden beri , bana taktı falan çok komik ya adam sebebini insan olan herkesin anlayacağı şekilde açıklıyor işte daha ne

all stara yakışmayan tek begüm değil ki taner de yakışmıyo sedada yakışmıyodu fulya pascal merve oflaz yakışmıyolar keşke farklı kişiler gelseydi
tabiki onlarda var.
ama bi pascal hızlı mesela becerisi yok
diğerleride normal koşabiliyor
begüm yürüyor resmen beni öldürüyor ya

HEHE ahesta aheste yapıyoor ama beceriyor sonunda bazen
benmi gitdeydim ne diyorummm
evet becerisini yazmıştım şimdi hakkını yemem
bir de sürekli ben finalist kaldım en iyi kızdım vs vs demesini beğenmiyorum.
bırakta ona biz karar verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…