Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
aynen ama şu hasan ve hakanın suratını görmeye tahammülüm kalmamış Allah Hilmicem ve Turabiye sabır versin

Hakan dörtköşe oldu zaten hasan konustukca.
Kendisinde o kadar konusacak bile cesaret yok ancak acuna şikayet etmeyi bilir.
Turabi beni itti acun abiiiii, hilmicemde itti abiiiiiiiiii.

Geçen sezon Turabi Gökhan'dan hiç oyun alamadı hatta Merve aydın bile çoğu kez onu yendi. Ha turabi çok oyuncu değil sadece çocuksu hareketleri var bence daha ergen gibi davranıyor. Geçen sezon oyunlarda birinci çıktığı için değil sms birinci çıktığı için şampiyon oldu.

Ama turabinin dogukana cephe almasını istemem dogu o nitromancoyu esprisine yaptı.
O hasan gibi elenmeyeceğini garantileyince yapmadı sonucta.
Korkak hasan
Gözümde hiç değeri kalmadı. Bide severdim onu megersem içinde biriktiriyormuş turabi beni eler diye korkusundan ses etmiyormuş.
1.cıkınca hemen sen kötüsünn turabiiiğğğğğğ

Hakan dörtköşe oldu zaten hasan konustukca.
Kendisinde o kadar konusacak bile cesaret yok ancak acuna şikayet etmeyi bilir.
Turabi beni itti acun abiiiii, hilmicemde itti abiiiiiiiiii.
ehehe
birde utanmadan turabiye sana acıyorum diyor sen kimsin ya sen kimsinki acıyorsun

Turabi kötü oyuncu değil demek istedim. Ha bu arada onlar parayı götürürsün bende izlerken kalbim sıkışsın çok adaletsiz bir durum zaten tek izlediğim tv programı survivor

Turabi kötü oyuncu değil demek istedim. Ha bu arada onlar parayı götürürsün bende izlerken kalbim sıkışsın çok adaletsiz bir durum zaten tek izlediğim tv programı survivor

Of hiç sorma ya onlar parayı goturuyor ben burda aglıcaktım nerdeyse

Zavallı ezik silik Sinsicem ADAM Hasana saldirdirarak efendisine bağlılığını gösterdi istikrarlı yalaka acınacak karakter
İnsanın kendini savunması veya bir insanı sevmediğini belli etmesi ne zamandan beri sinsilik oldu acınacak biri varsa o da hasandır birinci olunca laflarıyla aklı sıra ben dürüstüm pozlarına geçti hadi ordan ya

Aynen canım aynen

Yiğidi öldür hakkını yeme Gökhan enerjisi düşük bir oyuncu idi biraz dili kaldı ama açık ara öndeydi turabiden ben o zaman Yiğit'i destekliyordum o gidince Turabi'nin kazanmasını istemiştim. Ama hep söyledim Gökhanın hakkıydı. Ama herkes hakkını alamıyor sonuçta burada televizyonculuk yapılıyor yarışmacılar arasında adalet beklememiz saçma acun para kazanmak derdinde halk kimi isterse onu iyi göstertir kimi istemezse onu kötü göstertir o kadar.

Gökhanın acık ara oldugunu görebileceğimiz bir yer varmı? Bende turabinin açık ara önde oldugunu hatırlıyorum cunku. Varsa bende bakayım
Hiçte gökhanın hakkı oldugunu dusunmuyorum turabi sonuna kadar hak etti. Sevgiler

hı ya hilmi oylamada yerlerde süründüğünü bilse ne yapardı acaba? kendini hala üstlerde sanıyo , Hasan bir kere daha birinci olunca anlayacak anyayı konyayı !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…