Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hı ya hilmi oylamada yerlerde süründüğünü bilse ne yapardı acaba? kendini hala üstlerde sanıyo , Hasan bir kere daha birinci olunca anlayacak anyayı konyayı !!
Napsın Allah Allah her zamanki gibi oyunlarına devam eder yani sırf 5.oldu diye karakterini mi değiştirsin.Ayrıca nerden biliyorsun kendini üstlerde sandığını?İçini mi okuyordun

Hilmi ilk defa az oy alıyor. Hasan'da ilk defa birinci oluyor. Aradaki fark ne acaba????
Ben de diyorum ya tekrarlanınca anlıycak anyayı konyayı , hasana yüklenmekle ayıp etti, kendinden yaşça büyük bir adama bu kadar tepki yakışmadı, işte hilminin ne olduğunu da gördük.

Bu arada daha önce burayı hiç böyle görmemiştim.
Genelde şu tip şeylerle dolardı.

Turabi hanzosu, hilmicem yalakası, taner işeyaramazı, bunlar okey takımı, ıy ne kalitesizler, bunlara kim oy veriyor bilmem ne.

Ben de diyorum ya tekrarlanınca anlıycak anyayı konyayı , hasana yüklenmekle ayıp etti, kendinden yaşça büyük bir adama bu kadar tepki yakışmadı, işte hilminin ne olduğunu da gördük.

Son konseyden önce ne kadarda Hilmi ve Turabi'ci olsamda Hasan'ı severdim. Ama haketmediğini düşünüyorum. Benim gibi düşünen çok insan olacak muhtemelen ve oyları tekrar düşücektir. Bi de izleyelim bakalım yeni bölümü. Neler olmuş acaba. Konseyden sonra neler yaşandı. İşin rengi burda bile değişebilir..

sana başka şeyleri hatırlatıyor mu turabiyi ve ona oy verip destekleyenleri bu kadar aşağılayın bir kitle varken, ne kadar kötü ve yanlış bir durum dimi :)

Orda en sessiz olan insan bile olsa konuşmak isterdi ki ayrıca Hilminin söylediği tek şey ben gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam dedi ne var bunda sanki hasan gibi saydırdı mı?Turabi ve Hilmi birinci olduklarında onlara böyle şeyler söylemediler ama hasan havaya girdi peki bu hasana yakıştı mı

sana başka şeyleri hatırlatıyor mu turabiyi ve ona oy verip destekleyenleri bu kadar aşağılayın bir kitle varken, ne kadar kötü ve yanlış bir durum dimi :)

Yok hatırlatmadı bana baska bir sey. Her zaman dediğim gibi turabiye isteyen istediğini desin ama destekleyenlere laf söylenildiğinde üzerime alınıyorum doğal olarak. Şimdide hasana laf söyluyorum yine destekleyenlere değil.
Sana ne hatırlattı

Şimdi bu kitle Turabi ve Hilmi'nin kötü karakter olduğundan mı bahsediyor???? Çok gülüyorum valla

Genel olarak Turabinin hayatlarında gördükleri en iğrenc sey oldugunu söylerler ama hilmiye o kadar yuklenilmiyordu.
Ona kızıyorlardı turabinin yanında oldugu için

Valla ben hilmi de konusur diye dusunuyordum sadece o lafı söyledi iyide yaptı.
Ama hasan hala ben hilmiyi hala seviyorum deyip yanına cekmeye calısıyor bariz belli.

nasıl hatırlatmadı kızz :) turabiyi malum bir duruma benzetiyorlar desteklediği halkı da aynı şekilde :) belki okumuşsundur onları da , her neyse söylediğin de haklısın ben de yaptım o hatayı bir kez , insanlar özgür istediğini destekler istediğini desteklemez, turabiye istediğini söyle ama aynı şekilde destekleyenlere de cahil , barzo, kıro gibi şeyler söyleyemezsin.

Siyasetle alakalımı
Duymadım kimseden ama aklıma da gelmıyordu desem yalan olur
Ama burda şöyle bir durum var bunun insan hayatıyla dogrudan alakası yok sadece show
Benim o bahsettiğim konularda aşağılayıcı bir lafım olduysa uyarırsan sevinirim cunku bazen sinirlenince yapabilirim öyle yanlıslar düzeltirim hatam varsa.

Evet hatırlıyorum hatta tartısmıstık biz senle

Bak işte bunu cok dogru söyledin.
Herkesin karakteri farklı sen o aclıga zor sartlara öyle tepki vermezsin belki ama bir baskasının karakteri farklıdır baska tepki verir.
Burda mesela merve oflaz elestiriliyor belki biz gitsek bizde öyle olurduk

Valla ben hilmi de konusur diye dusunuyordum sadece o lafı söyledi iyide yaptı.
Ama hasan hala ben hilmiyi hala seviyorum deyip yanına cekmeye calısıyor bariz belli.
Şimdi Hilmiye yalaka diyenler utanmalı eğer yalaka olsaydı şimdi yavaş yavaş hasanın yanına girmeye çalışırdı ama tersledi resmen :)

Ben çok okudum öyle yazılar , yuh dedim o akıllarına gelmiş neler düşünüyorlar :) bana göre ikisi arasında fark yok, şuan aynı şekilde kırıcı yorumlar yapılıyor turabi tarafı cahil köylü destekleyenler, diğer taraf medeni bilgili entelektüel destekçiler
öyle bir lafını görürsem hiç uyarmam direk kib yaparım ayağını denk al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…