Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Cahil entelektuel ayrımı konusu evet tıpatıp aynı. Alla alla cahil sınıfına girdim bak şimdi Kimlik çatışması yasıyorum herhalde
Hıı tamam tenezzul etmem bile diyorsun pekala öyle yaparız öeyleyse

Şimdi Hilmiye yalaka diyenler utanmalı eğer yalaka olsaydı şimdi yavaş yavaş hasanın yanına girmeye çalışırdı ama tersledi resmen :)

Ben bu hafta daha bir cok sevdim onları.
Çok üstlerine gidiliyor. Sinirli olduklarını biliyorlarya diskalifiyeye goturene kadar ugrasır simdi o hakan ve hasan.
Hilmi kendini tutarda turabi için aynnısını söyleyemicem

Ben bu hafta daha bir cok sevdim onları.
Çok üstlerine gidiliyor. Sinirli olduklarını biliyorlarya diskalifiyeye goturene kadar ugrasır simdi o hakan ve hasan.
Hilmi kendini tutarda turabi için aynnısını söyleyemicem
Turabi artk dokunmaz ama laflarıyla bulaşır onlara Hilmi de bi yere kadar kendini tutacakmış gibi hissediyorum.İkiside çok sinirli.İnş.milletin gözü açılır da şu hasanı bir daha birinci yapmazlar.Eğer yaparlarsa acun abiye söyleyeceğim beni adaya götürsün Hilmiyle Turabiye psikolojik destek vereyim,sinirlenmeyin siz en iyisisiniz diyeyim

Bilmiyorum ki ya bana turabi her seyi yapabilirmiş gibi geliyor Birde cok ağır konusacak bundan sonra kesin ondan da uyarı alır şapşal
Acun zaten alıştı her seye turabiyi azarlıyor karsı tarafa tek söz yok.
Acun bu sene turabinin kazanmasını istemiyor eminim.

kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum off sinirlendim sürekli bişeyler yiyesim geliyor kilo alacağım turabi ve hilmicem yüzünden

geçen sezonu izlemediğinizi varsayıyorum..
dipnot:turbişfan değilim

Bende tıkınıyorum suan aldım alacağımı zaten hele ödül oyunlarında
Fragmanda ödül oyununu gosterirken paravan acıyorlar ödül buyuk galiba
Hemen vermeliyiz o aldıklarımızı
Benim tahminim acaba banyo falan mı yapacaklar o kadar büyük şeyin içinden makarna falan çıkmaz diye düşünüyorum

şu konuda sana katılıyorum turabi nin eleştiriye açık olmamasını bende gözlemledim
ama hilmicem turab nin demesiyle hasan la konuşmuyor gibi bi durum diyemeyiz bence. tahmin le bu sonuca varılır. belkide kendi konuşmak istemiyor. bence gruplarına kimseyi almak istemiyorlar

Hemen vermeliyiz o aldıklarımızı
Benim tahminim acaba banyo falan mı yapacaklar o kadar büyük şeyin içinden makarna falan çıkmaz diye düşünüyorum

Yok makarna değildir
Duş konusunda da gecen unlulerin kızları saclarımızı yıkadık fln diyorlardı izlemediğim bir bölümde ödül duşmuydu acaba bilmiyorum
Ama o ödüller genelde pazartesi günü oluyor cumartesi guzel bir yemek veriyorlar.
Benim aklıma da mangal ızgara falan gibi şeyler geliyor.
Veya piknik masası,kahvaltı masası falan.
Nusretin ödülüne daha var o değildir herhalde o ödül fenaaaaa

of ya acun abi benide götürsün onların yanına böcekle fareyle falan yaşayamam ama Hilmicem orda olduğu sürece yaşayabilirim gibi geliyor

hahahahaaa bir dahaki gönüllüler konseyinde hayatımda ilk kez hasana oy kullanacağım.zaten yüzlerce mesaj hakkım boşu boşuna bekliyor.bir işe yarasın
evet öyle mesaj hakkıyla olmaz
bankaları arayınca nasıl dk mızdan gitmiyor öyle düşün

doğukan ı çok efendi buluyorum açıkcası
zaten nitro yu da serenay bulmadı mı?
arkadaşları buldu diye hatırlıyorum

zaten şu saatten sonra hasanın yanına geçseydi bu seferde satıcı diyecektik :) ne yapsa yaranamaz artık baştan akıllı davranıp bireysel takılıcaktı

geçen sezonu izlemediğinizi varsayıyorum..
dipnot:turbişfan değilim

Benim de desteklediğim oyuncular oluyor ama ben daha çok izlediğim programdan keyif almaya bakıyorum kimseyle laf yarıştıracak durumda değilim çok ciddi sıkıntılarım var sadece o programı izlerken onlarla beraber bulduğum durumdan uzaklaşıyorum o kadar yoksa onlar parayı yiyecek bana da ağzımı ayırmak kalacak aeo

bende hasan ı severdim
ama artık nötrüm
anti hasancıda değilim ama

yok duş ödülü değildi canım o
köpüklü oyun vardıya onunla yıkandılar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…