Ben çok okudum öyle yazılar , yuh dedim o akıllarına gelmiş neler düşünüyorlar :) bana göre ikisi arasında fark yok, şuan aynı şekilde kırıcı yorumlar yapılıyor turabi tarafı cahil köylü destekleyenler, diğer taraf medeni bilgili entelektüel destekçiler
öyle bir lafını görürsem hiç uyarmam direk kib yaparımayağını denk al
Şimdi Hilmiye yalaka diyenler utanmalı eğer yalaka olsaydı şimdi yavaş yavaş hasanın yanına girmeye çalışırdı ama tersledi resmen :)
Turabi artk dokunmaz ama laflarıyla bulaşır onlara Hilmi de bi yere kadar kendini tutacakmış gibi hissediyorum.İkiside çok sinirli.İnş.milletin gözü açılır da şu hasanı bir daha birinci yapmazlar.Eğer yaparlarsa acun abiye söyleyeceğim beni adaya götürsün Hilmiyle Turabiye psikolojik destek vereyim,sinirlenmeyin siz en iyisisiniz diyeyimBen bu hafta daha bir cok sevdim onları.
Çok üstlerine gidiliyor. Sinirli olduklarını biliyorlarya diskalifiyeye goturene kadar ugrasır simdi o hakan ve hasan.
Hilmi kendini tutarda turabi için aynnısını söyleyemicem
Turabi artk dokunmaz ama laflarıyla bulaşır onlara Hilmi de bi yere kadar kendini tutacakmış gibi hissediyorum.İkiside çok sinirli.İnş.milletin gözü açılır da şu hasanı bir daha birinci yapmazlar.Eğer yaparlarsa acun abiye söyleyeceğim beni adaya götürsün Hilmiyle Turabiye psikolojik destek vereyim,sinirlenmeyin siz en iyisisiniz diyeyim
kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum off sinirlendim sürekli bişeyler yiyesim geliyor kilo alacağım turabi ve hilmicem yüzündenBilmiyorum ki ya bana turabi her seyi yapabilirmiş gibi geliyorBirde cok ağır konusacak bundan sonra kesin ondan da uyarı alır şapşal
Acun zaten alıştı her seye turabiyi azarlıyor karsı tarafa tek söz yok.
Acun bu sene turabinin kazanmasını istemiyor eminim.
geçen sezonu izlemediğinizi varsayıyorum..Geçen sezon Turabi Gökhan'dan hiç oyun alamadı hatta Merve aydın bile çoğu kez onu yendi. Ha turabi çok oyuncu değil sadece çocuksu hareketleri var bence daha ergen gibi davranıyor. Geçen sezon oyunlarda birinci çıktığı için değil sms birinci çıktığı için şampiyon oldu.
kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum off sinirlendim sürekli bişeyler yiyesim geliyor kilo alacağım turabi ve hilmicem yüzünden
Hemen vermeliyiz o aldıklarımızıBende tıkınıyorum suan aldım alacağımı zaten hele ödül oyunlarında
Fragmanda ödül oyununu gosterirken paravan acıyorlar ödül buyuk galiba
şu konuda sana katılıyorum turabi nin eleştiriye açık olmamasını bende gözlemledimHasan sahra ya da begümle keyfinden konuşmuyor zira adam ben hilmiyi de seviyorum ama turabi izin vermiyor diyo, adamın derdi turabi , biz bile burada neler neler saydırdık turabiye , hasan 7/24 turabiyle yüz yüze bakıyor , içine mi atsaydı? çatır çatır konuştu oh içimizin yağları eridi valla bi babayiğit in de çıkıp turabiye ağzının payını vermesinin vakti gelmişte geçiyordu bile, o babayiğitte hasan oldu, adam gibi adam, bundan sonra birinci olur mu bilmem ama turabiye verdiği ders yeter de artar bile
gerçi ne hasan ne hakan , turabiye gecenin ayarını acun verdi!!
-sen şuna alışkın değilsin turabi, sana kimse laf söylemez sanıyorsun ama insanlar da sana laf söyleyebilir sende güzel güzel kendini savunabilirsin.
acunda kabul etmiş bu turabinin ne olduğunu
Hemen vermeliyiz o aldıklarımızı
Benim tahminim acaba banyo falan mı yapacaklar o kadar büyük şeyin içinden makarna falan çıkmaz diye düşünüyorum
of ya acun abi benide götürsün onların yanınaYok makarna değildir
Duş konusunda da gecen unlulerin kızları saclarımızı yıkadık fln diyorlardı izlemediğim bir bölümde ödül duşmuydu acaba bilmiyorum
Ama o ödüller genelde pazartesi günü oluyor cumartesi guzel bir yemek veriyorlar.
Benim aklıma da mangal ızgara falan gibi şeyler geliyor.
Veya piknik masası,kahvaltı masası falan.
Nusretin ödülüne daha var o değildir herhalde o ödül fenaaaaa
evet öyle mesaj hakkıyla olmazhahahahaaa bir dahaki gönüllüler konseyinde hayatımda ilk kez hasana oy kullanacağım.zaten yüzlerce mesaj hakkım boşu boşuna bekliyor.bir işe yarasın
bunu turabi nin hesabından kim paylaşıyorTurabi:''Çakalların Ortasın'da Yarası Açık Olan Bir Aslanım Şuanda, Ve Bu Çakalların Hepside O Yarama Saldırıyor''
Ne de guzel söylemişsin.
Hepsi çakal bunların.
https://www.facebook.com/
doğukan ı çok efendi buluyorum açıkcasıAma turabinin dogukana cephe almasını istemem dogu o nitromancoyu esprisine yaptı.
O hasan gibi elenmeyeceğini garantileyince yapmadı sonucta.
Korkak hasan
Gözümde hiç değeri kalmadı. Bide severdim onu megersem içinde biriktiriyormuş turabi beni eler diye korkusundan ses etmiyormuş.
1.cıkınca hemen sen kötüsünn turabiiiğğğğğğ
zaten şu saatten sonra hasanın yanına geçseydi bu seferde satıcı diyecektik :) ne yapsa yaranamaz artık baştan akıllı davranıp bireysel takılıcaktışu konuda sana katılıyorum turabi nin eleştiriye açık olmamasını bende gözlemledim
ama hilmicem turab nin demesiyle hasan la konuşmuyor gibi bi durum diyemeyiz bence. tahmin le bu sonuca varılır. belkide kendi konuşmak istemiyor. bence gruplarına kimseyi almak istemiyorlar
geçen sezonu izlemediğinizi varsayıyorum..
dipnot:turbişfan değilim
doğukan ı çok efendi buluyorum açıkcası
zaten nitro yu da serenay bulmadı mı?
arkadaşları buldu diye hatırlıyorum
bunu turabi nin hesabından kim paylaşıyor
fun hesap mı fake hesap mı anlamadm canım ya
bende hasan ı severdimSon konseyden önce ne kadarda Hilmi ve Turabi'ci olsamda Hasan'ı severdim. Ama haketmediğini düşünüyorum. Benim gibi düşünen çok insan olacak muhtemelen ve oyları tekrar düşücektir. Bi de izleyelim bakalım yeni bölümü. Neler olmuş acaba. Konseyden sonra neler yaşandı. İşin rengi burda bile değişebilir..
yok duş ödülü değildi canım oYok makarna değildir
Duş konusunda da gecen unlulerin kızları saclarımızı yıkadık fln diyorlardı izlemediğim bir bölümde ödül duşmuydu acaba bilmiyorum
Ama o ödüller genelde pazartesi günü oluyor cumartesi guzel bir yemek veriyorlar.
Benim aklıma da mangal ızgara falan gibi şeyler geliyor.
Veya piknik masası,kahvaltı masası falan.
Nusretin ödülüne daha var o değildir herhalde o ödül fenaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?