yok duş ödülü değildi canım o
köpüklü oyun vardıya onunla yıkandılar sanırım
o günlerdede kore dizisi izle canım ben öyle yapıyorum 49 days öneririm çok güzelOf daha 2 gün daha sörvaynır yok ya
Çok sıkıcı oluyor akşamlarr
Bari ütopya olsaydı onuda haftada 3 gun yaptı acun
Aksilik gibi butun dizilerimde sörvaynır akşamına denk geliyor
Çarş, perş, cuma hiç dizimde yok
Çatlıyorummm
o günlerdede kore dizisi izle canım ben öyle yapıyorum 49 days öneririm çok güzel
Aa çok mantıklı olabilir benceHadiseyi bu hafta gorcezmi acaba
Belkide paravanın arkasında hadise vardır yemekle birlikte
Bu hilmicem akıllanmayacak mı hiç ya eski hilmi ol artık
gaza geliyor ama türkiyeye dönmeden anlamıcak bence yanlış yaptığınıaynen ya fragmandan gördüm de o nasıl bir tavır öyle
gaza geliyor ama türkiyeye dönmeden anlamıcak bence yanlış yaptığını
ahhh saftiriğim gözden düştünnn
ben genelde hep ünlüleri tuttum bu zamana kadar geçen senede öle ama gönüllülerde severdim onları şimdi sevmiyrum tek düzgünğ hasan bence tabiMurat'layken gerçekten severdim Hilmi'yi , şuan Turabinin varlığını Hilmi'yi kukla gibi görüyorum. Varlığı yokluğu bir. Bir de üstüne Böyle gereksiz tavrları. gerçekten gözden düştü
Ne yapsın başka?Hasan birinci oldu diye begüm ve sahra gibi onun kollarının altına geçerek dursun mu ?Kendine bir yol seçti ve geri dönmek de ona yakışmaz.aynen ya fragmandan gördüm de o nasıl bir tavır öyle
Hic de gereksiz bir tavrı yok.Ayrıca Hilminin Turabiye de ihtiyacı yok.Arkadaşlar ve birbirlerine destek oluyorlar.Hilminin yaptığı her hareketi Turabinin kuklası diye değerlendireceğinize hasanında birinci olduktan sonra içindeki pisliği nasıl döktüğünü değerlendirin.Murat'layken gerçekten severdim Hilmi'yi , şuan Turabinin varlığını Hilmi'yi kukla gibi görüyorum. Varlığı yokluğu bir. Bir de üstüne Böyle gereksiz tavrları. gerçekten gözden düştü
hahahahaaa, taner ropörtajda turabi bizi etkiliyordu haaa kontrol ediyor muydu,etmiyordu demiş
hahahahaaa, taner ropörtajda turabi bizi etkiliyordu haaa kontrol ediyor muydu,etmiyordu demiş
Mektup yada telefon ödülü olması lazım. Ondada seninle gurur duyuyoruz falan yazıyorlar işte zaten Anneler gününe de daha çok varyaaa hilmi cemi ailesi bir şekilde uyarabilse,iyice antipatikleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?