Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
o günlerdede kore dizisi izle canım ben öyle yapıyorum 49 days öneririm çok güzel

offffffffff diyorum m.aydın nasıl düşmüş öyle. Aman Allahııımmm. Hiç sevmem kendisini ama inşaallah birşeyi yoktur.

gaza geliyor ama türkiyeye dönmeden anlamıcak bence yanlış yaptığını
ahhh saftiriğim gözden düştünnn

Murat'layken gerçekten severdim Hilmi'yi , şuan Turabinin varlığını Hilmi'yi kukla gibi görüyorum. Varlığı yokluğu bir. Bir de üstüne Böyle gereksiz tavrları. gerçekten gözden düştü

paravanın arkasında biri var ki el sallıyor Sahra falan.

Hilmi Allah sana seçim şansı verdi geçen konseyde.Düşünmen için yanlış yolda olduğunu görmen için bir işaretti Hasan'ın konuşması ama ısrarla şemsiye açıyor bizimle deyilsınnn artık

Merve A. çok kötü düşmüş ya tam da yerine çarpıyor inş. bişi olmaz.

Murat'layken gerçekten severdim Hilmi'yi , şuan Turabinin varlığını Hilmi'yi kukla gibi görüyorum. Varlığı yokluğu bir. Bir de üstüne Böyle gereksiz tavrları. gerçekten gözden düştü
ben genelde hep ünlüleri tuttum bu zamana kadar geçen senede öle ama gönüllülerde severdim onları şimdi sevmiyrum tek düzgünğ hasan bence tabi

Hic de gereksiz bir tavrı yok.Ayrıca Hilminin Turabiye de ihtiyacı yok.Arkadaşlar ve birbirlerine destek oluyorlar.Hilminin yaptığı her hareketi Turabinin kuklası diye değerlendireceğinize hasanında birinci olduktan sonra içindeki pisliği nasıl döktüğünü değerlendirin.

yaaa hilmi cemi ailesi bir şekilde uyarabilse,iyice antipatikleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…