hasan ın ünlülerin önünde bunu yapmasıda hiç hoş değildiAyy ben tekrar izleyip içimdeki Hasan tiksintisini tazelemek istiyorum
aynen sevinirken çok tatlı yaaHilmi Cemi özette bile izlerken mutlu oluyorum.Nasıl bişeysin sen ya asi hilmicemim benim
hasan ın ünlülerin önünde bunu yapmasıda hiç hoş değildi
malum adada renk vermediğinden dolayı turabi cepheside şaşırdı onca lafı duyunca ve her iki taraftanda gerginlik oluştu
ünlüler adada birbirini yedi bu zamana kadar ama konseyde hiç böyle bir hata yapılmadı
şimdi burada ünlüleri tutan arkadaşlar bunu belki anlamayabilir
ama ben gönüllüleri tuttuğum için ünlülerin ağzına laf verdiler yok yere
Ahahahaha hiç güleceğim yoktu tamda ada konseyini izliyordumBahar temizliğine basladım onun yorgunluğu canım
Her kim kiiii turabiyle arkadaslık ederrrr, tez boynu vurulaaaaa
Ben onun bakışlarını , sinirlenmesini , konuşmasını , sevinmesini , gülüşünü , kaşlarını çatışını yerimaynen sevinirken çok tatlı yaa
Ahahahaha hiç güleceğim yoktu tamda ada konseyini izliyordum
Birisi şu Hasanın ağzına çarpsın tüm dişleri dökülsün ya yeter
a nıye kı .. dogru konusuyo benceBirisi şu Hasanın ağzına çarpsın tüm dişleri dökülsün ya yeter
ya o hasan yok mu o hasan yılanın başı oBence tam böyle dusunuyorlar turabiyi sevmeyenler
Konuyu uzatmak istemiyorum ama alıntı yaptığın mesajim sevcancancan23 isimli kullanıcının yazdığı mesaja istinaden yazılmıştı. Ben " hasan çok düzgün konuşuyor, o yüzden süper biri" demiyorum. Hasan her türlü adam gibi adam o ayrı.Bu konusma tarzı olayının konusulması bana tuhaf geliyor.
Demekki onlar böyle insanlarla buyumusler. Abileri sokakta böyle konusuyormuş. Cevresinden böyle öğrenmiş böyle konusuyor. Bu onu kötü biri mi yapar?
Hasanda güzel konusulan bir cevrede buyumuş guzel konusuyordur bu onu iyi birimi yapar?
Konuyu uzatmak istemiyorum ama alıntı yaptığın mesajim sevcancancan23 isimli kullanıcının yazdığı mesaja istinaden yazılmıştı. Ben " hasan çok düzgün konuşuyor, o yüzden süper biri" demiyorum. Hasan her türlü adam gibi adam o ayrı.
Sen turabinin konuşma tarzını, kullandığı kelimeleri, yaptığı hareketleri normal karşılıyorsun, tamamdır.
Burada düzgün bir şekilde düşüncelerimizi paylaşıp, tartışacaksak lütfen biraz dikkatli, demagojiden uzak olalım.
Saygılar
Ben doğru bulmuyoruma nıye kı .. dogru konusuyo bence
ha aklıma gelmişken
sahra , özlem için demişti ki
merve oflaz dan ve serenay dan dedem de oyun alır dedi ve peşinden Sahra serenay a yenildi
yiyiyosa merve aydın dan oyun alsın dedi ve özlem merve aydın dan da oyun aldı
a nıye kı .. dogru konusuyo bence
Girememistim ne zamandır. Sinsice arkadan yaklaşıp korkutmus gibi oldumAy birden noluyor dedim yaa kaç gün öncesinin konusuymuş
Girememistim ne zamandır. Sinsice arkadan yaklaşıp korkutmus gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?