valla ya adam çıkar çıkmaz sattı turabiyi bide sanki bi işe yarıyodu da adada taner gidişine üzüldüler maskotları gitti resmen ona üzülüyolarYahu Taner ne kıymetiyemiş
Tanerin bunların arkasından dediklerini bi duysalar ne derler acaba
günah hakikaten pascal yada doğukan olsun yahoşbuldukanılda sakat bacakla birinci olmasın bi zahmet onun yerine pascal olsun günahhhh
turabiiiiiiii
Kapasite kısıtlı, ne yapsınturabi de ezberlemiş bu lafı
Bende rahatım bu haftagönüllüler kaybetseydi hasana mutlaka oy atcaktım bu hafta ben de rahatım :)
ya ben geçen sene sırf buyüzden merveyi destekliyordum bu senede ilk başladığında merveyi seviyordum ama dedikodulara girdi gözümden düşmüştü dün yine ne kadar profesyonel bir sporcu olduğunu kanıtladı benim için sanırım hala sevebilirim onu başarılı ya arada kalıyorum dedikodu yapma merve aydın
Ünlülerden gidiyor yavru kuşum büyük ihtimalle oflaz giderNe olmuş sahra ya gidicimiymişİnternette haber dolanıyordu öyle.
Gerçi bana göre Merve Aydın gitmesin kim gidiyorsa gitsin
Hasan birinci olduğu için değil belki ama kendi birinciliğni kazanmak için yapıyorsun Turabi
o konuda haklısın ya birde pascal yapmıyor sanırım sessiz sessiz duruyor ya
Evet ya , turabi ve hilmicemin insanın gözünün içine baka baka atıp tutmasına dayanamıyorum ben deAmannn bıktık artık bu survivor felsefesinden konsey konuşmalarını hiç sevmiyorum.
Dedikodu kadinlarin ruhunda var ayoldedikoduya göre degerlendirirsek hepsi çöp :) ben başarıya göre degerlendiriyorm valla
Sahra ağlıyordu ya hani, internetteki haberlerde gitmek zorunda kaldı falan demişler, diskalifiye olacak diye sevindimÜnlülerden gidiyor yavru kuşum büyük ihtimalle oflaz gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?