- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ya ben geçen sene sırf buyüzden merveyi destekliyordum bu senede ilk başladığında merveyi seviyordum ama dedikodulara girdi gözümden düşmüştü dün yine ne kadar profesyonel bir sporcu olduğunu kanıtladı benim için sanırım hala sevebilirim onu başarılı ya arada kalıyorum dedikodu yapma merve aydın
hoşgeldinselam kızlar
bgn anca gelebildim kk ya , survivor u izledim tabiki
bu hafta ünlülerin birincisini merak ediyorum dogukan olabilirmi acaba
o konuda haklısın ya birde pascal yapmıyor sanırım sessiz sessiz duruyor yakız allah aşkına hangisi dedikodu yapmıyor ki hepsi fıs fıs
bir doğukan yapmıyor dedikodu
tüm ünlüler ve gönüllülerde
diğer erkekler hele kadınlardan fazla yapıyor hele hakan
Sonuna kadar katılıyorum. Hatta, evet herkes konuşuyor birbirinin arkasından. Ama merve aydın çok sinsi, cok yapmacık konuşuyor. Hele Bismillah survivor başlar başlamaz ahmet dursun tilkisiyle çat diye ayrıldılar hrkesten fln. Aşırı taktik, aşırı plan, herkese dişlerini göstere göstere korkak demesi. Çok boguyorKızlar sempati duymak değil de merve aydın da iyi yarışçı şimdi,yiğidi öldür hakkında yeme demisler
hoşgeldindoğukan olmaz bence yine anıl
Hilmicem=ortaokul
turabi oyları geri toplamaya çalışıyo canım benim geçti o günler
O konuda haklısın evet,toto fizandaSonuna kadar katılıyorum. Hatta, evet herkes konuşuyor birbirinin arkasından. Ama merve aydın çok sinsi, cok yapmacık konuşuyor. Hele Bismillah survivor başlar başlamaz ahmet dursun tilkisiyle çat diye ayrıldılar hrkesten fln. Aşırı taktik, aşırı plan, herkese dişlerini göstere göstere korkak demesi. Çok boguyor
Yahu Taner ne kıymetiyemiş
Tanerin bunların arkasından dediklerini bi duysalar ne derler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?