- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Senin avatar süper bu arada yaO konuda haklısın evet,toto fizanda
Dedikodu kadinlarin ruhunda var ayoldedikoduya göre degerlendirirsek hepsi çöp :) ben başarıya göre degerlendiriyorm valla
dedikodu yapılması bence normal
adada tv yok bişi yok napsınlar illaki konuşacaklar bişiler
ee konuşacak bişi de yok
günün degerlendirmesi vs derken illaki isim geçiyor ve dedikodu oluyor
ben olsam bende dedikodu yapardım
ya bende sahra gidecek diye sevindim geldim gönüllüler dokunulmazlık aldı ya olmadı hiçSahra ağlıyordu ya hani, internetteki haberlerde gitmek zorunda kaldı falan demişler, diskalifiye olacak diye sevindim
Oflaz gitsin tabi
aynen aynen zaten gitmeyecek kolye onda şükürNe olmuş sahra ya gidicimiymişİnternette haber dolanıyordu öyle.
Gerçi bana göre Merve Aydın gitmesin kim gidiyorsa gitsin
Yaşa kazen!!!hasan yahu ....,,
gerisi teferruat
Yok kiz kolpaci oSahra ağlıyordu ya hani, internetteki haberlerde gitmek zorunda kaldı falan demişler, diskalifiye olacak diye sevindim
Oflaz gitsin tabi
dimi amaAyy evet ben gitsem oraya bi çekirdeğin eksik olurdu.tüm oyunları Konseyi dönerim dönerim konuşurum. .ay Giz gördün mu diye
Yok kiz kolpaci oher yenildiginde bi bahanesi var,dizi agriyomusta bilmem ben. Duygu sömürüsü
Aynen yaa bacagi kopsa yeni bacak çıkardı o zamandane dizmiş 2 ay oldu yarışma başlayalı sayı alamayınca hep ağrıyor ne hikmetse sayı alınca bir şey yok
Aynen ya bana da hayal kırıklığı oldubizde burda yapıyoruz zaten bendekide laf
ya bende sahra gidecek diye sevindim geldim gönüllüler dokunulmazlık aldı ya olmadı hiç
Anıl ı yollamaya çalışacaklar bence, geçen hafta yolunu yapıyordu Hakanaynen aynen zaten gitmeyecek kolye onda şükür
bizde burda yapıyoruz zaten bendekide laf
ya bende sahra gidecek diye sevindim geldim gönüllüler dokunulmazlık aldı ya olmadı hiç
Aynen ya bana da hayal kırıklığı oldu
Anıl ı yollamaya çalışacaklar bence, geçen hafta yolunu yapıyordu Hakan
Sahra yı görünce bende öne çıkan tek duygu sinirYok kiz kolpaci oher yenildiginde bi bahanesi var,dizi agriyomusta bilmem Ne Duygu sömürüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?