bende düşündüm ofalaz yazacak herhalde diye ama son oyunlarda puan aldı ya ondan yazmazdı zatenaslında doğukan eğer merve sayı almamaya devam ederse onu yazıcam demişti ama yazmamış yine de berna için söylediklerinde de haklı bence
Bundan önceki oylamada Oflaz sondan bir önceydi diğer oylamayı hatırlamıyorum tabi ama benim hislerim Oflaz gidecek diyor inşallah yanılmambernada elenebilir ya belli olmaz bence oflazın oyu fazla olursa
Bilmiyorum ama merve aydın bile "sahra bu kıza nasıl tahammül etmiş" demişti. Aman gerçi o herkesi aşağılamak için bir sebep bulur öyle ya da böyleBernaya niye bu kadar tavır aldılar anlamıyorum merve aydınla bir takımın en iyi yarışan kızı ondan önce merve oflaz var gitmesi gereken bu kafayla daha çok yenilir bu ünlüler
Herşey sayı deģilki ben berna gibi birini istemezdim adada huzur olmayınca iyi oynayamıyorlar bu arada gönüllüleri tutuyorumben doğukandan takımı düşünmesini beklerdim düşünseydi oflazı yazardı
aynen gıcık olabilirler anlaşamayabilirler ama o performansla oflazı orada tutmaya çabalamaları tam bir ahmaklıkBernaya niye bu kadar tavır aldılar anlamıyorum merve aydınla bir takımın en iyi yarışan kızı ondan önce merve oflaz var gitmesi gereken bu kafayla daha çok yenilir bu ünlüler
Berna en azından sayı alıyor önce Oflaz var gitmesi gereken
öyle de sayı olmayınca aç kalıyorlar asıl bu sinir ve huzursuzluğa neden oluyorHerşey sayı deģilki ben berna gibi birini istemezdim adada huzur olmayınca iyi oynayamıyorlar bu arada gönüllüleri tutuyorumama böyle düşünüyorum duyguyu yollayıp çok iyi etti bizimkiler :)
Ay çok gülesim geldi bu yazıya neyseki geçensenede izledim bu senede izliyorum Allah koru merve aydın gibilerinden :)
umarım merve oflaz gider zaten aç kalacaklar yoksa bu gidişleBundan önceki oylamada Oflaz sondan bir önceydi diğer oylamayı hatırlamıyorum tabi ama benim hislerim Oflaz gidecek diyor inşallah yanılmam
Amin!Ay çok gülesim geldi bu yazıya neyseki geçensenede izledim bu senede izliyorum Allah koru merve aydın gibilerinden :)
Yarın burdan alırım bilgileri, yatayim artık. Survivor size emanet kızlar. İzleyin, analiz edin, yorumlayın. Ben de yarın okurum kahve eşliğinde
İnşallah canım ya bence de gitsin artık adadakiler de rahatlasın biz deumarım merve oflaz gider zaten aç kalacaklar yoksa bu gidişleoyun kazanmak iyice hayal olur
valla canım ben sahra berna tartışmasında bernayı destekliyorum ne kadar söylediği küfürler çirkin olsa da sahra çok tahrik ediyor insanları özlemi de ezmeye çalışmıştı zamanındaBilmiyorum ama merve aydın bile "sahra bu kıza nasıl tahammül etmiş" demişti. Aman gerçi o herkesi aşağılamak için bir sebep bulur öyle ya da böyle
Kesinlikle themiss,bu yıl neden yok ki,turabiyi cagircaklarina gokhani cagirmalilardiGökhan adamım ya geçen sene kesinlikle o almalıydı içinin güzelliği dışına vurmuş adamın
çok beyefendi saygılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?