Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
oflaz bu sene kötü görünüyor.eskiden hoşuma giderdi.kalıcı makyaj yaptırmış diye duydum.gerçekse yazık olmuş,çok çirkinleşmiş.

Heralde şu adada da merve aydın kadar gıcık olduğum biri yoltur sinsi insanları hiç sevmem ha bide bernada fenaymış o gider inş. Bezdim birbirinim kuyusunu kazan insanları izlemekten herkesde bu tiplere bayılıyor sorun bende galiba

Arkadaşlar bir şey soracağım. Duygu Çetinkaya diyince, ben mi yanlış gözlemledim, yoksa duygu çok problemli bir karakter miydi. Hele All Star başlangıcında kattı karıştırdı her şeyi, gereksiz tansiyon yarattı fln. Anlamadım yani

Neyse bu akşam ünlülerden de biraz kavga çıktı. Boş geçmedi konsey.

oflaz bu sene kötü görünüyor.eskiden hoşuma giderdi.kalıcı makyaj yaptırmış diye duydum.gerçekse yazık olmuş,çok çirkinleşmiş.
Sadece kalıcı makyaj değil değil bu bildiğin dudaksız bi kızdı şimdi nasıl şişmiş

Anılı seviyorum favorilerimdendi ama bu haliyle takıma hiçbir faydası yok aslında elenmesi onun ve takımın hayrına olur bence orada iyileşmesi imkansız gibi

Alçısı çıkacakmış Anıl'ın inşallah iyileşir toparlanır bir an önce

Berna Oflaz sms'e gidecek bu durumda tabi bir de birinci olacak kişi kimi derse bence her halukarda Oflaz gider bu hafta.

oflazın gitmesi lazım da gönüllüleri tuttuğum için kalması işime gelir

Aynen öyleydi zaten Katıldığı programlara bakarsan hep Tartışma hep başka bır şey yok

aslında doğukan eğer merve sayı almamaya devam ederse onu yazıcam demişti ama yazmamış yine de berna için söylediklerinde de haklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…