Aaa bende diyorum bunun suratina nolmusoflaz bu sene kötü görünüyor.eskiden hoşuma giderdi.kalıcı makyaj yaptırmış diye duydum.gerçekse yazık olmuş,çok çirkinleşmiş.
Ben de ben deeeeeHeralde şu adada da merve aydın kadar gıcık olduğum biri yoltur sinsi insanları hiç sevmem ha bide bernada fenaymış o gider inş. Bezdim birbirinim kuyusunu kazan insanları izlemekten herkesde bu tiplere bayılıyor sorun bende galiba
Sadece kalıcı makyaj değil değil bu bildiğin dudaksız bi kızdı şimdi nasıl şişmişoflaz bu sene kötü görünüyor.eskiden hoşuma giderdi.kalıcı makyaj yaptırmış diye duydum.gerçekse yazık olmuş,çok çirkinleşmiş.
Aynen öyleydi zaten Katıldığı programlara bakarsan hep Tartışma hep başka bır şey yokArkadaşlar bir şey soracağım. Duygu Çetinkaya diyince, ben mi yanlış gözlemledim, yoksa duygu çok problemli bir karakter miydi. Hele All Star başlangıcında kattı karıştırdı her şeyi, gereksiz tansiyon yarattı fln. Anlamadım yani
bernada elenebilir ya belli olmaz bence oflazın oyu fazla olursaBerna Oflaz sms'e gidecek bu durumda tabi bir de birinci olacak kişi kimi derse bence her halukarda Oflaz gider bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?