ya ısrarla oflaz gitmesin diye uğraşıyorlar ya biraz düşünün mantıklı plan yapınİnşallah canım ya bence de gitsin artık adadakiler de rahatlasın biz de
gökhanı çağırmış acun ama yeni albüm çıkardığı için gelmemiş sanırım öyle demişlerdi topiğin başında aynı soruyu bende sormuştum gökhan gelseydi yada nihat onları tutacaktım yaKesinlikle themiss,bu yıl neden yok ki,turabiyi cagircaklarina gokhani cagirmalilardi
aynen canım gökhan dururken neden hurbo turabi nedenKesinlikle themiss,bu yıl neden yok ki,turabiyi cagircaklarina gokhani cagirmalilardi
Gökhan adamım ya geçen sene kesinlikle o almalıydı içinin güzelliği dışına vurmuş adamın
çok beyefendi saygılı
nihat mı iyi misin canımgökhanı çağırmış acun ama yeni albüm çıkardığı için gelmemiş sanırım öyle demişlerdi topiğin başında aynı soruyu bende sormuştum gökhan gelseydi yada nihat onları tutacaktım ya
o nihat değil kız hasan dönemi yarışan nihat altınkaya mıydı ne ondan bahsediyorumnihat mı iyi misin canımkafan yerin demi ne içtin
aynen bende çok üzüldüm ama şaşırmadım halk turabi gibilerine bayılıyor genelde terbiyesiz seviyesizlereBen onun alacağını dusunuyordum turabi alınca şaşırdım. Gökhan bu sene olsaydı ünlüler daha güçlü olabilirdi.
Hmmm,bilmiyordum canim. Nihat gelcek diye cok seviniyoduk ama hödüklük yaptigökhanı çağırmış acun ama yeni albüm çıkardığı için gelmemiş sanırım öyle demişlerdi topiğin başında aynı soruyu bende sormuştum gökhan gelseydi yada nihat onları tutacaktım ya
Hahahahaaynen canım gökhan dururken neden hurbo turabi neden
ya benim arkadaş geçen sene beraber izlerken gökhan zaten zengin turabi alsın yazık niye gökhanı destekliyorsun demişti turabi kazanınca anladım neden duygu sömürüsü resmenaynen bende çok üzüldüm ama şaşırmadım halk turabi gibilerine bayılıyor genelde terbiyesiz seviyesizlere
hıı tamam o zaman bende doğan sandıydımo nihat değil kız hasan dönemi yarışan nihat altınkaya mıydı ne ondan bahsediyorum
valla ya onun yüzünden kaç bölümü büyük merakla bekledim herşey fos çıktı o şok ifadesini gösteriyolar fragmanda kesin büyük bişey oldu diyorumşok olmuş suratını son kez görürüz umarım
ben doğanı pek sallamıyorum gelse survivor izlemezdim toptan konuşmaları falan bayıyor beni ya onun yarıştığı dönemi elenene kadar izlemedim ben pascalın yarıştığı zamanıda kaçırdım onun yüzündenhıı tamam o zaman bende doğan sandıydım
nihat altınkayayı bende severiim
nihatlar karıştı sorry
cnm bende gökhanı desteklememe rağmen final gecesi turabi alsın istemiştim ne de olsa gökhanın parası var diye şimdi olsa asla desteklemem sürünsün...ya benim arkadaş geçen sene beraber izlerken gökhan zaten zengin turabi alsın yazık niye gökhanı destekliyorsun demişti turabi kazanınca anladım neden duygu sömürüsü resmen
evet arkadaşımda öyle gökhan destekliyorduk finalde turabici olducnm bende gökhanı desteklememe rağmen final gecesi turabi alsın istemiştim ne de olsa gökhanın parası var diye şimdi olsa asla desteklemem sürünsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?