Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
İnşallah canım ya bence de gitsin artık adadakiler de rahatlasın biz de
ya ısrarla oflaz gitmesin diye uğraşıyorlar ya biraz düşünün mantıklı plan yapın gerçi serenay geçen konseyden sonra dedi ya ben hasanın yerinde olsam turabi derdim elenme korkusu yaşasın diye akıl yok ya elenme korkusu niye yaşasın turabi sahraya karşı elenmeyeceği kesin hilmi karşısına çıksa hadi korku yaşasın o an serenayda mantık yok anladım çokta bişey beklemiyorum oflaz gitmediği sürece

almeda yazmadı diye düşman olmuş işte oflaz, daha neyin tribinde anlamadım, kendinde itiraf ettin, deli mi ne

hem diyo serenay kendi yazdı herkes özgür, hem bernayı etkileyeme çalışıyo almeda yaz diye, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

onu ne kadar sevdiğini ölçekmiş, babasının kızımısın çatlak

Kesinlikle themiss,bu yıl neden yok ki,turabiyi cagircaklarina gokhani cagirmalilardi
gökhanı çağırmış acun ama yeni albüm çıkardığı için gelmemiş sanırım öyle demişlerdi topiğin başında aynı soruyu bende sormuştum gökhan gelseydi yada nihat onları tutacaktım ya

Gökhan adamım ya geçen sene kesinlikle o almalıydı içinin güzelliği dışına vurmuş adamın

çok beyefendi saygılı

Ben onun alacağını dusunuyordum turabi alınca şaşırdım. Gökhan bu sene olsaydı ünlüler daha güçlü olabilirdi.

nihat mı iyi misin canımkafan yerin demi ne içtin

Hmmm,bilmiyordum canim. Nihat gelcek diye cok seviniyoduk ama hödüklük yapti

aynen canım gökhan dururken neden hurbo turabi neden
Hahahaha hurbo turbo

aynen bende çok üzüldüm ama şaşırmadım halk turabi gibilerine bayılıyor genelde terbiyesiz seviyesizlere
ya benim arkadaş geçen sene beraber izlerken gökhan zaten zengin turabi alsın yazık niye gökhanı destekliyorsun demişti turabi kazanınca anladım neden duygu sömürüsü resmen

hıı tamam o zaman bende doğan sandıydım

nihat altınkayayı bende severiim

nihatlar karıştı sorry
ben doğanı pek sallamıyorum gelse survivor izlemezdim toptan konuşmaları falan bayıyor beni ya onun yarıştığı dönemi elenene kadar izlemedim ben pascalın yarıştığı zamanıda kaçırdım onun yüzünden

bende kaçıyorum iyi geceler hepinize artık bende yarın özette görürüm en kötü ne olmuş ne bitmiş geç oldu

ya benim arkadaş geçen sene beraber izlerken gökhan zaten zengin turabi alsın yazık niye gökhanı destekliyorsun demişti turabi kazanınca anladım neden duygu sömürüsü resmen
cnm bende gökhanı desteklememe rağmen final gecesi turabi alsın istemiştim ne de olsa gökhanın parası var diye şimdi olsa asla desteklemem sürünsün...

Merve oflaz ve anılın gitmesi lazım bence öncelikle merve tabi anılın da ayak nedeniyle bundan sonra pek bişey yapabileceğine inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…