- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Gıslar turabim
Ay benimdeee geçen sene de uyuz oluyodum bu sene daha çok gıcık oluyorumSahra yı görünce bende öne çıkan tek duygu sinirOnun sömürüsünden ne olur
aynen böyle kızların oldugu bi platformda dedikodu kaçınılmaz olur zaten
geçen hafta külden makyaj yapmışlardı ünlüler bgn yok mesela
oflazın saçlarıda yıkanmış gibi
Ama berna sahra nın hakkından iyi geliyoranıl çok alıyor ama yalnız bence bernaya da gıcık onu da yazabilirler
Duygu Çetinkaya da Merve Aydın için oy istemiş
Duygu Çetinkaya da Merve Aydın için oy istemiş
Demek ki sorun bizde değil Sahra daAy benimdeee geçen sene de uyuz oluyodum bu sene daha çok gıcık oluyorum
tabi ki de o gitsin en gitmeyi hak eden kişi oflaz oflaz oflazAma berna sahra nın hakkından iyi geliyor
Yarışmalarda da başarılı, oflaz gibi konu mankenliği yapmıyor oflaz gitsin
bugün yas tutuyorlar süslenip gelmemişler ondan
Ayy evet ben gitsem oraya bi çekirdeğin eksik olurdu.tüm oyunları Konseyi dönerim dönerim konuşurum. .ay Giz gördün mu diye
evet ya güzel olmuştuama güzel olmuşlardı ya ben çok başarılı bulmuştum
hatta küllerden yaptıklarını görmeden nasıl makyaj yapmış bunlar dedim düşün
Evet bu hafta Aydın için oy istemiş kesin olarak ama yine de Berna,Pascal,Doğu için de oy atabilirsiniz demiş ama asıl istediği Aydın'mış.aaaaaaa duygu da alem yani geçen hafta berna diyordu bu hafta merve aydın
duygunun da dışarda farklı bi stratejisi var resmen
Evet olsun bence de Serenay,Oflaz olmasında birinci kim olursa olsunzaten dokunulmazlığı var ama olsun oda tatsın 1. liği yazık yeter artık hep anıl serenay
Bu da hem sonradan geldi hem nasıl herkes bunun ağzına bakmaya başladı yaHakan lama gibi tükürcek şimdi
Aynen kanki yaBu da hem sonradan geldi hem nasıl herkes bunun ağzına bakmaya başladı ya
Sinir olduklarım biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?