Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bernaya güle güle inşallah o gider bu arada bu haftadan sonra anıl diskalifiye edilicek diye dedikodular dönüyor internette
Gönüllüler zagen güçlüydü bu şekilde olursa dahada güçlü olucaklar

kızlar taner tv 8 de

Favorim Hasan.. Ama grup olarak ünlüleri tutuyorum. Gönüllülerde turabi,sahra gibi terbiyesizler var ya.. izledikce gıcık oluyorum.. Gerçi şimdilik sahra düzeldi ama Turabi artık diskalifiye olması gerekiyor..

İzliyorum şimdi. Jess diyor ki Hasan la ne problemin oldu cevap sevmiyorum peki neden kem küm...

Turabi diyormuş ki benim konuşmadığımla konuşmayın. İlkokul bebesi gibi bunlar yaw

hilmi de aynı, bi de hönkürüyo, yok turabiden korkmuyomuşta yok turabi onun en iyi dostuymuşta, yok bi Allahtan korkarmışta, bal gibi korkuyosun

bernada matah değil ayarsız ama oflaza yeğlerim yani
doğukanı dövcek galiba bu akşam

dün de en çok savaş veren doğukandı, egoda yok adamda hasana hareketlerine çok güldüm, çok sempatik, o hareketleri turabiye yapsa turabi delirir, hasan aynı takımda olsalar grup olurlardı bence

bernanın hareketlerinden sonra berna gitsin istiorum
ama birazda canı yanıyo ondan öyle davranıyodur die düşünüyorum en iyisi anıl gtsin anıl

Ya salak mı bunlar.. orda oflaz ve pascal varken bernayi nasil yazıyorlar... kız gıcık kabul ama oynuyo arkadas puan getiriyo takımınıza nasıl gidip de berna yazabiliyosunuz.. Serenay geçen konsey de hasanın turabiyi söylemesi gerektiğini savunuyordu.. Kafası çalışmıyo işte burdan belli...

Hasanla turabi olayı ne oldu seyredemedim tanıtımlardan anladığım kadarıyla hilmicem halen turabiyle dimi?

İzliyorum şimdi. Jess diyor ki Hasan la ne problemin oldu cevap sevmiyorum peki neden kem küm...

Turabi diyormuş ki benim konuşmadığımla konuşmayın. İlkokul bebesi gibi bunlar yaw

bende izledim biraz o programı

tanerin ne dediğini bir anlamayan ben miyim acep

öyle bir konuyor ki çok tuhaf vızıltı gibi ne dediği doğru dürüst anlaşılmıyor

günaydın kızlar
2 gün izleyememiştim sayenizde güzel bir özet izlemiş kadar oldum

artık Oflaz gitsin nolur büzük dudak görmek istemiyoruz
tanıtımlarda diyor ya bunların topu gitse huzur bulucam diye oflaz

asıl o gitse biz cümleten huzur bulucağız vasıfsız

pabucumun şampiyonu

geçmişi okuyordumda canm evde nasıl yaptı
şu hazırlardan mı ki :))
yok be canım kurban etim vardı buzlukta zaten püf noktası o et buzken kesilir hemen ince ince doğradı tavada kızarttı..salçalı sos hazırladı bir taraftanda tereyağını ısıttı..koca bir tabağa pideleri doğramış sosunu dökmüş et üstüne de tereyağ anlatırken güzeldide çiğ et kokusunu alınca bir acayip oldum tabi :)) nitekim yerken gayet güzeldi

anladım canm güzel tarİF oldu benm içinde

Turabi insanları saygısızca eleştirdiğinde dürüst oluyor ama Hasan doğruyu söylediğinde içindeki pisliği dökmüş oluyor. Yanlış algılamışsınız bence. daha tarafsız izlemelisiniz.Ayrıca orada saygı çerçevesinde konuşan tek kişi Hasan. Turabi'nin her hareketinden şov fışkırıyor. Hilmicem 'de turabinin çizdiği yolda dümdüz ilerliyor ..

berna yine kendini yiyeceğe benziyor
sahra uyuzu bayram eder artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…