kızlar taner tv 8 de
aynen,hilmi de taner de ilkokul bebesiİzliyorum şimdi. Jess diyor ki Hasan la ne problemin oldu cevap sevmiyorum peki neden kem küm...
Turabi diyormuş ki benim konuşmadığımla konuşmayın. İlkokul bebesi gibi bunlar yaw
İzliyorum şimdi. Jess diyor ki Hasan la ne problemin oldu cevap sevmiyorum peki neden kem küm...
Turabi diyormuş ki benim konuşmadığımla konuşmayın. İlkokul bebesi gibi bunlar yaw
ayy pasaklılarkonseyde dikkat ettiniz mi ikisi birden sakal tımarladı durdu yine
İzliyorum şimdi. Jess diyor ki Hasan la ne problemin oldu cevap sevmiyorum peki neden kem küm...
geçmişi okuyordumda canm evde nasıl yaptıAnnem kalkmış bana iskender yapmış dun canım çekti diye oysa burnuma kotu koktu ama kırmadım yedim midemde horon var buyrun gelin:s
tanıtımlarda diyor ya bunların topu gitse huzur bulucam diye oflazgünaydın kızlar
2 gün izleyememiştim sayenizde güzel bir özet izlemiş kadar oldum
artık Oflaz gitsin nolurbüzük dudak görmek istemiyoruz
yok be canım kurban etim vardı buzlukta zaten püf noktası o et buzken kesilir hemen ince ince doğradı tavada kızarttı..salçalı sos hazırladı bir taraftanda tereyağını ısıttı..koca bir tabağa pideleri doğramış sosunu dökmüş et üstüne de tereyağ anlatırken güzeldide çiğ et kokusunu alınca bir acayip oldum tabi :)) nitekim yerken gayet güzeldigeçmişi okuyordumda canm evde nasıl yaptı
şu hazırlardan mı ki :))
anladım canm güzel tarİF oldu benm içindeyok be canım kurban etim vardı buzlukta zaten püf noktası o et buzken kesilir hemen ince ince doğradı tavada kızarttı..salçalı sos hazırladı bir taraftanda tereyağını ısıttı..koca bir tabağa pideleri doğramış sosunu dökmüş et üstüne de tereyağ anlatırken güzeldide çiğ et kokusunu alınca bir acayip oldum tabi :)) nitekim yerken gayet güzeldi
Yok doguya saldirmaya calisiyor sanki bir seyler oluyor anili itiyor pascali itiyor degisik bir seydi baya
Hic de gereksiz bir tavrı yok.Ayrıca Hilminin Turabiye de ihtiyacı yok.Arkadaşlar ve birbirlerine destek oluyorlar.Hilminin yaptığı her hareketi Turabinin kuklası diye değerlendireceğinize hasanında birinci olduktan sonra içindeki pisliği nasıl döktüğünü değerlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?