Ne yapsın başka?Hasan birinci oldu diye begüm ve sahra gibi onun kollarının altına geçerek dursun mu ?Kendine bir yol seçti ve geri dönmek de ona yakışmaz.
ben genelde hep ünlüleri tuttum bu zamana kadar geçen senede öle ama gönüllülerde severdim onları şimdi sevmiyrum tek düzgünğ hasan bence tabi
bu birlesme ne zaman olacak? haftaya mi?
Favorim Hasan.. Ama grup olarak ünlüleri tutuyorum. Gönüllülerde turabi,sahra gibi terbiyesizler var ya.. izledikce gıcık oluyorum.. Gerçi şimdilik sahra düzeldi ama Turabi artık diskalifiye olması gerekiyor..
bir an önce olsa doğukan orda dedikoduculan içinde kala kala psikolojisi bozulacak.
bende hasan abi icin istiorum, adamin hic erkek arkadasi kalmadi.
gecen sene birlesmemislerdi ama demi? herkes adalarinda devam etmisti
bu akşamki tanııtm videosunu sizleyen varmı acunn.comda ben açamıyorumda
yada dikkat çeksin diye sadece orasını koymuş olabilirler...ama akşamı merakla bekliyorum bu survivor her olsa hergun izlicem vallaberna şov izlicez galiba canım, berna doğukana dalıyo gibi
Berna saglam bi tokat hakediyo aslindabizi de siddet yanlisi yaptilar sagolsunlar.
Kiz oyunlarda iyi de herkese satasmadan da durmuyor ya..
partiden sonra birleşmedi ama 1-2 hafta sonra birleşmişlerdi... he ya hasan garibim tek erkek kaldı. bide hasan ve doğukanın ada hayatını merak ediyorum 2 side dürekli çalışıyor boş durmuyor birlikte neler yapalar kim bilir.gerçek survivorculuk böyle olur...
aynen ya, bence zaten hasan abi dogukanla bir olacak.
bana hakana sempatisi var gibi geliyor, umarim hakan serenay merve oflaz grubuna yakin durmaz
dogukanla begümle devam etsin
berna kalirsa turabi ve hilmiceme yanasir
hilmicemle turabi yine yalniz takilir
turabi& hakan, berna & sahra ayni adaya düserse vay halimize, gelin cümbüse...
aynen canım yaaHeralde şu adada da merve aydın kadar gıcık olduğum biri yoltur sinsi insanları hiç sevmem ha bide bernada fenaymış o gider inş. Bezdim birbirinim kuyusunu kazan insanları izlemekten herkesde bu tiplere bayılıyor sorun bende galiba
aynen canım yaa
tamam herkes dedikodu yapıyor ama mere aydın insanları çok pis dolduruyor
ve haklarında hiç düzgün konuşmuyor
bi sporcu böyle olmamalı
hasanın hakana sempatisi yok bence sadece son olayda hakan haklı diye hakanı savundu aslında bi nevi gönüllülerin onurunu kurtarmaya çalışıyo.aynen ya, bence zaten hasan abi dogukanla bir olacak.
bana hakana sempatisi var gibi geliyor, umarim hakan serenay merve oflaz grubuna yakin durmaz
dogukanla begümle devam etsin
berna kalirsa turabi ve hilmiceme yanasir
hilmicemle turabi yine yalniz takilir
turabi& hakan, berna & sahra ayni adaya düserse vay halimize, gelin cümbüse...
oflaz oyun mu kazandı kız hangi son oyundu hatırlayamadm da merak ettm =)bende düşündüm ofalaz yazacak herhalde diye ama son oyunlarda puan aldı ya ondan yazmazdı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?