Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ne yapsın başka?Hasan birinci oldu diye begüm ve sahra gibi onun kollarının altına geçerek dursun mu ?Kendine bir yol seçti ve geri dönmek de ona yakışmaz.

Siz hayırdır ya sürekli bana koşuyorsunuz çok komik

herkes istediği yorumu yapmakta özgür diye biliyorum. bana göre Hilmi bu yıl yanlış yolda , yada yanlış bir yol arkadaşı seçti kendine . Sizi rahatsız eden ne yani

ben genelde hep ünlüleri tuttum bu zamana kadar geçen senede öle ama gönüllülerde severdim onları şimdi sevmiyrum tek düzgünğ hasan bence tabi

Kesinlikle hep ünlüleri tuttum en azından daha saygılıydılar hep.

ama bu yıl öyle bi profil çizdi ki Hasan , eğer bir gönüllü kazanacaksa bu kesinlikle Hasan olmalı

bu akşamki tanııtm videosunu sizleyen varmı acunn.comda ben açamıyorumda

Favorim Hasan.. Ama grup olarak ünlüleri tutuyorum. Gönüllülerde turabi,sahra gibi terbiyesizler var ya.. izledikce gıcık oluyorum.. Gerçi şimdilik sahra düzeldi ama Turabi artık diskalifiye olması gerekiyor..

sana katılıyorum . turabinin diskalifiye olması şart . kimseye saygısı yok . dünkü oyunda Doğukana karşı yaptığı çok ayıptı Cüsse olarak kendinden küçük olabilir doğukan . ama adam resmen şov amaçlı orda.. minder kullanmıyo oyunda falan ' hadi gelsene gelsene'' der gibi .. terbiyesizlikten başka bir şey değil. sahra da dediğin gibi düzelme var bnce de

bende hasan abi icin istiorum, adamin hic erkek arkadasi kalmadi.
gecen sene birlesmemislerdi ama demi? herkes adalarinda devam etmisti

partiden sonra birleşmedi ama 1-2 hafta sonra birleşmişlerdi... he ya hasan garibim tek erkek kaldı. bide hasan ve doğukanın ada hayatını merak ediyorum 2 side dürekli çalışıyor boş durmuyor birlikte neler yapalar kim bilir.gerçek survivorculuk böyle olur...

berna şov izlicez galiba canım, berna doğukana dalıyo gibi
yada dikkat çeksin diye sadece orasını koymuş olabilirler...ama akşamı merakla bekliyorum bu survivor her olsa hergun izlicem valla

Berna saglam bi tokat hakediyo aslinda bizi de siddet yanlisi yaptilar sagolsunlar.
Kiz oyunlarda iyi de herkese satasmadan da durmuyor ya..

Berna saglam bi tokat hakediyo aslinda bizi de siddet yanlisi yaptilar sagolsunlar.
Kiz oyunlarda iyi de herkese satasmadan da durmuyor ya..

evet ya başarılı insan olgun insandır bunlar sürekli kendi başarılarıyla övünüp başkasını ezma derdin de

aynen ya, bence zaten hasan abi dogukanla bir olacak.
bana hakana sempatisi var gibi geliyor, umarim hakan serenay merve oflaz grubuna yakin durmaz
dogukanla begümle devam etsin
berna kalirsa turabi ve hilmiceme yanasir
hilmicemle turabi yine yalniz takilir

turabi& hakan, berna & sahra ayni adaya düserse vay halimize, gelin cümbüse...

işte ozaman karılar hamamına döner her an patlamaya hazır bombalar aynı ortamda gezecek.

aynen canım yaa
tamam herkes dedikodu yapıyor ama mere aydın insanları çok pis dolduruyor
ve haklarında hiç düzgün konuşmuyor
bi sporcu böyle olmamalı

aynen canım yaa
tamam herkes dedikodu yapıyor ama mere aydın insanları çok pis dolduruyor
ve haklarında hiç düzgün konuşmuyor
bi sporcu böyle olmamalı

başarılı insan ben yaptım dememeli bırak başkaları desin.geçende merve hakan için ben olmasam açlar aç dedi röportajda o hafta ödül oyunlarında çok kötüydü hep hakan doğukan serenay sayesinde karnı doydu.

bunlar oyun bir hafta senin yeteğenie göre oyun olur sen başarırsın diğer hafta başkası ama şu oflasız yeteneği ne hala göremedik hiç bir oyunda başarısı yok. bide demezmi ben şampiyonum diye beni elemeye çalışıyorlar. pes artık dedim.

Ay akşam olsa da çekirdeğimi alıp bi kavga izlesem ya. Yürü be berna sen de olmasan ünlüler adası dedikosucu altın günlerine dönecek. Keh keh...

hasanın hakana sempatisi yok bence sadece son olayda hakan haklı diye hakanı savundu aslında bi nevi gönüllülerin onurunu kurtarmaya çalışıyo.
Bide adalar birleşirse oflazlarla değilde sadece doğuyla takılır bence çünkü gözlemlediğim kadarıyla doğuda o gruptan çok hoşnut değil anıllarla takılmaktansa oflazlarla takılıyo yanlışa yanlış diyen efendi biri.Oflazlarda çok masum değil yani hakan da dahil.
Bence doğu hasan begüm ve sahra takılırlar sahradan çok emin değilim ama çıkıklık yaparsa şutlarlar onu da gruptan şimdilik iyi gidiyo

bence acun bu oyunu seçerek haksızlık yapmadı. belkide yaptı ama benm tezim şu yönde;
berna oynasaydı kolları çok güçlü olduğu için 2 puan yapardı bu durumda 6 olan ünlüler 8 yapardı scoru.
10 olan gönüllülerden de 2 puan düşüce durum 8-8 oluyor.
evet gönüllüler güçlü kabul ediyorum ama berna oynasa ünlüler gönüllülerin peşlerini bırakmazdı ve beraberliğe kadar çıkabilirlerdi. şanslrı olursa alabilirlerdide.
tıpkı merve aydın ın dediği gibi. daha önceki güç oyununda almışlardı. berna nın muhteşem taktikleri sayesinde

bu arada bence berna nın oyları düşmüştür. o küfür olayından sonra konsey olmadı çünkü. olay olduktan 1 hafta sonra konseye yansıyor biliyorsunuz. berna da gidebilir yani
benm içime doğan berna
3. adayla çok ilgilenmiyorum çünkü sonu merve oflaz ya da berna paylaşıyor.3. aday ın etkisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…