sanki serenay çok farklı serenaya seni yazrım demişti
serenayla berna da kankaydı ne oldu serenayda grubuna uyup bernayı söylemedi mi
ve yahut tolga can dostuydu onu da yazdı
Gecen sene oy topladigi herseyi deniyo turabi kombo yapti suan
Ben buyuklerime saygisizlik yapmamm
evimizde boyle zengin kahvalti mi gorduk
Simdi anamm garipp anamm
Ha gayret turbo alcan birinciligi geri bide ağla ailem dansci olmama izin vermedi diye bi o kaldi suan
tartışmayı başlatan doğukan yalnız ayrıca kıza deli dedi berna barış manço hakkında kötü hiçbirşey demedi özür dilemesi gereken doğukan bence
Benim favorim hangi takım bilmiyorum. Şaştım kaldım.
Ünlüler desem, özellikle Hakan ve Oflaz varken dilim varmıyor. Kaldı ki Ünlüler takım falan değiller. Birbirini yemek için bir araya toplanmış gibiler. Seviyesizlik diz boyu. Türkiye'nin seçilmiş Ünlüler'i bunlarsa vay halimize!
Gönüllüler desem, Turabi ve Sahra varken içim almıyor. Hilmicem'e de gıcığım artık.
Ben sanırım herhangi bir takımdan yana olamayacağım.
Şuan için tek favorim var, o da Hasan!
Bu yıl Hasan'ın şampiyon olmasını gönülden istiyorum.
Ben doğukanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum asla zaten, o adada kazanmayı hakeden birkaç kişiden biri bence ama iyi niyetli ve dolduruşa geliyor, dün bernayla kavga ettiklerinde ne hakan vardı yanında ne serenay ne de merve o, onları ayıran merve a pascal ve sakat ayağıyla anıldı ,onlar ayırmasaydı bel ki de birinden biri diskalifiye olacaktı diğerlerinin umru bile olmadı inşallah doğukan gerçekleri görür o zaten çok başarılı efendi birisi kendi doğrularında hareket eder umarım artık..kotu bir şey demedi ki zaten durup dururken babasını karıştırması sıkıntı Doğukan hassas çocuk çabuk etkileniyor.bide vermişler alttan şer çetesi gazı Berna olayı büyüttü hı tamam de büyümesin dopukan kavga sevmiyo turabiden bile özür diledi. Berna ortam sakinleşince savundun kendini ama yok çabuk sinirleniyor sürekli kendini hakki çıkartma çabası
Ben doğukanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum asla zaten, o adada kazanmayı hakeden birkaç kişiden biri bence ama iyi niyetli ve dolduruşa geliyor, dün bernayla kavga ettiklerinde ne hakan vardı yanında ne serenay ne de merve o, onları ayıran merve a pascal ve sakat ayağıyla anıldı ,onlar ayırmasaydı bel ki de birinden biri diskalifiye olacaktı diğerlerinin umru bile olmadı inşallah doğukan gerçekleri görür o zaten çok başarılı efendi birisi kendi doğrularında hareket eder umarım artık..
Ben F*** anladımslm kızlar
Berna doğukan'a ne diyor sizce
Sen anlamını biliyomusun diye soruyor ya
Büyük terbiyesiz yaBen F*** anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?