Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
iyi geceler bende kaçıyorum yarın yokum ya izlerim ama topiğe gelemem sanırım bakalım yine ne olaylar olacak görüşürüz artık haftaya

sanki serenay çok farklı serenaya seni yazrım demişti

serenayla berna da kankaydı ne oldu serenayda grubuna uyup bernayı söylemedi mi

ve yahut tolga can dostuydu onu da yazdı

Serenay a ben seni asla yazmam demişti sonra yazdıydı...

Neyse geçen senenin kritiğini boşverelim aman bunnarın hepsi aynı bacım

Hilmicem kazandiklarinda begüme kosup son anda sarilmaktan vazgectiginde, ve begüme kendi ekmegini vermek istediginde icim sizladi biraz. Bu cocuk neden böyle biri oldu? Icinde var iyi birisin iste,neden olmadigin gibi davranmaya calisiyorsun.Gercekten üzülüyorum, yanlis tarafta er yada gec anlayacak umarim...

Berna cok antipatik olmaya basladi,inanilmaz seviyesiz konusmalar.
Ben ondan cok umutluydum hatta hasan abiyle favorimdi ama bu saatten sonra asla

Mervenin arsızlığı cesaret gibi görünüyor ama yaptığı dedikoduyu gidip birde yüzüne söylemek arsızlıktır cesaret saygılı değerleri olan insanların işidir serenaya sende tolgayı yazdın deyip arkadaşlalıklarını tolganınkiyle bir tuttuğunu yani değersiz gördüğünü gösterir ve kendisinin alçakça bir haraket yaptığını kabuş edip ama sende böle böle yaptın demeye gelir merve kesinlikle egosu tavan yapmış ama süreklide egosu elinde patlayan biri ben gönüllüleri destekliyorum ama ünlüler kazanıncada sırf serenay ve doğukan için seviniyorum

Hicbir reality show boyle ajitasyon, boyle fakir edebiyati gormemistir

Benim favorim hangi takım bilmiyorum. Şaştım kaldım.

Ünlüler desem, özellikle Hakan ve Oflaz varken dilim varmıyor. Kaldı ki Ünlüler takım falan değiller. Birbirini yemek için bir araya toplanmış gibiler. Seviyesizlik diz boyu. Türkiye'nin seçilmiş Ünlüler'i bunlarsa vay halimize!

Gönüllüler desem, Turabi ve Sahra varken içim almıyor. Hilmicem'e de gıcığım artık.

Ben sanırım herhangi bir takımdan yana olamayacağım.

Şuan için tek favorim var, o da Hasan!

Bu yıl Hasan'ın şampiyon olmasını gönülden istiyorum.

tartışmayı başlatan doğukan yalnız ayrıca kıza deli dedi berna barış manço hakkında kötü hiçbirşey demedi özür dilemesi gereken doğukan bence

kotu bir şey demedi ki zaten durup dururken babasını karıştırması sıkıntı Doğukan hassas çocuk çabuk etkileniyor.bide vermişler alttan şer çetesi gazı Berna olayı büyüttü hı tamam de büyümesin dopukan kavga sevmiyo turabiden bile özür diledi. Berna ortam sakinleşince savundun kendini ama yok çabuk sinirleniyor sürekli kendini hakki çıkartma çabası

aynen bacım yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal ben takımı bıraktım sadece hasan kazansın öncekinde de şimdide adam hiç değişmedi birazda iyiler kazansın

Bu şer çetesini görünce turabi bile daha masum geliyor sevimli gözüküyor bu ne ya...tiksindirdiler iyice hep entrika dedikodu

artık survivordan zevk alamıyorum ya dün onu fark etttim.
11e dek oyun mu sürer baydı artık Acun
zaten doğu-berna kavgası 10 kez fragman geçti.

bu sene tat yok. Allahtan All Star'lar yani. tat tuz sıfır. seviye yerlerde.

ünlüler oyun alamadı gene ya acaba merve oflaz gitse ada düzene girermi
kimse birbiriniz sevmiyor
kahvaltıda müthişti ama
doğu ile bernada bernanın haklı yönleri vardı ama küfür hemde herkezin önünde hiç olmadı berna
merve aydın doğukanı nasıl gaza getiriyor serenayla merve oflaz için vayyyy beeee
yok ya ünlülerden ayda yok ne varrsa hasanımda var galiba

Acun her an yarışmanın seviyesini düşürtüyor artık bilerek yapıldığını düşünüyorum bu yarışmanın iki tarafında ne olacağını bildiği bir oyun olduğunu düşünmeye başladım oynanacak oyunlar, o hafta hangi takımın kazanacağı hepsi belli gibi geliyor bana artık. Baksanıza geçen gün güç oyunu oynanmadan biz güç oyununda iyi değiliz dediler mesela. Dokunulmazlık gibi önemli bir konuda nasıl güce dayalı bir oyun koyar Acun olacak şey mi. Gönüllerin yeneceği bariz belli. Oflaz ve Hakan artık aşmış durumdalar kendilerini insanları birbirine düşürme ve karşıdan oturup izleme konusunda. Berna'ya laf ediyor ama Almeda'yı yaz dedim ne demek yok Almeda'ya lakap takmış filan Berna zamanında ne alakası var şimdi bir de kamera önünde Serenay'ı şahit tutuyor kendine. Hakan Doğu ve Berna'yı tokuşturdu karşıdan izledi. Ne demek şunu istemiyorum bunu istemiyorum adada kim ki Hakan. Bugünde balık tutacak diğer gruba vermeyecek Doğu açsın gözünü artık. Turabi hakaretlerin tavırların en üst seviyesini yaptı diskalifiye olmadı yarışmadan. Keşke Oflaz gitse. Peki şimdi 3. aday çıkmadı sms oylamasına göre gidecekler sms oylamalarını bu akşam mı görebiliriz sitede. Oflaz gitme korkusuyla neler yapıyor Hakan'ın komplosu.

Doğukan ne olur artık farkına varsın ya yapılmak istenenin. Kendi yapamadıklarını ona yaptırdıklarının, maşa olarak kullandıklarının, Oflaz ve Hakan'ın bencilliğinin, kabadayılığının, kavgada bile karşıdan oturup zevkle izlemesini sonra Merveyle nasıl tokuştular ama diye konuşmasının, açlık konusunda bile bencillik yapıp kendi tuttu diye balığı paylaşmamasının hepsini çünkü Doğu o gruba yakışmıyor inşallah Merve Aydın onunla konuşmasında bişeyleri farkettirebilmiştir Doğu'ya.

TV 8 de duygu konuktu ilk defa hak verdim ya.akllıca yorumlar.kavga oluyo Doğukan yalnız arıyırmaya sakat ayağıyla anıl gidiyo grubundan kimse yok.merve aydın doğru diyo dedi oflaz herkesi kullanıyor yonetiyo.bence bu kavga bernayı diskalifiye ettirmek içindi oflaz elenmesin diye ama Doğukan sinirine. Hakim biri.başkadı olsa betnayla aynı fevrilikte neler olurdu.

Doğukan görsün artık gerçekleri hiçbir gruba ihtiyacı yok ama duygussl çocuk profesyonel değil o huzurlu olunca oyunlarda başarılı.onceki survivorda cengiz ümit karan vardı yanında onların grubunda olmasa da huzur vardı adada.

Ne balıkmış ya..,özlem Bi tane tuttu pişirdi hetkese pay etti.bu kadar düşmansınız bunlar sureli başa kalkıyor onlarda Bi teşekkür bile etmiyo lezzetsizleri etdizleri bize verdiler diye şikayetlrniyor

Ben doğukanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum asla zaten, o adada kazanmayı hakeden birkaç kişiden biri bence ama iyi niyetli ve dolduruşa geliyor, dün bernayla kavga ettiklerinde ne hakan vardı yanında ne serenay ne de merve o, onları ayıran merve a pascal ve sakat ayağıyla anıldı ,onlar ayırmasaydı bel ki de birinden biri diskalifiye olacaktı diğerlerinin umru bile olmadı inşallah doğukan gerçekleri görür o zaten çok başarılı efendi birisi kendi doğrularında hareket eder umarım artık..

Aynen canım . Doğukani kullanıyorlar hakan la merve çok fenalar beklediler karşına geçip izlediler Ya bu nasıl arkadaşlık yazıklar olsun çok planlı işler bunlar.inş. Doğukan gerçekleri görür umudum var

slm kızlar
Berna doğukan'a ne diyor sizce
Sen anlamını biliyomusun diye soruyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…