Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ya Acun sitede bipsiz verse ya videoları Berna Sahra yada küfür etti ne dediğini bence herkes duymalı
Onuda merak ediyorum mesala çünkü ota B*ka bip koyuyolar ne derece kötü bi küfür olduğu önemli yani bence

ya Acun sitede bipsiz verse ya videoları Berna Sahra yada küfür etti ne dediğini bence herkes duymalı
Onuda merak ediyorum mesala çünkü ota B*ka bip koyuyolar ne derece kötü bi küfür olduğu önemli yani bence

tarz yarışmasında bi kızı biplemişlerdi ben de o. dedi sandım. Meğer varoş demiş onu bipliyorlarmış.
Berna da sahraya orada o tarz bişey demiş de olabilir. Çünkü kız sonra ne ya bu küfür mü falan diyordu. o. her yerde küfürdür yani. Onu diyip te sonra bu küfür mü ki demez kimse.

bernanın kafası farklı çalışıyor diiyo her şeyi bunda ne var ben ne dedim ki diyo

Duygu doğru demiş ben Merve Aydın'ı seviyorum yarışmacı olarak eza aynı şekilde Anıl,Doğukan'ı. Doğukan'ın Oflazların yanında yer almasındansa Aydınların yanında yer almasını isterdim. İlla grup olmaz derse bile tek başına yarışmasına bile razıyım yani. Doğukan çok efendi ve iyi bir yarışmacı Oflazların yanında olmayı haketmiyor.

o 3 kişi kim
biri oflaz biri pascal galiba da diğeri kim :)

berna o konuda haklı yanlız, türkçesi yeterli olmayanlar kendini ifade edemiyor, o yüzden de sinirleniyorlar biraz
berna da bi çene var maaşallah
dinlemesni bile bilmiyo ki
geçen sene diskalifiye olunca survivor panaromada hiç susmadan konuştu. hiç nefes almadı yani biz izle istersen chess

geçen sene diskalifiye olunca survivor panaromada hiç susmadan konuştu. hiç nefes almadı yani biz izle istersen chess

hadi ya görmedim, gayet güzel ifade ediyor diyosun

gerçi seda da böyleydi, aynı kültürden gelen biri olarak, es vermeden cır cır konuşuyodu

2 cümleden sonra sesini yükseltmeye başlıyor sürekli savunma halinde saldırı altında gibi davranıyo

hadi ya görmedim, gayet güzel ifade ediyor diyosun

gerçi seda da böyleydi, aynı kültürden gelen biri olarak, es vermeden cır cır konuşuyodu
evet bence türkçesiyle ilgili sıkıntı yok.
zaten anlaşılıyor türkçesi öyle seda gibibile değil
yine bahane sunuyor takmış kafaya Türkçülüğü Türkçe yi
bence bununla ilgili baya kompleks yapmış kendine
zaten geçen sene dediki yarışma sayesinde Türkçem baya düzeldi dedi.
valla panaromayı izlemesem böyle yorum yapmazdım ama hiç susmadı yani
annem dedi yeter başım ağrıdı değiştir.
hatta orda bir efendi bir efendi sahra ya falan sövmedi sinirlenmedi hiç

2 cümleden sonra sesini yükseltmeye başlıyor sürekli savunma halinde saldırı altında gibi davranıyo
Aynen öyle
karşısındakini konuşturmuyor
bir de Türkçeyle ilgili sıkıntısı olsa konseyde falan tripten tribe girmez
her dediklerini bir güzel anlıyor ağız falan eğiyor
ama dediğim gibi kompleks yapmış bunu

ama küfürler ingilizce "bastard"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…