- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
slm kızlar
Berna doğukan'a ne diyor sizce
Sen anlamını biliyomusun diye soruyor ya
ya Acun sitede bipsiz verse ya videoları Berna Sahra yada küfür etti ne dediğini bence herkes duymalı
Onuda merak ediyorum mesala çünkü ota B*ka bip koyuyolar ne derece kötü bi küfür olduğu önemli yani bence
tarz yarışmasında bi kızı biplemişlerdi ben de o. dedi sandım. Meğer varoş demiş onu bipliyorlarmış.
Berna da sahraya orada o tarz bişey demiş de olabilir. Çünkü kız sonra ne ya bu küfür mü falan diyordu. o. her yerde küfürdür yani. Onu diyip te sonra bu küfür mü ki demez kimse.
ya bu ne demek ergenlerden çok duyuyorumamk diyor bence.
Duygu doğru demiş ben Merve Aydın'ı seviyorum yarışmacı olarak eza aynı şekilde Anıl,Doğukan'ı. Doğukan'ın Oflazların yanında yer almasındansa Aydınların yanında yer almasını isterdim. İlla grup olmaz derse bile tek başına yarışmasına bile razıyım yani. Doğukan çok efendi ve iyi bir yarışmacı Oflazların yanında olmayı haketmiyor.TV 8 de duygu konuktu ilk defa hak verdim ya.akllıca yorumlar.kavga oluyo Doğukan yalnız arıyırmaya sakat ayağıyla anıl gidiyo grubundan kimse yok.merve aydın doğru diyo dedi oflaz herkesi kullanıyor yonetiyo.bence bu kavga bernayı diskalifiye ettirmek içindi oflaz elenmesin diye ama Doğukan sinirine. Hakim biri.başkadı olsa betnayla aynı fevrilikte neler olurdu.
Doğukan görsün artık gerçekleri hiçbir gruba ihtiyacı yok ama duygussl çocuk profesyonel değil o huzurlu olunca oyunlarda başarılı.onceki survivorda cengiz ümit karan vardı yanında onların grubunda olmasa da huzur vardı adada.
o 3 kişi kimBerna gecen sene sahranin yaninda cok melek kalmisti o olayda diskalifiye olunca magdur kahraman oldu cunku hakliydi , yigitin oy kaybetmesinin en büyük sebebi bernanin arkasinda durmamak olmustu.
Bu sene izleyince anliyoruz ki kizin hakkaten tutulcak tarafi yokmus, tam dengesiz agzindan cikan lafin anlamini bilmiyo.. Yigitin basini yedigiyle kaldi :)
Tabi orda ondan önce gitmesi gereken 3 kisi var suan, onlardan once elenmesi haksizlik olur. Sonucta huzur huzur diyolarda oyun kazanmayinca huzur olmuyo.al geçen dokunulmazlik kazandiginda oflazla aydin bile birbirinin saçlarını ormedigi kaldi :)
berna da bi çene var maaşallahberna o konuda haklı yanlız, türkçesi yeterli olmayanlar kendini ifade edemiyor, o yüzden de sinirleniyorlar biraz
berna da bi çene var maaşallah
dinlemesni bile bilmiyo ki
geçen sene diskalifiye olunca survivor panaromada hiç susmadan konuştu. hiç nefes almadı yani biz izle istersen chess
berna da bi çene var maaşallah
dinlemesni bile bilmiyo ki
geçen sene diskalifiye olunca survivor panaromada hiç susmadan konuştu. hiç nefes almadı yani biz izle istersen chess
evet bence türkçesiyle ilgili sıkıntı yok.hadi ya görmedim, gayet güzel ifade ediyor diyosun
gerçi seda da böyleydi, aynı kültürden gelen biri olarak, es vermeden cır cır konuşuyodu
Aynen öyle2 cümleden sonra sesini yükseltmeye başlıyor sürekli savunma halinde saldırı altında gibi davranıyo
hangi mervee ?merveyi neden seviyorum arkadan konuştuklarını yüzlerine de söylüyor korkmuyor diğer pısırıklar gibi
ya da ipleriKafama takıldı da onlar o adada koca koca çivileri nereden buluyorlar
evet ya çok komik adamdaki sorumluluk duygusuna baktaner bugün aramızda kalmasına gelecekmiş uyuya kalmış
bence veriyorlar yoksa okadar sandalye masa nasıl yapacaklar boş zamanlarda uğraşınlar diyeya da ipleri
evet bence türkçesiyle ilgili sıkıntı yok.
zaten anlaşılıyor türkçesi öyle seda gibibile değil
yine bahane sunuyor takmış kafaya Türkçülüğü Türkçe yi
bence bununla ilgili baya kompleks yapmış kendine
zaten geçen sene dediki yarışma sayesinde Türkçem baya düzeldi dedi.
valla panaromayı izlemesem böyle yorum yapmazdım ama hiç susmadı yani
annem dedi yeter başım ağrıdı değiştir.
hatta orda bir efendi bir efendi sahra ya falan sövmedi sinirlenmedi hiç
ne demek bu dun dediğiama küfürler ingilizce "bastard"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?