Kuzum bizim gonlumuz herkeze acik, hasani sevenler turbisimizi sevmiyor ama ama bak ben ben turabiciyim ama hasanida SeviyorumAynı anda nasıl sevebiliyorsun kız
Oh cok sukur ilk defa bi konseyden sonra turbişim konusulmuyor teşekkürler hakan
turabilerin tarafa geçtiği için miNadya giderek düşüyor gözümden. Yavaş yavaş tarafını belli ediyor gibi.
iki tarafta aynı evet ben gönüllüleri tutuyorum belirteyim amaDiğerleri de dedikoducu, diğerleri de kulisçi ama hakanları itici kılan şey, diğerleriyle birebir aynı şeyleri yapmalarına rağmen sürekli biz ne kadar iyi insanlarız, ay ne fedakarız, ne şekeriz, gerçek dostluğu survivorda bulduk muhabbeti yapmaları.
anıl hakan ı tabi söyleyebilir normal koşullard ama benm fikrimce karşı takımdan söyleyecekse bile seranay ı söylemeliydi o zamanAllah aşkına ya adada anlaşmadığı biri varken ve o grup ellerinden geldiğince karşı grubu eksiltmeye ve özellikle Anıl'ı göndermeyi düşünürlerken ve dokunulmaz olduğu için ve aldığı oy potansiyelinden dolayı da yazamazlarken Anıl Hakan'ı dedi diye mi suçlu oluyor bu adam Anılı göndericem elbet dokunulmazlığı kalkacak diyen adam Anıl şimdi sakat olabilir ama o da adada erkek ve iyileşecek öyle olmasa bile yine de Hakan Anıl'ı göndermez miydi kendi takımından mı gönderirdi. Hakan'ın nesi inandırıcı. Bana sürekli sakat olmamı ima edip laf diyorlar diyo Anıl, Hakan yok ben nasılsın iyi misin diye sordum diyor alçılı olan bir ayağı nasıl olduğunu Anıl bile bilmiyor Hakan çevirdi resmen. Oflaz ve Hakan kadar bencil kameralara oynayan insan yok. Kimi diyecekti kendi takımını mı satacaktı hani teker teker göndereceklerdi herkesi ne oldu. Aydın dokunulmazlığı da sembolü de aldı ağızlarının payını verdi bir halt yapamadılar Oflaz adada ne işe yarıyordu. Çok iyi ders oldu . Tuttuğu balığı bile karşı takımla paylaşmak istemeyen bir insanı hiç savunamam.
iki tarafta aynı evet ben gönüllüleri tutuyorum belirteyim ama
merve aydın ve anıl mecbur kalınca berna ve pascal la birlik oldular eksildikçe çoğaldılar gerçekten
oflaz ın grubu görcez şimdi.
dedikleri gibi kalanlarla devam ederlerse bu konuda hak veririm onlara.
yani pascal ı berna ı gruba çekmeye çalışmazlar ise.
tabi dimi işin ucunda para var herkes kendini düşünecek çoğunluk olursalar kalmaları daha garanti olacak mantıkenEvet özellikle bernaya çok sağlam yanaştılar. Anıl hiç hoşlanmıyordu diye hatırlıyorum bernadan. Bu hafta elinde bade ay canım hakanlar da seni hiç dinlemiyor diye dedikodu yapıyordu.
Hakanlar doğukan'ı kaybetmemek için bernayla çok yakınlaşamazlar ama pascalla yakın olmayı denerler bence. Sinsilik dedikoduculuk filan diyoruz hep ama biraz da yarışmanın doğası böyle. Ister istemez herkes kulisçiliğini konuşturuyor.
ayrıca hakanın her sorulan soruya mantıklı ve asla saygı sınırını aşmadan konuşuyor. bugünkü konseyde anıl bile saygısızlık yaptı hatta hakan sert bir bakış attı yavaş gibilerinden. nedir yani kendini iyi anlatıyor diye mi kibar diye mi kızlarla arası iyi diye mi neden hemen sinsi yaftaları yapıştırılıyor.bizim işyerinde de böyle güçlü olan birileri birilerine takar sonra herkes o kişiye takar dalga dalga yayılır yayılır konuşulur. en sonunda adamın sohbetinin bile olmadığı adamlar adam hakkında kalmayan lafı der ajsakjasjkajsakjs.
her kelimesine katılıyorum, malesef bu ülkemizin cehaletinden kaynaklanıyor,ne yazık ki kendimizi geliştiremiyoruz.yoksa turabi gibi magara adamları merve aydın ya da ahmet dursun gibi karaktersizler desteklenmezdiValla bizim halkımız hanzoluğu sever. Kaba saba değilse öyle kabadayı tavırlarıyla kamyon arkası yazıları söylemiyorsa ya da sürekli mağdur edebiyatı yapmıyorsa o adamı sevmezler.
Hakan bence de çok düzgün biri. Bizim halk böylesini sevmez o yüzden kazanamaz survivorı.
:))) geçen de çıkmış diyor ki ben çok mutlu büyüdüm annemle babamla hiç kavga etmedim diyor. Yanlııışşşşş!!! anam anam ben neler çektim büyürkene anamdan babamdan sevgi görmedim deyip ağlasaydı hemen baştacı edilirdi. Toplum olarak ruh hastasıyız maalesef.
her kelimesine katılıyorum, malesef bu ülkemizin cehaletinden kaynaklanıyor,ne yazık ki kendimizi geliştiremiyoruz.yoksa turabi gibi magara adamları merve aydın ya da ahmet dursun gibi karaktersizler desteklenmezdi
her kelimesine katılıyorum, malesef bu ülkemizin cehaletinden kaynaklanıyor,ne yazık ki kendimizi geliştiremiyoruz.yoksa turabi gibi magara adamları merve aydın ya da ahmet dursun gibi karaktersizler desteklenmezdi
destekleminize saygı duyuyorum ama ne yazık ki anlam veremiyorum.Her şey bence oyun kazanmak değil merve aydın gibi turabi gibi hırs küpü , sırf yarışları kazanmak ugruna her türlü fesatlığı yapabilecek bir karakter malesef kaldı ki merve aydın olimpiyat koşucusu tabiki performansı iyi olacak hatta herkesten iyi olmak zorunda çünkü o bir atlet ama bu seneki başarı oranlarına baktıgımızda 5 kişi ondan daha önde , daha başarılı.Sırf bir yarışma programında bir yarışmacıyı seviyorum diye cehaletle yaftalanmak da varmış kaderde. Şaşırmıyorum ama artık hiç bir şeye.
Tamam Turabi'ye sizin tabirinizle mağara adamı diyelim. Sana, bana itici geliyor olabilir. Ama öyle diye onu sevenleri,sematik bulanları aşağılamak bence haddimize değil.
Ben Merve Aydın'ı destekliyorum. Çünkü gerçekten başarılı bir yarışmacı. Yanlışları olabilir ama yine de seviyorum. Sonuçta bu yarışmanın adı ''Karakter Sizsiniz Türkiye'' değil.Öyle olsaydı belki sevmezdim.
Baktığın zaman tüm yarışmacılara, hangisi dört dörtlük ki. Hiç biri. Ama herkese, her yarışmacıyı sevdiren farklı yönler var demek ki.
Serenay ne diyor allahaşkına fragmanlarda salyasümük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?