Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hilmi cemi çiyan sokmuş feryat figan ediyor,turabi oturduğu yerden halen hasana hakana laf sokma derdinde.insan arkadaşının canı yanarken koşup gidip derdine çözüm araması gerekmez mi.turabi için hilmi cemin hiç önemi yok.inşallah hilmi cem de farkeder bu durumu

Anıl'ın birinci olması bence de çok saçma ama oldu ve bir isim söylemek zorunda. Ada da 2 grup olduklarını zaten her fırsatta söylüyorlar ve kim hangi grupta bu da çok net. Anıl kendi grubunda bir isim söyleyemeyeceğine göre Hakan Doğukan ve Serenay arasından birini söyleyecekti. Doğukan o grup içinde en masum olan onu söyleyemezdi. Serenay kızlardan oyun performansı olarak en iyilerden onu da söylememesi çok mantıklı. Geriye kaldı Hakan. Hakan derken zaten gitmeyeceğini Anıl da biliyordu. Ama ismini söyleyerek bir nevi Hakan hakkında rahatsız olduğu şeyleri dile getirmiş oldu.

Hakan'a gelince, aynı Anıl'ın dediği gibi, madem Anıl'ı söyleselermiş konseyde. Ama oy potansiyelini bildikleri için söylemediler. Yoksa Berna çok çirkef, o ada da yokken çok rahatız falan hepsi hikaye. Biz oynadık, oyunları kazandık, senin karnın doydu nankörsün diyor ama diğer yanda oyun performansı en yüksek kızı yazıp kendi de nankörlük yapıyor. Oyunları kazandıysanız bunda Berna'nın payı çok yüksek Oflaz'ın payı ise kocaman bir sıfır.

Nitekim ilk gitmesi gereken kişi gitmiştir. Anıl oyunlarda oynamadığı için hiçbir etkisi yoktur. Ama oflaz oynayıp puan kaybettirdiği için onun gitmesi en isabetlisi oldu. Şimdi oyunları alma olasılıkları daha yüksek.

Anıl da eğer iyileşmezse bir sonra ki gitmesi gereken o. Tabi sms sonuçlarına göre çok zor bu.

Nadya giderek düşüyor gözümden. Yavaş yavaş tarafını belli ediyor gibi.
turabilerin tarafa geçtiği için mi
eğer onu kastediyorsanız yavaş yavaş belli etmedi zaten onlarla takılıyordu dost evine yemek alıp çıkmak için geliyordu. balığı bile turabilerle yiyordu

iki tarafta aynı evet ben gönüllüleri tutuyorum belirteyim ama
merve aydın ve anıl mecbur kalınca berna ve pascal la birlik oldular eksildikçe çoğaldılar gerçekten
oflaz ın grubu görcez şimdi.
dedikleri gibi kalanlarla devam ederlerse bu konuda hak veririm onlara.
yani pascal ı berna ı gruba çekmeye çalışmazlar ise.

anıl hakan ı tabi söyleyebilir normal koşullard ama benm fikrimce karşı takımdan söyleyecekse bile seranay ı söylemeliydi o zaman
hakan gidecek olsa idi takımın işi çok zor olurdu. erkekler yoruluyor daha da yorulurlardı.
sereney ne işe yarıyor yarı yarıya kazanıyor ama erkeğe ihtiyaç var.kazanmak için

Evet özellikle bernaya çok sağlam yanaştılar. Anıl hiç hoşlanmıyordu diye hatırlıyorum bernadan. Bu hafta elinde bade ay canım hakanlar da seni hiç dinlemiyor diye dedikodu yapıyordu.

Hakanlar doğukan'ı kaybetmemek için bernayla çok yakınlaşamazlar ama pascalla yakın olmayı denerler bence. Sinsilik dedikoduculuk filan diyoruz hep ama biraz da yarışmanın doğası böyle. Ister istemez herkes kulisçiliğini konuşturuyor.

tabi dimi işin ucunda para var herkes kendini düşünecek çoğunluk olursalar kalmaları daha garanti olacak mantıken

Valla bizim halkımız hanzoluğu sever. Kaba saba değilse öyle kabadayı tavırlarıyla kamyon arkası yazıları söylemiyorsa ya da sürekli mağdur edebiyatı yapmıyorsa o adamı sevmezler.
Hakan bence de çok düzgün biri. Bizim halk böylesini sevmez o yüzden kazanamaz survivorı.

:))) geçen de çıkmış diyor ki ben çok mutlu büyüdüm annemle babamla hiç kavga etmedim diyor. Yanlııışşşşş!!! anam anam ben neler çektim büyürkene anamdan babamdan sevgi görmedim deyip ağlasaydı hemen baştacı edilirdi. Toplum olarak ruh hastasıyız maalesef.

her kelimesine katılıyorum, malesef bu ülkemizin cehaletinden kaynaklanıyor,ne yazık ki kendimizi geliştiremiyoruz.yoksa turabi gibi magara adamları merve aydın ya da ahmet dursun gibi karaktersizler desteklenmezdi

her kelimesine katılıyorum, malesef bu ülkemizin cehaletinden kaynaklanıyor,ne yazık ki kendimizi geliştiremiyoruz.yoksa turabi gibi magara adamları merve aydın ya da ahmet dursun gibi karaktersizler desteklenmezdi

Turabi mağara adamımıymış

Sırf bir yarışma programında bir yarışmacıyı seviyorum diye cehaletle yaftalanmak da varmış kaderde. Şaşırmıyorum ama artık hiç bir şeye.
Tamam Turabi'ye sizin tabirinizle mağara adamı diyelim. Sana, bana itici geliyor olabilir. Ama öyle diye onu sevenleri,sematik bulanları aşağılamak bence haddimize değil.
Ben Merve Aydın'ı destekliyorum. Çünkü gerçekten başarılı bir yarışmacı. Yanlışları olabilir ama yine de seviyorum. Sonuçta bu yarışmanın adı ''Karakter Sizsiniz Türkiye'' değil.Öyle olsaydı belki sevmezdim.
Baktığın zaman tüm yarışmacılara, hangisi dört dörtlük ki. Hiç biri. Ama herkese, her yarışmacıyı sevdiren farklı yönler var demek ki.

destekleminize saygı duyuyorum ama ne yazık ki anlam veremiyorum.Her şey bence oyun kazanmak değil merve aydın gibi turabi gibi hırs küpü , sırf yarışları kazanmak ugruna her türlü fesatlığı yapabilecek bir karakter malesef kaldı ki merve aydın olimpiyat koşucusu tabiki performansı iyi olacak hatta herkesten iyi olmak zorunda çünkü o bir atlet ama bu seneki başarı oranlarına baktıgımızda 5 kişi ondan daha önde , daha başarılı.
bilmiyorum kız bana çok itici geliyor turabiden bile itici geliyor.

bence tez elensin ve olimpiyatlara hazırlansın ülkemiz için çok daha iyi olacak.olimpiyat koşucusunun survivorda ne işi var allahını seversen diğer olimpiyatlara hazırlananların bir günü bile boş geçmiyor bizim itici hırs küpü merve aydın survivorda ün yapıyor. sonra türkiye neden olimpiyatlarda başarısız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…