Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bence bu hafta turabi 1. olacak gibi seziyorum.
sebebi de hasan ın geçen hafta 1. olduğunu gören kitle oy atacak

gönüllüler sayı alınca nadya dans etmişti ya
kamera sanki nadya nın bi kısmını göstermedi farkettiniz mi

Hasanın el becerisi yok bence..bir de kural hatası yapmaya cok musalt..bir zeki kendisiymis gibi sacma sapan kural ihlalleri meshur onun..gectigimiz survivorunda da boyleydi..ama efendi adam allah icln.
bencede efendi adam ama oynayamıyor.
ondan mı protein yazmışlar ki

sanırım hasanın hakkı elinden alınacak 3 kişi sms çıkacak dediler hep...
Ama çok saçma o zaman her hafta turabiyi yada anılı yazsınlar onlarında aday bildirme haklarını elinden almış olurlar böylece dokunulmazlığıda kendilerinden biri alırsa otomatikmen onun aday göstermesini sağlamış olurlar.

ayy kesinlikle yaa kameradan sallıyor sallıyor
sonra ben yüzlerine de diyorum diyor
yüzlerine hadi yarısını dedi diyelim onuda böyle kamerada konuştuğu gibi demiyor bile

birde turabi begüm eşleşmesinde begüm oynamalıydı
çünkü kız oynadığı 3 oyunuda aldı demekki kulağı iyi anlıyor
yanılmıyorsam sahra orada öyle eşleşmeleri gerektiğini söyledi ' daha iyi olursunuz dedi'
turabi kabul etmedi.
kız yönlendiremiyor ki denenmişi denesenize sinir oldum
ünlülerde ilk defa oyun çevirdi geriden gelip
sahra yı da oynatmamışlar

Benim anladigim su hasan.birinci olursa elenme adayi olmuyo isim soyluyor ayni zamanda dokunulmaz olan.nadyada isim soyluyo o yizden uc kisi olcak aday eger hasan birinci cikarsa zaten cikmasada iki aday var birincide bir kisiyo soylicek her sekilde uc aday olcak

böyle daha mantıklı inş öyledir

daha yeni mi izliyorsun canım

hep görüyordum da ilk defa izledim. Jenerik şarkısını beğeniyordum. Buldum dinledim öyle güzel bir şarkı değil şarkının en güzel bikaç saniyesini bulmuşlar sanki güzel bir şarkı hissiyatı veriyor.miss montreal heaven hell(ya da başka bişey de olabilir içinde heaven hell geçtiğini hatırlıyorum) diye bir şarkı. youtube engelli burada linkini paylaşamıyorum. ama aynı kadının başka bir şarkısını buldum. wish i could diye o şarkı güzel bak.

Demet Akalın'dan ilginç Turabi itirafı
All Star Turabi'nin Survivor'a gitmeden önce 50 tane atasözü ezberlediği ortaya çıktı. İtiraf Demet Akalın'dan geldi..
Yazdır
Survivor 2015 All Star gönüllüler takımının en çok konuşulan yarışmacılarından Turabi ile ilgili şarkıcı Demet Akalın'dan bomba bir itiraf geldi. Bir magazin programına konuk olan Demet Akalın, konu Survivor'dan açılınca Turabi ile ilgili kimsenin bilmediği bir sırrı açıkladı.

50 TANE ATASÖZÜ EZBERLEMİŞ

Ünlü şarkıcı, Survivor'da olayları ile adından sıkça söz ettiren Turabi'nin yarışmada afilli konuşmak için gitmeden 50 tane atasözü ezberlediğini söyledi.

ya elemeler salı gunlerı olmuyormuydu ben uzak kaldım bu aralar gunler mı degıstı kac aksam yayınlanıyor artık

Bu Hasan'da sinirleri alınmış gibi bu nasıl Rizeli beni şaşırtıyor. Ah keşke eşimin bir sırtını sıvazlasa da huyu eşime geçse.

kızlar akşam gelemeyeceğim ama geçen sabah aramızda kalsın diye bir program var ya onu izliyordum protain bir ilaçmış krem gibi ama hormon ilacıymış sanırım jess anlatıyordu hatta jess dedi ki turabi ve hilmininde kullandığına eminim dedi neyse işte bu ilaç kullanınca hem hızlı kas oluşumunu sağlıyormuş belirgin olarak hemde vucut renginin güneşte normalden daha hızlı koyulaşmasına neden oluyormuş hasanda hem kaslı hem ten rengi baya karardı ya ondan bozok ona vurgu yapmış olabilir diyorlardı sporcular kullnıyormuş doping etkiside varmış ama aslında zararlıymış falan böyle şeyler diyorlardı dinlediniz mi bilmiyorum üzerinden baya geçti tam hatırlayamıyorum konuşmayı böyle bişeydi yanlışlık olmasın

birde bu programda duygu çetinkaya dedi ki hasanın kişisel gelişim kitapları varmış özellikle öfke kontrolü üstüne adamın hayat felsefesi sakinlik zaten yoksa o kitapları yazmasının bir anlamı olmazdı gibisinden bişeyler konuştular yani hasan neden bu kadar sakin sorusunun cevabını bulmuş oldum

güle güle bozok dersiniz bu akşam benim yerimede iyi izlemeler

bence olay ne biliyo musunuz, geçen haftalarda berna doğukana küfür etti sms de 2. çıktı beklenmedik bi çıkış ödül gibi, herhalde bozokta hasana saydırayımda sms de 1. olayım diye umuyo

oladabilir ha bizim milletin sağı solu belli olmaz 1 olmasa bile 2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…