anladım canım sağolsanırım hasanın hakkı elinden alınacak 3 kişi sms çıkacak dediler hep...
kız sen barış cı mısınBen de diyetteyim biliyor musun ama yine de canım istediSana kolay gelsin o halde özletme kendini gel fırsat bulunca
bencede efendi adam ama oynayamıyor.Hasanın el becerisi yok bence..bir de kural hatası yapmaya cok musalt..bir zeki kendisiymis gibi sacma sapan kural ihlalleri meshur onun..gectigimiz survivorunda da boyleydi..ama efendi adam allah icln.
Ama çok saçma o zaman her hafta turabiyi yada anılı yazsınlar onlarında aday bildirme haklarını elinden almış olurlar böylece dokunulmazlığıda kendilerinden biri alırsa otomatikmen onun aday göstermesini sağlamış olurlar.sanırım hasanın hakkı elinden alınacak 3 kişi sms çıkacak dediler hep...
ayy kesinlikle yaa kameradan sallıyor sallıyoryalnız bu küfür olayları hep Berna ile başladı. Kızın ağzı lağım gibi olduğu halde hiçbir uyarı bile almadı doğru düzgün. e nasıl olursa küfredersek de bişey olmuyormuş diye bunlar da habire küfür ediyor.
merve aydın desen turabi ekolünden. Kalkmış kameraya gönüllüleeeerrrr yok siz birbirinizi yeyiiiin yok Osmanlı gibi geliyoz falan diyor. serenayla ilgili kameraya konuşyor sanki karşısında serenay var. üstelik de serenay adada söyleyeceğin bir şey varsa çık karşısına söyle. bir de tatlım demiyor mu. Turabi krolukta birinciyse merve aydın da ikinci.
Benim anladigim su hasan.birinci olursa elenme adayi olmuyo isim soyluyor ayni zamanda dokunulmaz olan.nadyada isim soyluyo o yizden uc kisi olcak aday eger hasan birinci cikarsa zaten cikmasada iki aday var birincide bir kisiyo soylicek her sekilde uc aday olcakAma çok saçma o zaman her hafta turabiyi yada anılı yazsınlar onlarında aday bildirme haklarını elinden almış olurlar böylece dokunulmazlığıda kendilerinden biri alırsa otomatikmen onun aday göstermesini sağlamış olurlar.
Barış'ı bilemedim ama Zeki'ciyim sıkı bir şekilde avatardaki Zeki Kayahan Coşkunkız sen barış cı mısın
böyle daha mantıklı inş öyledirBenim anladigim su hasan.birinci olursa elenme adayi olmuyo isim soyluyor ayni zamanda dokunulmaz olan.nadyada isim soyluyo o yizden uc kisi olcak aday eger hasan birinci cikarsa zaten cikmasada iki aday var birincide bir kisiyo soylicek her sekilde uc aday olcak
Evet böyle olacak. Acun anlatırken, konseyde ismi çıkan birinci olursa dokunulmaz olup isim söyleyecek demişti.böyle daha mantıklı inş öyledir
hımm guzel ozamanEvet böyle olacak. Acun anlatırken, konseyde ismi çıkan birinci olursa dokunulmaz olup isim söyleyecek demişti.
daha yeni mi izliyorsun canım
ya elemeler salı gunlerı olmuyormuydu ben uzak kaldım bu aralar gunler mı degıstı kac aksam yayınlanıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?