Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Zekilik bende ne arar ya. Hasan dedim hasan çıktı şaka gibi

Yeni fragman da Sahrayla Begümün arası açılacak gibi duruyor

Oflaz varken kimsenin gözü performans vs görmüyordu . Kız 1 puan alsa şoka giriyordu herkes. Ozaman Doğukan , Hakan vs hiç kimse takıma faydalı olmaktan dem vuramıyordu . Şimdi herkes Anıl'a sallıyo .. Doğukan faydasız kişiler gitsin diyor. e kardeşim aklın nerdeydi 2,5 ay oldu adadasın ya .. komik

"Doğukan" çıktı!
Sen biraz saftirik bir arkadaşımızsın. Hayatta kalmak için ayak oyunu, kulis, gıybet gibi şeyler yapmak zorunda olduğunun farkındasın ama onu da yüzüne gözüne bulaştırıyorsun; çünkü sen böyle bir insan değilsin, senin hamurun iyi. Ayrıca oldukça yetenekli olduğunu da eklemek gerek, elinden her iş gelir. Zekisin de; ama kurnaz zeki değil, bildiğin saf zeki.

Doğukan çıktı aynen bende öyleyim zaten

merve aydının akrabası falan mısın

Yeni fragman da Sahrayla Begümün arası açılacak gibi duruyor
sahranın orada gülmesi yanlış ama begüm gibi en yakın arkadaşının konseyde 70 milyonun önünde 'ne gülüyosun sen' gibi tersleyip küçük düşürmesini hiç yakıştıramadım. begümün samimiyetine hiç güvenmiyorum

Fazla savunduğum için mi böyle dedin . Sadece acıtasyon yaparak bi yerlere gelmeye çalışanlara tahammülüm yok Buna Anıl'da dahil ..
acitasyon derken serenayı mı kastediyorsun ? acitasyon oldugunu nereden biliyosun , kız geçen sene de her yarışmada kazanırken annem için dedi her zaman annem için dedi. O zamanlar göze çarpmadı da şimdi mi çarptı? kaldı ki kız istediği gibi sevinebilir.bunu asla oy için yaptıgını düşünmüyorum kızın karakteri bu annesi için bişeyler yapıyor ve çok seviyor annesine çok baglı.

bence serenay aktaşın bi instagramına gir survivordan öncesine 3 sene öncesine de bi bak kız sürekli annesinin fotograflarını paylaşmış. bence önyargılarımızdan kurtulalım. bi kızın annesine bu kadar baglı olması kadar dogal bişey yok.

Ya bişey sorcam
Orda begum ne guluyosun demeden önce bi erkek komik olan ne sahra diyo. Kim söyluyo onu ya gören varmı?

ya gerçekten bazen aynı şeyleri izlemediğimizi düşünüyorum. Bak canım hatırlatma yapayım . Bu anne muhabbetinin çıktığı oyunda Serenay kaybettikten sonra ayılıp bayıldı ya işte .. Orda herkes onun o ayılıp bayılmalarına şov dedi annesini sevmesine değil. Ama serenay rolünü o kadar iyi oynuyor ki konuyu '' anneme dil uzatıyor kim bunlar'' a kadar getirdi.. Allah aşkına göremiyor musun yani kız sms e oynuyor . Madem bu kadar cici bir kız Turabi gibi bir karakterle işi ne ? Annesi hasta madem Survivor'da napıyor bu kız ?
Kız oyun kazanınca annem için , tüm analara gelsin vs vs kaybedince ahh oram ahh buram ..
Zaten anne yemekleri oyununda Begüm Serenay'a gereken cevabı verdi.. Anneler sadece Survıvor'da değil Her zaman baştacı orda hatırlamasına gerek yok.

Dip not : ordaki herkesin annesi var . ama kimse bunu şova dönüştürmüyo küçük kızımız dışında

ıyyyy şu serenaydan nefret ediyorum iyi ce brezilya dizilerine döndürdü olayı. ne zaman açsam ağlıyor. Ya bu kızın fanları da kesinlikle 10 yaş altı olmalı. çünkü olgun bir insan az çok karşısındakinin kişiliğini anlar. merve oflaz elendiğinde konseyde merve aydın hiçbir tepki vermedi mimik bile yapmadı almeda ve ahmet dursun gittiğinde allahım şükürler olsun nidaları attı çok itici gerçekten. Bizim türk halkı zaten ağlayanlara meğilli. hadi bu kız azimli herşeyi annesi için yapıyor ama birleşme partisinde annesini unutup hadise ile göbek atıyor. bu nasıl bir anne sevgisi şaşıyorum. vicdansızlarla başladı bu hafta vicdansız bunlar diye bitirdi onu izlerken her zaman gülüyorum sadece güldürüyor beni. merve aydın çok güçlü bir kız bunu her oyunda gösteriyor. kimse başarısına laf söyleyemez. söyleyemediği gibi başka şeylerle laf atıyorlar. HAA UNUTMADAN BU KIZ SÜREKLİ VİCDANSIZLIKTAN İNSAFSIZLIKTAN İNSANLIKTAN BAHSEDİYOR YA ... ARKADAŞLARI AÇKEN NASIL BALIKLARI GÖTÜRDÜ AMAA :)

Ne gülüyorsun sen demesi samimi oldukları için bence o lafı söylemeyi o hakkı kendinde görmüş
Bana da Sahra daha fesat ve içten pazarlıklı geliyor
Adalar birleşir birleşmez Merve Aydına yanaştı yanından ayrılmıyor
Begüm benim yanıma gelmiyor diyor ama yemek yerken oturup sohbet ederken hep bir aradalar
Sahra yalancının teki gülmesi de çok iticiydi ki Hasan da uyardı orda

Gerçi bana hepsi kurgu gibi geliyor da bakalım
Begümün Hilmilerle yakınlaşması şimdi Sahrayla arasının açılması hepsi tesadüf mü yani
Sanki biri yazıyor bunlar oynuyor gibi

kızlar yeni fragmanı izlediniz mi sinsi Hakan hedefe tam konsantre . Oyunu kurmuş ve kuralına göre oynuyor E ben şimdi nasıl inanayım bu adamın geçen haftaki ağlamalarının gerçek olduğuna .. artık sonraki adımlarını rahat rahat o sinsi gülüşüyle açıklıyor Öğrencisi de Serenay kızımız Parlak fikirli bunlar ya ne ağladılar ama geçen hafta şimdi de gövde gösterisi hadi bakalım

ağzına sağlık valla canm.
sen ceza mı aldın bu arada kız noldu da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…