Zekilik bende ne arar ya. Hasan dedim hasan çıktı şaka gibi"Hakan" çıktı!
Sen tam bir plancısın. Kafanda 40 tilki vardır ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmez. Nerede nasıl davranman gerektiğini, nerede nasıl konuşman gerektiğini de iyi bilirsin. Tam bir insan sarrafısın ayrıca, birisini çözmen için onunla 1 saat geçirmen yeter. İnsanların zayıf noktalarını iyi belirliyor ve ona göre muhteşem stratejiler kurabiliyorsun. Özetle oldukça kurnazsın, ey Survivor'ın Serçeparmağı :)
merve aydının akrabası falan mısınOflaz varken kimsenin gözü performans vs görmüyordu . Kız 1 puan alsa şoka giriyordu herkes. Ozaman Doğukan , Hakan vs hiç kimse takıma faydalı olmaktan dem vuramıyordu . Şimdi herkes Anıl'a sallıyo .. Doğukan faydasız kişiler gitsin diyor. e kardeşim aklın nerdeydi 2,5 ay oldu adadasın ya .. komik
sahranın orada gülmesi yanlış ama begüm gibi en yakın arkadaşının konseyde 70 milyonun önünde 'ne gülüyosun sen' gibi tersleyip küçük düşürmesini hiç yakıştıramadım. begümün samimiyetine hiç güvenmiyorumYeni fragman da Sahrayla Begümün arası açılacak gibi duruyor
merve aydının akrabası falan mısın
acitasyon derken serenayı mı kastediyorsun ? acitasyon oldugunu nereden biliyosun , kız geçen sene de her yarışmada kazanırken annem için dedi her zaman annem için dedi. O zamanlar göze çarpmadı da şimdi mi çarptı? kaldı ki kız istediği gibi sevinebilir.bunu asla oy için yaptıgını düşünmüyorum kızın karakteri bu annesi için bişeyler yapıyor ve çok seviyor annesine çok baglı.Fazla savunduğum için mi böyle dedin . Sadece acıtasyon yaparak bi yerlere gelmeye çalışanlara tahammülüm yok Buna Anıl'da dahil ..
sahranın orada gülmesi yanlış ama begüm gibi en yakın arkadaşının konseyde 70 milyonun önünde 'ne gülüyosun sen' gibi tersleyip küçük düşürmesini hiç yakıştıramadım. begümün samimiyetine hiç güvenmiyorum
hasan söylüyor begüm de ondan gazı alıp sahrayı tersliyor.Ya bişey sorcam
Orda begum ne guluyosun demeden önce bi erkek komik olan ne sahra diyo. Kim söyluyo onu ya gören varmı?
hasan söylüyor begüm de ondan gazı alıp sahrayı tersliyor.
acitasyon derken serenayı mı kastediyorsun ? acitasyon oldugunu nereden biliyosun , kız geçen sene de her yarışmada kazanırken annem için dedi her zaman annem için dedi. O zamanlar göze çarpmadı da şimdi mi çarptı? kaldı ki kız istediği gibi sevinebilir.bunu asla oy için yaptıgını düşünmüyorum kızın karakteri bu annesi için bişeyler yapıyor ve çok seviyor annesine çok baglı.
bence serenay aktaşın bi instagramına gir survivordan öncesine 3 sene öncesine de bi bak kız sürekli annesinin fotograflarını paylaşmış. bence önyargılarımızdan kurtulalım. bi kızın annesine bu kadar baglı olması kadar dogal bişey yok.
sahranın orada gülmesi yanlış ama begüm gibi en yakın arkadaşının konseyde 70 milyonun önünde 'ne gülüyosun sen' gibi tersleyip küçük düşürmesini hiç yakıştıramadım. begümün samimiyetine hiç güvenmiyorum
ayy yemin ederim bunu bende düşündümevet paskal gitmiş ama peki şimdi kim 'aydi duğu aydi duğu' diyecek???
ağzına sağlık valla canm.Hasanın birinci olduğu konseyler den sonra ilk kez mutlu olduğum bir konseydi, hakanın ikinci olmasına çok sevindim bu aralar acayip gözüme girdi , serenayın birinciliğine sevinmedim tek sevindiğim mervenin mora dönmüş suratıydı hırsından çatlamasına ramak kaldı bu merve varya çok fena sinsi doğukanı söyledi utanmadan yanında işe yaramaz sıfırcı anıl varken , gelelim anıla yeminle turabiyi daha sevdim yata yata karpuz gibi büyüdü göbek yapmış resmen birinci olduktan sonra mervenin dolduruşuna gelip ota boka konuşmaya başladı , şu dokunulmazlık kolyeleri de hakan ya da doğukan asılsa iyi olacak , pascal da en son kölelikti zencilikti , ırkçıydı saçmalıda gitti gerek yoktu böyle iftiralara , türklerde zenci ırkçılığı yoktur , son olarak sahranında bernanın ağlamasına gülmesi çok sinir bozucuydu , kendini ne sanıyor bu kız merak ediyorum , Allahtan begüm felan laf ettiler ya mutlu oldum kesinlikle kişilik bozukluğu var sahrada.
sağol canım, evet usluptan ceza yiyorum ikide bir saçma sapan sebebten kiblemişler hakkım helal değil valla.ağzına sağlık valla canm.
sen ceza mı aldın bu arada kız noldu da ?
survivor topiğinden misağol canım, evet usluptan ceza yiyorum ikide bir saçma sapan sebebten kiblemişler hakkım helal değil valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?