Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Begüm takımını sattı hadi sahra neysede hasan hep onun yanında abi gibi destekliyodu onu,arkasından atıp tuttuğu insanlarla dost oldu iyi çıkarcıymış o da belli etti kendini

Turabiye kamyon arkası sözle adam olunmuyor

Bozoğa dedikodu yapıyordun duydum diyen kız gitti avukatları geldi

hiç sevmiyorum şu Begümü kazanıyorsa da çoğunlukla şansından kazanıyor başarılı olduğundan değil bir şey olsa da gitse

Şu topikte bernanında şampiyonluğa yakışavilrceğini düşünen tek insan benimsin herhalde ama çok kötüydü bu hafta.

Acunun sisteminden dolayı bu hafta kesin nadya veya Bozok gidecek diyordum. Ani saf değiştirmesi itibariyle begünde gidebilecek isinler arasında artık. Bu hafta gitmezse iki hafta sonra kesin gider.

Sahra gerçekten tahammül edilemez bir insan ama bench muhabbetinde haklıydı.

merveyi kıskanıyormuş begüm çıkardı ağzından baklayı

sen mervenin tırnağı olamazsın be taklitçi kazanamayınca onun gibi hırslanmaların filan çok yapmacık

turabiyle hilmi begüme iyi davranmaya başlayınca turabi bence biraz sahraya inat begümü yanlarına çekmeye çalıştı begümde dünden razıymış zaten o tarafa gitmeye hemen sattı grubunu ama yakındır onunda gitmesi hiç güvenmesin bence

alsın boyunun ölçüsünü de görsün

Bu yarışmanın finalini serenay yaptı ve kaybetti kazansaydı anasıyla konuşacaktı neden gıkı çıkmadı

hayırlısı olsun deyip geçti kenara bir gram üzülmedi

buda geçen seferkinin abartı olduğunun ispatı

Begüme sinir oluyorum hatta sahradan daha çok hemen arkadaşlarını sattı bi anda turabiyle sarılmalar falan üstelik yeteneksiz bence sadece şanseseri kazanıyo gıcık bu adaya geldikleri andan itibaren tamamen saf değiştirdi keşke bian önce o gitse

Yaklasik iki haftadir izlememistim, bu aksam söyle bi göz atayim dedim.
Begüm sen neymissin ya? Severdim hep ama öyle bi gözümden düstü ki.
Resmen hasan abiyi satmis. Hasan abiye onca laf edilirken bir kere kalkip savunmadin,
bozoka laf edilince mi gücüne gitti. Hem bos oy kullanmis, sen neyin tribindesin?
Nasil turabici, hilmicemci olmus birden eee yuh yani diyesim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…