Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ay kızlar şu programı izlerken sınır hastası olmuyorsunuz ya helal olsun,
benimki keyıf almaktan çıktı sınır harbıne döndü bıraktım izlemeyi.

Arkadaş, bu Berna size ne etti? Kıza resmen köpek muamelesi yapıyorsunuz, kameralar olmasa kırbaçlayacaksınız. Eline satır alan kızın karşısına çıkıyor. Kız ne dese tersliyorsunuz, hakaret ediyorsunuz. 24 yaşındaki bir kızın karşısında bir anda 3'ü erkek 6 kişi oldu, kızı elemeye çalışacaklar. Adamlığa sığar mı bu? İstatistiklerde de Hilmi'nin ardından ikinci sırada bu kız, Ünlüler adasının en başarılı ismi. Bu kız son dörde kalıp Kıbrıs'a gidemezse haksızlık. Normalde bu tarz yarışmalara SMS atmam ama sırf Berna'ya uygulanan ''mobbing'' yüzünden ünlülerin kaybettiği ilk dokunulmazlıkta Berna'ya elimden geldiğince SMS atacağım.

Ek olarak: Merve-Sahra birlikteliğini hiç sevmedim. Oluşturdukları kötü enerji Türkiye'ye kadar geliyor.

Berna ya üzüldüm artık bende . Kendi gurubu dahil kimse ne seviyor ne tahammül edebiliyor
Anılla MerveA sadece bir oy için katlanıyor
Arkasından demediklerini bırakmıyorlar terbiyesizler madem öyle açık açık suratına konuşun
Anıl gitsin diyor MerveA car car konuşuyor hiç susmuyor diyor ne kadar terbiyesizler yahu

sürekli survivor izlemekten açıköğretim sınavlarıma çalışamıyorum ya. hakan mikser mübarek ortalığı karıştırıyor millette buna göz yumuyor ya çok sinir oluyorum bugün izlemicem diyorum ama dayanamıyorummmm

bende sahra yı sevmiyorum ama kesinlikle sahra kalmalı begüm ile kıyas edildiği zaman.
sahra moral motivasyon açısından çok destek veriyor. hasan 1. olursa begüm adını pek söylemez gibi. diğer gruptan söylemeye başlar. nadya mesela

inşallah gene hasan birinci olur
ve nadya yada bozok gider
o zman begüm gene nasıl yanaşıcak görürüz hasan abisine
bunların hepsi mi menfaatçi olur ki
hasan la doğu kıbrısa gitsinde gerisi eleinsin
hilmi de hakediyor ama birinci oldu bir kere o yüzden olmasını istemiyorum.
merve karakter bakımından olmamalı bence

hilmicem 1. olmadı yakın arkadaşı murat oldu diye hatırlıyorum ben

begüm hilmiyi mi seviyo acep, bu matruşkalığını anlayamadım, içinden başkası çıktı, bozoğun sürekli kendisine çemkirdiğini ağlattığını çok çabuk unuttu

begüm hilmiyi mi seviyo acep, bu matruşkalığını anlayamadım, içinden başkası çıktı, bozoğun sürekli kendisine çemkirdiğini ağlattığını çok çabuk unuttu
hasanla turabi ve bozoğun arası da begüm yüzünden bu kadar gerilmişti zaten ne satıcı bir kızmış

zaten beceriksizin önde gideni kazanamayınca saçma triplere girmesi yok mu çok irite edici

Bu hafta Begümün gitmesini istiyorum. Hatta Turabi Begüm desin ve begüm gitsin.Nadyayıda sevmiyorum ama Begüme sinir oldum buhafta .Böylece Süperkahraman logosuna T harfi koymakla Adam olunmuyor diyip konseyde ondan sonrada Ben herkeze iyi yaklaşırım diye fır dönmesin ...

dün hilmicem le nadya çak yapıyo şakalaşıyo falan begüm nasıl bakıyo onlara bıyık altından gülümsüyor çok dikkatimi çekti

hiç bir sezon bu kadar sıkılmamıştım survivorda
all star resmen baydı artık
epeydir yazdıklarınızdan takip ediyorum..,

Begüme şaşmadım... halk kahramanı gibi logoyla dolaşmayla adam olunmuyor sözünü söyleyip altında ezileceği barizdi.
tükür tükür yala bunların işi.

ay kızlar şu programı izlerken sınır hastası olmuyorsunuz ya helal olsun,
benimki keyıf almaktan çıktı sınır harbıne döndü bıraktım izlemeyi.

ayni sebebten bende biraktim.
Haftanin 5 günü oldugundan beri tadi tuzu kalmadi zaten.
Bide insanlarin u dönüsleri sinirimi bozuyor.

Valla ne yalan söyleyim bu kadar dönekliğinden sonra begümün gitmesini istiyorum bende bir insan bir anda nasıl 360 derece döner yahu ,sahrayla kavga etmiş olabilir ama hasan abi hep onun destekçisi oldu şimdiye kadar dün sahrayla bozok tartışırken bozoku savunuyor ama turabi hilmi bozok hasan hakkında atıp tutarken dalga geçerken sesini çıkarmıyor, keşke hasan birinci olsada begümü söylese sahra ve nadyadan nefret ediyordum ama begümün yaptığı bu ikiyüzlülükten sonra ilk önce onun gitmesi lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…