Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bence hiçbirşey katmayan tamamen gereksiz bir yarışma için, polemikten banlanmayı istiyorsanız buyrun tartışmaya devam edin.
Birde nedir yahu birbirinizi sms atmak için yönlendirmek?
Sms'lerinize, paralarınıza yazık, yarışma bitip stresleri son bulunca hepsi kanka olacak nasılsa, yarışmalara inanmayan, çoğu hararetli tartışmaların mizansen olduğunu düşünen biri olarak yanarım o giden sms'lere...

bende geçen sene sahra haksız diye düşünmüştüm ama şimdi görüyorum ki sahra yla tartışmasa bile kavga edecek birini bulurmuş berna
zaten küfürlerini görmek nasip olmadı geçen sene bize. erken ayrıldı.

Sevgililermiş diye duydum da. Baktım nette birşey yoktu, siz biliyor musunuz acaba diye size sorayım dedim :)
çok samimilerdi ya ondan çıkmış dedikodudur...
ben aramızda kalmasında nadyanın eski kocası merve oflazın nişanlısıymış diye duymuştum...
ayaküstü amma dedikodu yaptık...

askjdhsakdlafaşl en karaktersiz 2 ismi sormadı canım
Nesi karaktersiz onu anlamadım.Hakan gibi döneklik yapmıyo,serenay gibi hadiseyle dans edip ertesi gün anasını kullanmıyo,turabi gibi kıvırmıyo.
Allah allah çok tuhaf ya ,yurdum insanı ..

yarınki fragmanda hasan çok güzel konuşmuş....çok güzel gözlemlemiş...
ben olduğum gibi, turabi olmak istediği gibi konuşuyor....demiş...
ayrıca sahra hasanın birincilikle nadya yı göndermesi başarısını kendisine mal ettim...tam gerzek bu kız....

Nesi karaktersiz onu anlamadım.Hakan gibi döneklik yapmıyo,serenay gibi hadiseyle dans edip ertesi gün anasını kullanmıyo,turabi gibi kıvırmıyo.
ben kendi görüşümü söyleyim sana başka bakış açısı olarak. daha önceleri burada tartıştık konuları ama sen yenisin ya da ben görmedm seni canım.
anıl iyi niyetli bir insan ama saf olduğu için hemen dolduruşa gaza geliyor. bu dolduruşuda merve yapıyor. bu nedenle tam oturmuş bi kişiliği yok anıl ın. çocuk desem daha doğru kalır.
örnek verecek olursam aklımda kalanlardan;
anıl hastaneden adaya dönmüştü ya sakat kalınca. hakan ve merve oflaz onu teknenin orda karşıladılar anıl da '' aa canlarım '' diyerek sarıldı. sonra merve aydın anıl ı işledi işledi. kameraya farklı farklı konuştu anıl. vay şöyleler vay böyleler diye.
bunun gibi dolduruş olayları hep gözlemledim ben.
merve ye zaten laf söylemek istemiyorum çok polemik çıkıyo merve aydın konusu geçince.
ben zaten gönüllüleri tutuyorum sanada belirteyim.

hakanın ne dönekliği var söylermisin merak ettim de dogukan bile döneklik yaptı ama hakan yapmadı hatta kendisini yazacaklarını bildiği halde asla karşı gruba yavşamadı. ben hakanı karakter olarak çok begeniyorum uslubunu da begeniyorum bazen çocuk gibi davranıyor hepsi bu

Turabi şöyle,turabi böyle ,hasan abi haklı.Sonra ; turabi aslında iyi bir insan,hasan abiye katılmıyorum,kötü bir insan değil,Turabiden yüz bulamayacağını anlayınca da ben yanına gitmeyeceğim ,aramızda rekabet var falan.E yuh be .Bir insan bu kadar mı dönek ,karaktersiz,hamur gibi olur.
Doğukan'a bile laf soktu .Ama doğu saf olduğu için anlamıyo.
Anıl'ın yüzüne bir şey demiyor ama sakat olduğunda bir sürü sayıyodu arkasından.Baktı anıl birinci oluyo,bu sefer de geri vites yaptı ,anıl hakkında konuşmayalım dedi.Anıl yarış kazanıyo hala arkasından konuşuyo.
Ayrıca pascal'ın yanında da gerçekten zenci battaniyemi verin dedi.İlk konuşmada dedim,ama ıkk mıkk,bişeyler dedi,baktı işin içinden çıkamayacak ,sonra da sen yalan söylüyorsuna getirdi olayı.44.bölüme bakabilirsiniz.
Evet başka bir soru??

iyi de zenci battaniye demedi ki ben duymadm yani var mı öyle bir konuşma?
siyah battaniye demiş
turabiden yüz bulamadı değil
turabi serenay a dedi zaten sempatim oldu senin yüzünden hakan a diye
gelenede git demeyiz dedi
nerde yüz bulamamış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…